KUCHARZ/KUCHARKA Koszalin oferta pracy FIRMA GASTRONOMICZNA PAWEŁ RYMARCZYK
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 25 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2020-08-05
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FIRMA GASTRONOMICZNA PAWEŁ RYMARCZYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastowska 1, 75-400 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 25 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system godzinowy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3261
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koszalin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 25 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.08.2020
Data zakończenia pracy: 06.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: FIRMA GASTRONOMICZNA PAWEŁ RYMARCZYK
danePracodawcy_nip: 6692417190
danePracodawcy_regon: 320524296
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Piastowska 1, 75-400 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: zatrudnienie w ramach umowy zlecenie 2 miesiące następnie umowa o pracę docelowo na czas nieokreślony
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3261
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0949448
Ulica pracodawcy: Piastowska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.08.2020
Data dodania oferty pracy: 05.08.2020
Oferta pracy ważna do: 04.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c3c72e492f88c572de7070cf46c07f11
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków,zarządzanie zespołem pracowniów.
Ośrodek Wypoczynkowy "Słowiniec" Krystyna Puszcz - 2021-03-10 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie stałych standardów wydawanych potraw, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Obróbka wstępna i gotowanie w kuchni ośrodka wypoczynkowego (wskazane doświadczenie w żywieniu zbiorowym - około 280 osób), kuchnia zimna,przystawki, obsługa talerzowa lub bufet śniadaniowy i kolacyjny, obiady podawane do stołów; odpowiedzialność za personel i organizację pracykuchni, ustalanie menu, utrzymanie poziomu produktów w magazynach.Praca w Ustroniu Morskim w godz. 12-24 (praca zmianowa)
Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - 2021-05-24 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw kuchni włoskiej i polskiej
"ROMA" S.C. J. Michalczyk, G.Gensina, Z.Gensina - 2017-01-24 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tradycyjnej
PRZEDSIĘBIORSTWO "SENATOR" JAN OPALA - 2021-03-29 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
NOTUS Agnieszka Witkowska (Gościniec pod Młynem) - 2019-10-03 - Jacewo (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2016-05-30 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PAMAR Piotr Zenik - 2018-04-06 - Węgrów (mazowieckie)
Przygotowywanie dan kuchni orientalnej w oparciu o oryginalne przepisy , przyprawy i produkty kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2021-05-05 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
praca na stanowisku kucharza w systemie 2 dni pracy/ 2 dni wolnego
HEWEX Sp. z o.o. - 2017-01-11 - Strumień (śląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, utrzymanie porządku w miejscu pracy, . Po uzgodnieniu z pracodawcą istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 10-21, weekendy 13-21 (zgodnie z ustalonym grafikiem).
ZAKŁAD PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ "MONIKA" - 2020-10-07 - Straszyn (pomorskie)
przygotowanie dań kuchni indyjskiej
Firma "Robak" Urszula Robacka - 2018-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-07 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizz, wypiekanie i wydawanie.
Zajazd Furmański Sp.z.o.o - 2016-07-15 - Zakopane (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (catering dietetyczny)
Maciej Ludwiczak Catering Dietetyczny - 2021-04-13 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy
Hoa-Hong Sinh Nguyen Truong - 2019-02-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw kulinarnych w zbiorowym żywnieu zgodne z obowiązującymi recepturami, jadłospisem
INTERFERIE S.A. Sanatorium Uzdrowiskowe ARGENTYT (Interferie sp.zo.o. OSW Argentyt) - 2015-11-05 - Dąbki (zachodniopomorskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Bronisław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiksiem
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Jawor (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy. Utrzymanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Mile widziane doświadczenie w budowlance przy fundamentach lub do przyuczenia. Praca na wysokości. Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny. Praca na terenie całej Polski.
ABM INVEST KRZYSZTOF MERTA - 2020-09-17 - Rybnik (śląskie)
Kucharz Kuchnia według rezeptur kuchni bengalskiej, indyjskiej. Praca na 1/2 etatu 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z aktualną kartą. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni śródzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie i sporzadzanie posiłków wg. zamówień- dbanie o porządek i czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie dań , menu; znajomość przepisów kuchni wietnamskiej; umiejętność czytania przepisów kuchni wietnamskiej; znajomość przypraw i owców kuchni wietnamskiej; umiejętność negocjacji z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Legionowo (mazowieckie)
praca w kuchni; przygotowanie potraw zimnych, obróbka mięsa, gotowanie zup potraw, wyrabianie ciasta do pizzy, pieczenie pizzy.Praca w godz. 6-14 i 14-22 (również weekendy)
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW;
MEGASERWIS Sp. z o. o - 2017-10-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków, smażenie w oleju oraz na grillu.
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2018-06-20 - Lębork (pomorskie)