KUCHARZ Kraśnik oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw kuchni bliskiego i dalekiego wschodu
Data publikacji: 2019-05-07
Lokalizacja: Kraśnik (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kraśnik, powiat: kraśnicki, woj: lubelskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw kuchni bliskiego i dalekiego wschodu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraśnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kraśnicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
bengalski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni bliskiego i dalekiego wschodu
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 18
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kraśniku
Adres pracodawcy:
Aleja Niepodległości 20, 23-204 Kraśnik, powiat: kraśnicki, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: kraśnicki
Gmina pracodawcy: Kraśnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraśnik
Ulica pracodawcy: Aleja Niepodległości
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kraśniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.05.2019
Oferta pracy ważna do: 13.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?101cc96337b91c16987e4bab4f1cd637
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, sałatek, gotowanie, obieranie warzyw, pieczenie ciast itp. wedlug receptury zakładu
P.P.H.U. Rudnik Anna LEDFORM - 2016-06-20 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie dokumentów i raportów, utrzymywanie porządku w dokumentach, udzielanie informacji interesantom, - godziny odbywania stażu pn - pt 8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Bełchatów (łódzkie)
codzienne bieżące utrzymanie czystości , koszenie zieleni i wycinka zakrzaczenia przy pasach drogowych, pielęgnacja zieleni na terenie miasta i gminy, utrzymanie porządku w budynku ratusza
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
PUH Paulina Seydak - 2017-07-10 - Słubice (lubuskie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchnii orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków na przyjęcia gastronomiczne, obsługa bufetu śniadaniowego, utrzymanie czystości na kuchni i podlegających mu obszarów
Cieśla Jarosław Beans Polska - 2018-03-13 - Zamość (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie dań.
NETRADUS POLSKA Sp. z o.o. - 2017-11-29 - Opatów (świętokrzyskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2017-11-14 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie pizzy, makaronów, sałatek
USŁUGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-09-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie zadań powierzonych przez przełożonego Przyjęcia i wydania towaru z pomocą skanerów lub manualnie Kompletacja zleceń Załadunki i rozładunki Wewnętrzne operacje magazynowe Udział w realizacji cząstkowych i całościowych spisów inwentaryzacyjnych Odpowiedzialność za powierzony sprzęt, informowanie przełożonego o przebiegu sprzętu i zbliżających się okresach przeglądowych oraz inne operacje magazynowe
kontakt przez OHP - 2016-08-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
Zgodny
Hotel Marusza Piotr Ponikowski - 2017-03-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
utrzymanie należytej czystościi porządku w pomiszczeniach kuchennych, przgotowywanie, procjowanie i wydawanie posułkó, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higenie pracy, ustalanie karty dań
OHP Mazowiecka Wojewódzka Komenda w Warszawie - 2018-01-07 - Ciechanów (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodowości(praca wg.grafiku- bistro czynne od wtorku do niedzieli)
F.H.U.MAST MATEUSZ STYRYLSKI - 2018-07-18 - Skawina (małopolskie)
pomoc w pracy architekta
Pracownia Audytorska Sp. z o.o. - 2018-10-03 - Puławy (lubelskie)
• nawiązywanie kontaktów handlowych,•budowanie stałych relacji z klientami na obsługiwanym terenie,•zapewnienie odpowiedniego poziomu sprzedaży na podległym terenie,działania zmierzające do pozyskiwania nowych klientów,•zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów,
J.Chodacki, A. Misztal Medica Spółka Jawna - 2018-05-02 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
obsługa klientaprzygotowanie dań typu fast-foodStaż odbywać się będzie na Bartodziejach
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy, obsługa urzadzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie warzyw, owoców i innych surowców potrzebnych do sporządzania posiłków (mycie, obieranie itp.) utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2018-12-27 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK Małgorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi Iława - 2016-03-30 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Zaścianki (podlaskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe: mile widziane; przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
RESTAURACJA "Zacisze Leśne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2018-03-07 - Knurów (śląskie)
praca w kuchni (dom weselny), praca wg grafiku-głównie w weekendy
BIAŁA WILCZYCA Anna Osiakowska - 2017-04-10 - Wilków (małopolskie)
Prowadzenie kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-01-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
proste prace remontowo- budowlane, prace porządkowe, utrzymanie terenów zielonych
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Barciany (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
praca w księgowości
F.H.P. 'ROBMAR' ROBERT BIENIASZ, MARIUSZ DAŃKO SPÓŁKA JAWNA - 2018-05-08 - Boguchwała (podkarpackie)
doświadczenie zawodowe.
Pizzeria "Krystyna" - 2016-05-27 - Kielce (świętokrzyskie)