KUCHARZ/KUCHARKA Wdzydze Tucholskie oferta pracy MIENTKI ARIEL MA艁A GASTRONOMIA "BAR POD BRZOZAMI"
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2019-05-07
Lokalizacja: Wdzydze Tucholskie (pomorskie)
Pracodawca: MIENTKI ARIEL MA艁A GASTRONOMIA "BAR POD BRZOZAMI"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:83-441 Wdzydze Tucholskie 25, powiat: ko艣cierski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca sezonowa od V-IX 2019 w godz. 11-20
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wdzydze Tucholskie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ko艣cierski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Karsin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: - do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy:
MIENTKI ARIEL MA艁A GASTRONOMIA "BAR POD BRZOZAMI"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艣cierzynie
Adres pracodawcy:
83-441 Wdzydze Tucholskie 25, powiat: ko艣cierski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: ko艣cierski
Gmina pracodawcy: Karsin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wdzydze Tucholskie
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艣cierzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.05.2019
Data dodania oferty pracy: 07.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fcf1a36355ff1184fc65be2d979b1c9f
Podobne oferty pracy
Pryzgoowywanie da艅 typu fast food oraz prostych da艅 obiadowych. Praca wy艂膮cznie w pi膮tki i w soboty w godz. 20.00 - 04.00. Proponowane wynagrodzenie na wykonanie wszystkich zlece艅 w miesi膮cu: 500 -700 z艂 brutto.
SM TRADE 2010 SP. Z O.O. - 2016-08-11 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
naprawa i sprzeda偶 sprz臋tu komputerowego
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - L臋bork (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
naprawa samochod贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Kucharz ma艂ej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej z umiej臋tno艣ciami i wprowadzaniem produkt贸w lokalnych do oferty resturacji.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,utrzymanienale偶nej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu i pomieszcze艅. Zmianowo艣膰: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-11-20 - Opole (opolskie)
TWORZENIE I NADZ脫R ZORGANIZOWANEGO PROCESU ZMIAN W ZAKRESIE TESTOWANIA SYSTEM脫W W 艢RODOWISKU IT, IDENTYFIKACJA MO呕LIWO艢CI WPROWADZENIA INNOWACYJNYCH ROZWI膭ZA艃 W OBSZARZE NOWYCH TECHNOLOGI I PROCES脫W METOD膭 QA, WSPARCIE U呕YTKOWNIK脫W SYSYTEM脫W INFORMATYCZNYCH, PRZYGOTOWYWANIE RAPORT脫W ORAZ BUDOWANIE SILNYCH RELACJI Z KADR膭 ZARZ膭DZAJ膭C膭
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
prace le艣ne koszenie , czyszczenie terenu
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe Profesjonalne Us艂ugi Le艣ne Kazimierz Szewczyk - 2018-08-22 - Kani贸w (lubuskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSI艁K脫W, PRACE PORZ膭DKOWE
GASTRONOMIA OBWO殴NA "SMAKU艢" PAWLIK ANGELIKA - 2016-02-29 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zaopatrzenie kuchni, prowadzenie restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Lublin (lubelskie)
G艂adzie i malowanie.
ZAK艁AD OG脫LNOBUDOWLANY LESZEK HERMAN - 2018-08-17 - Pi艂a (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 g艂贸wnych i przystawek, wypiek ciast i sporzadzanie deser贸w, wypiek bu艂ek i pieczywa 艣niadaniowego
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sieradz (艂贸dzkie)
przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnejpraca na umow臋 zlecenie oko艂o 120 godzin w miesi膮cu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, dyspozycyjno艣膰 w godzinach 10:00-20:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie posilk贸w
LENA HELENA 艢LIWKA - 2018-04-06 - Janowiec (lubelskie)
Kucharz*- wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, badania sanepid. Po偶dane do艣wiadczenie w zawodzie.
"Solidus" Sp贸艂ka z o.o. - 2018-04-20 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie HCCP
Mariola 呕y艂a - 2016-06-28 - 呕ory (艣l膮skie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 5 LAT DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, PO呕膭DANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO, GODZINY PRACY 08.00-12.00, 12.00-16.00
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zapoznanie si臋 z przepisami BHP i P.po偶, HACCAP, zapoznanie wykorzystywanych narz臋dzi, przygotowywanie stanowiska pracy, nauka przechowywania 偶ywno艣ci, utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, obr贸bka artyku艂贸w, przygotowanie potraw, wydawania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
Samodzielne stanowisko pracy kucharz. Kontakt tel. 603 751 973
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Gastronomiczne >>PTAK<< w Kielcach - 2018-02-09 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie i sprzeda偶 da艅 szybkiej obs艂ugi np. hamburger贸w, gofr贸w, kebaba, pizzy, kawy i inne.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLI艃SKA - 2017-02-08 - Olesno (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W.
BAR KALORIA MA艁GORZATA 艁UKAWSKA - 2018-04-13 - 艢widnik (lubelskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Wo艂omin (mazowieckie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mie艣a, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
INTO OF POLAND SP脫艁KA Z O.O. - 2017-06-13 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2016-03-03 - Rzesz贸w (podkarpackie)
sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Brok (mazowieckie)