KUCHARZ Kraków oferta pracy FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków w stołówce studenckiej
Data publikacji: 2019-01-15
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Reymonta 15, 30-059 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków w stołówce studenckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2700 zł na okresie próbnym
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 21.01.2019
Data zakończenia pracy: 21.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętności zawodowe, samodzielność
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 15.01.2019
Oferta pracy ważna do: 15.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.01.2019
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów dla gości restauracji hotelowych, praca w godz. 12-20
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2018-04-09 - Dębska Kuźnia (opolskie)
prowadzenie zajęć technicznych w szkole podstawowej1/24 etatu
Publiczna Szkoła Podstawowa im. Bł. Ks. Zygmunta Pisarskiego w Gdeszynie - 2016-07-20 - Gdeszyn (lubelskie)
wg zawodu
POD SCHODAMI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-28 - Zielona Góra (lubuskie)
Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-01 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu w karcie, odpowiedzialność za przygotowanie inwentaryzacji stanu zasobów w magazynie przed rozpoczęciem pracy, zachowanie w czystości miejsca pracy, praca oparta na standardach HACCP
HOTEL Solisko, s.r.o. - 2016-07-19 - Słowacja (Słowacja)
przyrzadzanie i przygotowywanie potraw według receptur kuchni orientalnej, w szczególności kuchni indyjskiej, wstępne przygotowanie składfników do gotowania, dbałośc o czydtośc stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (obiady, imprezy okolicznościowe itp.).Godz. pracy 10.00-18.00 / 18.00-24.00.Umowa zlecienie jako okres próbny. Następnie umowa o pracę na czas określony. Docelowo zatrudnienie na stałe.Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2500 PLN
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2016-09-19 - Września (wielkopolskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacyjnym pracy. Przechowywanie żywności; przygotowanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych; sporządzanie potraw i napojów; dekorowanie potraw; planowanie i przygotowanie receptur; obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych; utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu w kuchni i na swoim stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
- przygotowywanie pizzy, sałatek, napoi - obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Opoczno (łódzkie)
praca w restauracji; obsługa klienta, szczegółowy zakres do indywidualnego uzgodnienia (praca na Stacji Paliw BABILON)
GAMIX Spółka z o.o. - 2016-11-16 - Kończyce Wielkie (śląskie)
przygotowanie potraw- wybór naczyń podania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
Kreator Smaku Catering Paweł Bigos - 2017-11-17 - Brzeszcze (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni tradycyjnej.
Hotel-Restauracja " Pałac Nieznanice" Elżbieta Lubert - 2017-11-14 - Nieznanice (śląskie)
Zgodny z wykonywanym stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-03-15 - Mielno (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-02-22 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowanie posiłków w tradycyjnej kuchni ukraińskiej
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-09-19 - Sulęcin (lubuskie)
- demontaż kineskopów
PRZEDSIĘBIORSTWO TECHNICZNO-HANDLOWE "PESTAR" PIECHOWSKI EUGENIUSZ - 2017-08-16 - Starogard Gdański (pomorskie)
gotowanie posiłków, odpowiednie dobieranie smaków, umiejętność przygotowywania potraw
Przedszkole Niepubliczne "Stokrotka" - 2016-08-23 - Wola Moszczenicka (łódzkie)
obsługa stanowiska pracy, obsługa baru sushi, przygotowanie dań kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Rzeszów (podkarpackie)
opracowanie katalogów, materiałów promocyjunych i handlowych, tworzenie projektów graficznych
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Puławy (lubelskie)
Naprawa, konserwacja, usprawnianie i modyfikacja form wtryskowych, ocena stanu użycia komponentów narzędzi produkcyjnych, prowadzenie obowiązującej dokumentacji form, narzędzi, stały nadzór nad formami pracującymi na produkcji.
MAUER Sp. z o.o. - 2017-07-17 - Trzebiel (lubuskie)
wymiana wodomierzy; - montaż i konserwacja instalacjiwodno-kanalizacyjnej; - przestrzeganie zasad bezpieczeństwa. Praca w godzinach od 7-15
Plada Sp. z o.o - 2017-10-27 - Chrząstowice (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni zakładu pracy. Wymagane wykształcenie gastronomiczne oraz aktualna książeczka sanepid. Miejsce pracy Rzgów. Zgłoszenia kandydatów - telefoniczne.
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-10 - Rzgów (łódzkie)
podstawowe prace tokarskie, obsługa tokarki
Zakład Usług Taborowych "REMTRAK" - 2016-05-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie dań małej gastrononomi
kontakt przez OHP - 2017-01-19 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-07-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Brzeg (opolskie)
przyrządzanie potraw,wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Wadowice (małopolskie)
- Zakres obowiązków:1) Przygotowywanie 3 posiłków dziennie (śniadanie, obiad, podwieczorek) udział w opracowaniu jadłospisów; 2) Porcjowanie i wydawanie ww. posiłków;3) Przestrzeganie zasad technologii, higieny i estetyki żywienia, zgodnie z obowiązującą w przedszkolu Instrukcją Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej;4) Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, mycie naczyń i sprzętu kuchennego wykorzystywanego do przygotowania posiłków, wycieranie na mokro podłóg, mycie kuchenek gazowych i zlewozmywaka po przygotowaniu i wydaniu wszystkich posiłków w danym dniu;- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc, możliwość umowy na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe lub kurs kwalifikacyjny w zawodzie kucharz. 1 rok doświadczenia zawodowego. Umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku. Pracownicza książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność przygotowywanie posiłków dla dzieci. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (32-202-90-59) w godzinach: 7:30-15:30 celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: mp78 (at) onet.eu
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 78 - 2018-05-07 - Katowice (śląskie)