KUCHARZ/KUCHARKA Jażdżówki oferta pracy Ośrodek Wczasowy "Jaźdżówki" Danuta Gerczak
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 23 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-03-11
Lokalizacja: Jażdżówki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Ośrodek Wczasowy "Jaźdżówki" Danuta Gerczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:14-204 Jażdżówki, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 23 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: od 23 zł brutto/godz. (tj. 18 zł netto/godz.)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jażdżówki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: iławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 23 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie jako kucharz. Kontakt osobisty lub telefoniczny.
Nazwa pracodawcy: Ośrodek Wczasowy "Jaźdżówki" Danuta Gerczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Adres pracodawcy:
14-204 Jażdżówki 8, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: iławski
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jażdżówki
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.03.2020
Oferta pracy ważna do: 31.05.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e5b4c1d91f1841fbe4c4f7022a9e67a3
Podobne oferty pracy
praca na magazynie, praca fizyczna, wózek widłowy
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Żagań (lubuskie)
sprawdzanie przyjmowanych towarów pod względem ilościowym i jakościowym, metkowanie
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Kucharz w Domu Seniora w Rumi. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 7-18.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-07 - Rumia (pomorskie)
Przygotowanie potraw według systemu a la carte, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac w zespole współpracowników.
Guido Baschnagel Hotel Tannenmühle - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
obsługa klienta w stacji paliw ( sprzedaż w sklepie + obsługa zewnętrzna)
Firma Handlowo-Usługowa Stanisław Rozenbajger - 2016-10-18 - Zawidów (dolnośląskie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG ZASAD I KULTURY KUCHNI ORIENTALNEJ, - SPORZĄDZANIE LIST PRZYPRAW I ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH SPROWADZANYCH BEZPOŚREDNIO Z WIETNAMU,
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
SPICHLERZ BUGAJSKA AGNIESZKA - 2020-06-18 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie składników, potraw Ipizza, sałatki itp.), utrzymywanie porządku, pilnowanie dat wazności produktów
Lustro Agnieszka Hryń-Woroszylak - 2017-05-19 - Białystok (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, USTALANIE KART DAŃ, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, DOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW BHP W KUCHNI, NADZOROWANIE ŚWIEŻOŚCI UŻYWANYCH SKŁADNIKÓW SPOŻYWCZYCH,
BAYKO SP. Z O.O. - 2019-04-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
krojenie i pakowanie chleba, kształtowanie pieczywa; zmiana nocna
PPHU BEATA POLASZEWSKA* - 2016-05-09 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej - kuchnia wietmaska i tajska. Praca na umowę zlecenie, ok. 10 godzi miesięcznie; dyspozycyjność caly tydzień w godz. 10:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok - 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw serwowanych w restauracji Stajnia. Dbanie o czystość w miejscu pracy, wykonywanie poleceń szefowej kuchni.
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-08 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-03-06 - Żelków (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
praca przy stanowisku komputerowym
TENELINE Sp. z o.o. - 2019-10-03 - Suchy Las (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej od podstaw
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich według przepisów domowych
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie zdrowych, smacznych obiadów, gotowanie/ miejsce wykonywania pracy Wioska, okres zatrudnienia maj-wrzesień, praca w soboty i niedziele w godzinach od 9:00 do 18:00
VASPOL Sp.Z.O.O. KRAINA ZABAWY BOGILU - 2019-05-06 - Wioska (wielkopolskie)
DROBNE PRACE REMONTOWE, DROBNE NAPRAWY MEBLI, UTRZYMANIE PORZĄDKU WOKÓŁ HOTELU, KOSZENIE TRAWY.
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2019-04-08 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Wykształcenie: gastronomiczne; rok doświadczenia; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
JADŁODAJNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-03 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, MIŁA OBSŁUGA KLIENTÓW
kontakt przez PUP - 2020-06-09 - Okuniew (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klientów w barze gastronomicznym, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, składanie i przyjmowanie zamówień w języku angielskim i ukraińskim.
ISTANBUL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ & CO. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, głównie potraw kuchni chińskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wyszków (mazowieckie)
Wsparcie działu drukarni, konfekcjonowanie wydruków, dbanie o terminową realizację zleceń.
MAIK AGENCJA REKLAMOWA SP. Z O.O., SP. KOMANDYTOWA - 2018-11-28 - Lublin (lubelskie)
serwowanie potraw i napojów, utrzymywanie sali w czysości, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków tj. śniadania, obiady, dania z karty menu.Pieczenie ciast.
"GRUPA INCO" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-04 - Wikno (warmińsko-mazurskie)