KUCHARZ/KUCHARKA Łódź oferta pracy Sodexo Polska
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP, wydawanie posiłków, sprawdzanie dat ważności produktów.
Data publikacji: 2017-06-06
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Sodexo Polska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowy Józefów 70, 94-406 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP, wydawanie posiłków, sprawdzanie dat ważności produktów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe - min. 1 rok.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Sodexo Polska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jutrzenki
Numer budynku pracodawcy: 137
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.06.2017
Oferta pracy ważna do: 05.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni marokańskiej i arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Latchorzew (mazowieckie)
przygotowywanie dań tradycyjnych ( mięsne, rybne)
Wytwórnia Artykułów Szkolnych Bogusław Bobrowski, Restauracja PROSTO Z MORZA - 2018-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wypiek pizzy.
P.P.H.U. ZDROWA Maciej Adamczewski - 2017-10-17 - Racibórz (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Ostrołęka (mazowieckie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie potraw (znajomość kuchni ukraińskiej)
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Murzasichle (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków, wydawanie zgodnie z zamówieniem, wdrażanie nowych pomysłów związanych z potrawami
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Zgierz (łódzkie)
kontrola przebiegu i rozliczania robót, weryfikacja dokumentacji projektowej, sparwdzanie jakości stosowanych materiałów i urządzeń.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Bełk (śląskie)
instalacja, montaż, uruchomienie sprzedawanych maszyn, szkolenie personelu klienta, wsparcie działu sprzedaży, wsparcie i pomoc klientom w rozwiązywaniu problemów
VM TRADING Sp. z o.o. - 2017-03-31 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, obsługa pieca do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie w gastronomi, obsłudze klienta: 6 m-cy; znajomość kuchni ukraińskiej; znajomość jęz. ukraińskiego; zakres obowiązków: przygotowanie potraw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sprzątanie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, bengalski do kontaktów z pracownikami, praca na pełen etat 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Piastów (mazowieckie)
Obsługa pakowaczek, zabezpieczanie opakowań na stanowisku, kontrola procesu pakowania, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, wykonywanie innych bieżących czynności.
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska - 2016-12-16 - Czarnków (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki" - 2017-03-24 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Zielona Góra (lubuskie)
wykonywanie prac remontowych, prac wykończeniowych wewnątrz, np.montaż płyt gispowo-kartonowych
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Chorzów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej.
RAHMAN EXPRESS MD. SHAMSUR RAHMAN - 2018-01-02 - Gniewino (pomorskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Łobez (zachodniopomorskie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-04 - Opole (opolskie)
Gotowanie potraw i ich wydawanie
KARCZEMKA S.C. Karczemka 7 - 2016-01-11 - Karczemka (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta. Praca na dwie zmiany w godz 6:00 - 21:00
Centrum Market s.c. Marta Dziedzic, Monika Dziedzic - 2016-05-04 - Tymowa (małopolskie)
Praca w charakterze kucharza. Wykonywanie powierzonych zadań.
,,GALICJA" Paweł Borowiec - 2015-11-27 - Babica (podkarpackie)
przyrządzanie potraw,wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Wadowice (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Gorlice (małopolskie)
Wymagania: ukończone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczająca znajomość języka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-06 - Austria (Austria)