KUCHARZ/KUCHARKA Kraków oferta pracy BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. W. BUCKA, J.KLĘK
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedziałku do soboty.
Data publikacji: 2019-03-13
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. W. BUCKA, J.KLĘK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:31-831 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedziałku do soboty.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Data rozpoczęcia pracy: 18.03.2019
Data zakończenia pracy: 17.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub 1 rok doświadczenia w zawodzie, mile widziana książeczka Sanepid
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.03.2019
Data dodania oferty pracy: 12.03.2019
Oferta pracy ważna do: 12.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.03.2019
Podobne oferty pracy
Gotowanie, smażenie
Firma Usługowo-Gastronomiczna ALFRED GŁÓWKA - 2017-09-27 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-10-15 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Bieżąca praca w kuchni, gotowanie i serowawanie dań, krojenie, mycie, sprzątanie
HOTEL MRĄGOWO INC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
-
KN-Kupper S.C. - 2016-08-05 - Kościerzyna (pomorskie)
- mierzenie i skanowanie przesyłek,- fotografowanie zwrotów przesyłek uszkodzonych,- spisywanie protokołów sądowych,- pomoc operatorom wózków widłowych.
Agencja Pracy Czasowej TEMPUS A - 2016-10-27 - Łódź (łódzkie)
Montaż instalacji, odwodnień linowych i podestów nierdzewnych. Praca na terenie Polski i Europy.
INOX SOLUTIONS Krystian Duc - 2018-06-14 - Jadowniki (małopolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00.
ROKOSZ MARIUSZ PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE - 2016-01-05 - Katowice (śląskie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posiłków.Wymagania: wykształcenie kierunkowe, doświadczenie w pracy na ww. stanowisku, znajomość kuchni ukraińskiej.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-04 - Jankowice (śląskie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-03-07 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
HALICO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-12 - Zaczernie (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawcą.
BASZTOWA S.C. MICHALSKI PAWEŁ, HODÓR MAGDALENA - 2018-05-08 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie dań, menu. Czytanie i znajomość przepisów, przypraw i owoców wietnamskich. Negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Obsługa minikoparki.Praca na terenie Buska i woj. świętokrzyskiego.
Zakład Instalatorstwa Elektrycznego i Telekomunikacyjnego Józef Wieloch Busko-Z. - 2018-01-16 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-02-28 - Gniew (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni, catering, przygotowywanie potraw, praca na 1/2 etatu, na dwie zmainy 12:00-16:00, 16:00-20:00, umowa na czas nieokreślony, miejsce wykonywania pracy, Wrocław ulica 9 Maja
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami, układanie menu, nadzór nad jakością zamawianych produktów, utrzymywanie stanowisk pracy zgodnie z wymogami sanepid.
BISS GROUP SP. Z O.O. - 2017-01-12 - Gdańsk (pomorskie)
wyrabianie ciasta, przygotowywanie składników, pieczenie ciasta do pizzypraca na umowę zlecenie około 170 godzin w miesiący, dyspozycyjność w godzinach 11:00-24:00oferta dostępna w sali G
WOJCIECH FEDOROWICZ P.H.U. FED-DOR - 2017-12-08 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-26 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni gruzińskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
Praca w pizzerii
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2016-04-11 - Gostyń (wielkopolskie)
praca w restauracji , pizzerii
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HOTELOWE HOTEL POMORSKI ZDZISŁAW SABINIARZ - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-04-04 - Gliwice (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Chorzów (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badan okresowych
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Damasławek (wielkopolskie)