KUCHARZ Krzydlina Mała oferta pracy Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych "Wiosna" Prowdzony przez Zgromadzenie Sióstr Szkolnych De Notre Dame
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, gotowanie oraz pieczenie
Data publikacji: 2020-05-04
Lokalizacja: Krzydlina Mała (dolnośląskie)
Pracodawca: Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych "Wiosna" Prowdzony przez Zgromadzenie Sióstr Szkolnych De Notre Dame
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:56-100 Krzydlina Mała 70, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, gotowanie oraz pieczenie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: plus premia i dodatki regulaminowe
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzydlina Mała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0222
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: mile widziane doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych "Wiosna" Prowdzony przez Zgromadzenie Sióstr Szkolnych De Notre Dame
danePracodawcy_nip: 9171208976
danePracodawcy_regon: 04000177000078
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
56-100 Krzydlina Mała 70, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: wołowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0222
Gmina pracodawcy: Wołów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Krzydlina Mała
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0883235
Numer budynku pracodawcy: 70
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 04.05.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?03b1267c7cafb2a27b97cd4fe9771bb9
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków,znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-10-18 - Gliwice (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, wypiekanie pizzy
Joanna Jankowiak Firma Handlowo-Usługowa - 2018-10-23 - Leszno (wielkopolskie)
Kucharz
Zdrojowa Rent Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2018-04-05 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2020-02-28 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2019-02-18 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.Umowę o pracę na czas określony,, praca na dwie zmiany w godzinach 10:00-20:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Wrocław (dolnośląskie)
prace kuchenne i pomocnicze w naleśnikarni
D.O.M. Danuta Laskowska - 2015-12-29 - Paprotnia (mazowieckie)
praca na stanowisku samodzielnego kucharza w cateringu dietetycznym
MACZFIT Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Józefosław (mazowieckie)
obsługa gości, serwowanie posiłków, opracowywanie menu, współpraca z personelem
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Starachowice (świętokrzyskie)
- - przygotowywanie posiłków- uroczystości rodzinnych- obróbka wstępna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
"Lapidarium"Michał Sala - 2018-08-07 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla gości Pensjonatu Amber- Jantar
Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego LINGUA EJP Pastewska Ewa - 2018-05-15 - Jantar (pomorskie)
KELNER- OBSŁUGA SALI, PRZYJMOWANIE I ROZLICZANIE ZAMÓWIEŃ, UTRZYMANIE PORZĄDKU. KUCHARZ-PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WG ZAMÓWIEŃ, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU, HIGIENA OSOBISTA
kontakt przez OHP - 2016-05-16 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18, 10-22 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
"ARKA - MEGA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-09-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe.
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-11-24 - Adamowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1800 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-04 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla gości restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Chojnów (dolnośląskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI NA KUCHNI, WYDAWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2016-02-18 - Bytom (śląskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłopisem dla szpitali
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Świdnica (dolnośląskie)
Kuchnia włoska - obsługa pieca i grilla, kuchnia śródziemnonomrska (świeże ryby i owoce morze), Praca na świeżej wołowinie, wykonywanie deserów, układanie menu.Umowa zlecenie około 160 h w m-cu, praca w godz. 11:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Hel (pomorskie)
Programowanie i obsługa sterowników mikroprocesorowych PLC. Przygotowanie dokumentacji technicznej dotyczącej układów elektrycznych oraz układów automatyki przemysłowej. Kontrolowanie stanu technicznego systemów elektrycznych i automatyki przemysłowej.
MAŁOPOLSKA WYTWÓRNIA MASZYN BRZESKO Sp. z o.o. w upadłości - 2017-01-11 - Brzesko (małopolskie)
przygotowanie zamówinonych dań, dbanie o czystość stanowiska pracy
"Ekonaft" Bolesławiec Sp. z o.o. - 2019-06-26 - Złotoryja (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-01-11 - Gdańsk (pomorskie)