KUCHARZ Koszalin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2020-02-17
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Koszalin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Koszalin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.03.2020
Data zako艅czenia pracy: 01.03.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
min 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharz, umiej臋tno艣膰 dekorowania potraw, gotowo艣膰 do pracy w soboty i niedziele
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Rac艂awicka 13, 75-620 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 8:00 -16:00, 11:00 - 19:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Rac艂awicka
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 02.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?18bb4581072be220b3bfefa518c6a29a
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋tu do przygotowywania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, wsp贸艂praca chi艅skim Zarz膮dem
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI JAPO艃SKIEJ, UKO艃CZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 R脫WNIE呕 W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz/ka
BAR"ANA" Adam Pajor - 2017-10-18 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw w/g ustalonej receptury, dbanie o estetyke da艅, przestrzeganie porz膮dku i zasad higieny w kuchni. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, 1 rok doswiadczenia na podobnym stanowisku, umiej臋tno艣膰 samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w. Wynagrodzenie miesieczne 2100zl.
Port Millennium S艂awomir Modzelewski - 2018-02-05 - G贸rk艂o (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej
ATS Sp. z o.o. - 2017-02-23 - Gda艅sk (pomorskie)
Praca na kuchni, praca w godz. 11-23, po umowie na czas okre艣lony (miesi膮c) pracodawca deklaruje zatrudnienie na umow臋 na czas nieokre艣lony
Rancho s.c. Pawel Doma艅ski, Arkadiusz Nowakowski - 2016-01-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, pizz, sa艂atek, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedzia艂ku do pi膮tku w systemie: 2 dni pracy/2 dni wolne.
MOKKA S.C. MARCIN SIKORA, PAULINA SIEROTA - 2016-09-23 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczeg贸lnie wietnamskiej i tajskiej. Miejsce pracy: Wroc艂aw Umowa zlecenie nie mniej ni偶 8 godzin w miesiacu Kontakt telefonicznyOferta znajduje sie w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw sushi, makarony, zupy, owoce morza- obieranie czyszczenie, filetowanie ryb- sma偶enie, pieczenie ryb + grillowanie- dbanie o porz膮dek stanowiska pracy- praca w przedziale godz. 10:00 - 23:00
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, umowa na okres pr贸bny, kolejna na czas nieokre艣lony, miejsce wykonywania pracy Bia艂asy 46B
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Bia艂asy (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug obowi膮zuj膮cych standard贸wdyspozycyjno艣膰 w godzinach 8:00-20:00umowa zlecenie 180h w m-cuProponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w restauracji, stanowisko samodzielne
Natalia Krajewska "Siesta Bar" - 2016-03-02 - L臋bork (pomorskie)
staranne przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, dbanie o jako艣膰 posi艂k贸w,dbanie o stanowisko pracy
FRAZZA Daria Kotzbach - 2020-06-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w, przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm, pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowcych w ilo艣ci przewidzianych receptur膮 i odpowiednie zabezpieczenie ich przed u偶yciem, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i snak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 wydawania, obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w z zachowaniem HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi, porcjowanie posi艂k贸w i ich wydawanie wg norm, gospodarowanie produktami przy sprz膮dzaniu posi艂k贸w, pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek 偶ywno艣ci do kontrli SANEPIDu, prawid艂owe post臋powanie z resztkami
BURSA SZKOLNA NR 5 - 2019-03-14 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie, pieczenie, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2019-10-31 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W: 艢NIADANIA, OBIADY, KOLACJE, PIEROGI, KUCHNIA CIEP艁A, KUCHNIA ZIMNA, PORZ膭DEK NA STANOWISKU PRACY
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA - KAWIARNIA KAMERALNA - 2016-07-21 - Pu艂awy (lubelskie)
przyrz膮dzanie posi艂kow
Pi臋kny Brzeg Sp. z o.o. - 2016-03-09 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
praca w domu wczasowym
Us艂ugi Gastronomiczno-Hotelarskie "FALEZA" Zbigniew Kosecki 艁eba - 2018-02-27 - 艁eba (pomorskie)
przygotowywanie r贸偶nych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-27 - Lubin (dolno艣l膮skie)
zgodnie z charakteystyk膮 pracy
PPHU ACWADOR Sp.J. R. D. D. Ko艂odziejczak - 2017-12-13 - Prokop贸w (wielkopolskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o sprawn膮 i dynamiczn膮 obs艂ug臋.
NIGRO P.P.H.U. - 2018-05-07 - Celestyn贸w (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 3000 - 3500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do jednego miesi膮ca. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-19:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz. Mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: praca.katowice01 (at) gmail.com
AGATA ZDZIEBKO MIXER - 2018-03-08 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem: wykszta艂cenie min. zawodowe; umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 4 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur. Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Lublin (lubelskie)
Sprzedawanie potraw kuchni wietnamskiej wg. oryginalnych receptur od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2020-03-16 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
sporzadzanie pizzy wed艂ug receptury
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Pi艂a (wielkopolskie)
Wst臋pna, r臋czna obr贸bka produkt贸w spo偶ywczych. Przygotowywanie potraw z warzyw, owoc贸w, jak, mi臋sa, ryb. Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych.
P.P.H.U. "CASTLE" S.C. J. Stopyra, B. Stopyra - 2018-05-09 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂opisem i zasadami 偶ywienia, z uwzgl臋dnieniem indywidualnych zalece艅 dietetyczki, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w dla leczonych dzieci i m艂odzie偶y oraz personelu.
Instytut Gru藕licy i Chor贸b P艂uc w Rabce Zdroju - 2019-06-19 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
o艣rodek wczasowy
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w 艁ebie - 2016-04-15 - 艁eba (pomorskie)