KUCHARZ Kowala-Kolonia oferta pracy CHEŁMIŃSKI - Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2019-07-19
Lokalizacja: Kowala-Kolonia (mazowieckie)
Pracodawca: CHEŁMIŃSKI - Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:26-624 Kowala-Kolonia 10A, powiat: radomski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kowala-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: radomski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kowala
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat. B
Nazwa pracodawcy: CHEŁMIŃSKI - Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
26-624 Kowala-Kolonia 10A, powiat: radomski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: radomski
Gmina pracodawcy: Kowala
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kowala-Kolonia
Numer budynku pracodawcy: 10A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2019
Oferta pracy ważna do: 30.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cc2e7e034c3d2ff260e61d495ee0bc31
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań, obsługa klienta, utrzymanie czystości
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-04-28 - Baboszewo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Strączno (zachodniopomorskie)
Nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej. Wykształcenie wyższe z przygotowaniem pedagogicznym - edukacja wczesnoszkolna.
Samorządowy Zespół Szkół w Kostkowie - 2016-03-23 - Kostkowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań, organizacja kuchni
Pizzeria TOSCANA Małgorzata Hanczewska - 2017-08-22 - Olszyna (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków wg jadłospisu,- porcjowanie produktów spożywczych- właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2019-03-29 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywanie dań wg menu, obsluga klientów. Praca na jedną zmianę w systemie 1/1 (lokal czynny od 10-22).
Szewczyk Damian KEBAB - 2017-06-07 - Andrychów (małopolskie)
Praca przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków; 7 dni w tygodniu.
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIESŁYSZĄCEJ I SŁABO SŁYSZĄCEJ IM. JANA PAWŁA II W LUBLINI - 2019-06-12 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków na potrzeby podanych receptur
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kajew (łódzkie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych;
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "Relax" Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
EURO KONSORCJUM - 2017-05-04 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-07-10 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie dań, menu, gotowanie potraw dla klientów, czytanie wietnamskich przepisów, kontakt z wietnamskimi klientami
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Warka (mazowieckie)
ścisła wspópraca z przedstwiecielami Urzędu Celnego w zakresie przyjmowania, wydawania i przesunięcia wewnątrz magazynowego spirytusu, ścisła współpraca z laboratirium zakładowym, ważenie cystern lub przyjęcie na podstawie objętości, kontrola komór cysterny przed i po załadunku, pomiar temperatury surowca, pobór surowca z każdej komory,kontrola surowca na podstawie dokumentów PzS, kontroli dokumentów przewozowych, wydawanie z magazynu surowca na produkcję na podstawie dokumentów WzS, prowadzenie dokumentacji związanej z wydawaniem i wysyłką wyrobu gotowego,przekazanie dowodów obroti materialnego do księgowości,przygotowanie stanów zapasów magazynowych i dokumentacji do inwentaryzacji, przygotowanie dokumentacji magazynowej po zakończeniu roku do archiwizacji,właściwe zabezpieczanie towarów w magazynie przed zniszczeniem, uszkodzeniem, kradzieżą lub pożarem, dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy,wykonywanie czynności związanych z gospodarką materiałową zalecaną przez przełożonego a nieokreśloną w powyższym wykazie, codzienny nadzór nad ilością towaru magazynowego- rewizje zbiorników, przed myciem zbiorników otwarcie oraz skontrolowanie stanu zbiorników, a także otwarcie zaworów spustowych, przygotowanie, mieszanie i dozowanie skażalników, sporządzanie zapotrzebowania do magazynu, uzgodnienie stanu zapasów kartotek magazynowych z księgowością, przygotowanie dokumentacji magazynowej po zakończeniu roku, do archiwizacji, wykonanie innych czynności związanych z gospodarką materiałową a nieokreśloną w powyższym zakresie obowiązków,kontrola transakcji wejścia i wyjścia towaru
DESTYLACJE POLSKIE Sp. z o.o. - 2015-12-08 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw w barze
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Obsługa maszyn drukujących, produkcja etykiet.
AUTOMOTIVE ASSEMBLY SYSTEMS SP. Z O.O. - 2018-09-19 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, II ŚNIADAŃ, OBIADY, KOLACJE) DLA OK. 60 OSÓB. UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE KIERUNKOWE, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM. PRACA W GODZINACH 06:30-14:30, 11:30-19:30KONTAKT OSOBISTY SZCZECIN UL. JAGIELLOŃSKA 58, CV NA EMAIL - GPMOS5 (at) WP.PL
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2019-04-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej w tym włoskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne przygotowywanie, podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
sprzedaż farb i lakierów m.in. do metalu
P.H.U. "GABI" Krzysztof Karpus - 2017-07-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
Guo & Wang Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w gastronomii (kopalnia Borynia -stołówka). Praca w godzinach 6:00-14, 11:00-20:00
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna - 2019-04-26 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
OCZEKUJEMY-chęci do pracy oraz pozytywnego nastawienia życiowego a także miłej prezencji-uczciwości i odpowiedzialności-doświadczenia (będzie dodatkowym atutem aczkolwiek nie jest niezbędne)-w przypadku obcokrajowców pozwolenie na pracę i legalny pobyt w Polsce lub związek małżeński z obywatelką RPJEŚLI KUCHNIA I PRACA W RESTAURACJI JEST TWOJĄ PASJĄ…KOCHASZ TO ROBIĆ … UWIELBIASZ ODKRYWAĆ NOWE …NIE WACHAJ SIĘ …WYŚLIJ DO NAS SWOJE CV Z DOPISKIEM STANOWISKA, KTÓRYM JESTEŚ ZAINTERESOWANY/NACZEKAMY NA CIEBIE. Kontakt tel.697-771-605
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Wkładanie plastikowych elementów do półproduktu spożywczego.
Partners Team Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Praca w kuchni DPS, przygotowanie i podanie posiłków mieszkańcom.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "POD DĘBEM" - 2016-11-29 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
wypiek pizzy,przygotowanie zamawianie towaru,zapasów
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Lębork (pomorskie)
prace gastronomiczne
Justyna Jarmołowicz - 2018-04-09 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie: ciast, półproduktów, dań do wydania, sosów, sałatek; obsługiwanie kasy fiskalnej; dbanie o porządek w miejscu pracy; wykonywanie innych czynności zleconych przez opiekuna stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zgłobice (małopolskie)
1.Archiwizowanie dokumentacji 2.Zapoznanie się z wstępną kontrolą dokumentów księgowych3.Kwalifikowanie dowodów księgowych do ujęcia w księgach rachunkowych 4.Okres przechowywania dokumentów księgowych 5.Wymogi dotyczące ksiąg rachunkowych prowadzonych przy użyciu komputera 6.Ewidencja operacji gospodarczych 7.Obrót gotówkowy i bezgotówkowy8.Obsługa programu księgowego do księgowania operacji gospodarczych stosowany w jednostce
WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII Z SIEDZIBĄ W SIEDLCACH - 2016-05-11 - Siedlce (mazowieckie)