KUCHARZ/KUCHARKA 艢wierkocin oferta pracy Firma Us艂ugowo - Handlowa AUTO - KOMIS "PLUS" Krzysztof Mikita
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny
Data publikacji: 2019-07-31
Lokalizacja: 艢wierkocin (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Firma Us艂ugowo - Handlowa AUTO - KOMIS "PLUS" Krzysztof Mikita
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:86-302 艢wierkocin 49C, powiat: grudzi膮dzki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢wierkocin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: grudzi膮dzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Grudzi膮dz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 31.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 w gotowaniu i pieczeniu ciast, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, umowa o prac臋, praca na I zmian臋 w 艢wierkocinie, wynagrodzenie brutto od 3500 z艂/m-c.
Nazwa pracodawcy:
Firma Us艂ugowo - Handlowa AUTO - KOMIS "PLUS" Krzysztof Mikita
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Adres pracodawcy:
86-302 艢wierkocin 49C, powiat: grudzi膮dzki, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV+skierowanie, Kontakt najpierw tel. 609-602-246 w godz. 9-17
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : Najpierw tel. 609-602-246 w godz.9-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: grudzi膮dzki
Gmina pracodawcy: Grudzi膮dz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艢wierkocin
Numer budynku pracodawcy: 49C
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1a321208ba467a9ae96f692a349d040c
Podobne oferty pracy
przyrz膮dzanie pizzy, sa艂atek, da艅 gor膮cych, przygotowywanie p贸艂produkt贸w, obs艂uga zmywaka, odbieranie zam贸wie艅
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "DESPERADO 2" Ziobro Katarzyna - 2016-09-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Miejsce wykonywania pracy: KIETRZPrzygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu;Przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮;Dbanie o czysto艣膰 w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.Umiej臋tno艣膰 pracy w kuchni, wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie.
"L.& P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - 2016-11-18 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przyjmowanie, segregacja i uk艂adanie towaru na p贸艂kach. Przygotowywanie, ci臋cie i wydawanie towaru z magazynu.
JACEK S艁OWIK GALERIA S艁OWIK - 2019-03-12 - Krak贸w (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymywanie porz膮dku w lokalu
BAR HIPSTER Bartosz Fenig - 2017-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok, docelowo umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
HOTEL USTKA ABM TOURISTIC Sp. zo.o. - 2017-12-29 - Ustka (pomorskie)
malowanie (proszkowe) zleconych element贸w zgodnie z wytycznymi zawartymi na dokumentacji produktu, w tym w j臋zyku ukrai艅skim
MIB-POL SP. Z O.O. - 2018-02-08 - Przytoczna (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty menu
MILA TOMASZ LUDERA - 2016-03-25 - Pu艂awy (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem.System, rozk艂ad czasu pracy oraz wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮.
Restauracja "Pod D臋bem" - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
Budowanie sieci wodoci膮gowych i kanalizacyjnych oraz prac konserwacyjnych i remontowych
PAGA - UNIBUD S.C. - 2017-02-08 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Handlowe "LECH-POL" Teresa Dydyna Dar艂owo ul. O.D. Tynieckiego 43 - 2017-02-01 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i potraw kuchni staropolskiejPraca w systemie 2/2 wynagrodzenie do uzgodnienia od 3500z艂 do 4000z艂
Karczma Sielska Zagroda s.c. Anna Gilbas Bronk i Pawe艂 Bronk S.C. - 2016-08-19 - Nowy Dw贸r Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie kebaba
Ahmed Gheith Kebab Bakar - 2017-11-02 - Brzeg (opolskie)
PRZYGOTOWANIE SUROWC脫W OD PODSTAW WRAZ Z OBR脫BK膭 MECHANICZN膭 ORAZ TERMICZN膭 PRODUKTU A呕 DO ETAPU KO艃COWEGO PIECZENIA
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Sp贸艂ka Cywilna S. Za艂uski, P. Wilgucki - 2017-08-03 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, wsp贸艂praca w zespole i realizacja cel贸w restauracji
AmRest Sp z o.o. - 2016-01-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i da艅 kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA 艁OZA - 2015-11-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych. sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej,przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
HOTEL CONTINENTAL SC - 2016-02-25 - Krynica Morska (pomorskie)
produkcja garma偶eryjna
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Pi艂a (wielkopolskie)
wg stanowiska pracy
RAFA艁 BOGDAN STOLAREK "CLEAN" FIRMA US艁UGOWA, AGENCJA PROMOCJI BIZNESU "PARTNER 2000" - 2017-05-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wprowadzanie potraw kuchni ukrai艅skiej w menu. Hotelowe wydawanie potraw wed艂ug zm贸wie艅 klient贸w.
HOTEL "KOMES" SP脫艁KA CYWILNA STANISZEWSKA ANNA, KOWALEWSKI JERZY - 2018-08-09 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie kuchni do pracy, sprz膮tanie, mycie. Przygotowywanie p贸艂produkt贸w do produkcji potraw, dekoracja posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Miedzichowo (wielkopolskie)
KUCHARZ/PIZZER
BAR "KUKURYKU" MICHA艁 KU殴MIK - 2017-06-28 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
HACP, WYKONYWANIE STSTYSTYK, PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWANIE CATERING脫WWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMO艢C KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, MINIMUM 5 LAT DO艢WIADCZENIA, DOBRY ANGIELSKIPRACA W GODZINACH 12-20
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE ZE STANDARDEM SIECI MAXIPIZZA (PIZZA, MAKARONY, BURGERY, ZUPY, SA艁ATKI)
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
prac w kuchni
P.U.H. "KARKONOSZE" KOWALCZYK ANDRZEJ - 2018-08-10 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)