KUCHARZ Kościerzyna oferta pracy Bazuny Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2017-11-20
Lokalizacja: Kościerzyna (pomorskie)
Pracodawca: Bazuny Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 17, 83-400 Kościerzyna, powiat: kościerski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kościerzyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościerski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościerzyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: - doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Bazuny Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościerzynie
Adres pracodawcy:
Kościuszki 17, 83-400 Kościerzyna, powiat: kościerski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kościerski
Gmina pracodawcy: Kościerzyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kościerzyna
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościerzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.11.2017
Oferta pracy ważna do: 30.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, garmażerki i wypieków.
ENERGY TRADING Sp Z o.o - 2017-06-16 - Oława (dolnośląskie)
rozliczanie zakupu i sprzedaży materiałów do produkcji i wyrobów gotowych (branża metalowa) kalkulacja i rozliczanie ofert handlowychrozliczanie magazynu
Zakład Mechaniki Precyzyjnej "KRYZBYT" Sp. z o.o - 2018-04-26 - Bieruń (śląskie)
przygotowywanie posiłków polskich i kuchni i kuchni kresowej; dbałość o najwyższą jakość i smak dań; przygotowywanie stanowiska pracy; obróbka wstępna warzyw i mięsa;
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbałośc o czystość stanowiska
YANA GRZEGORZ WÓJCIK - 2018-07-27 - Kowary (dolnośląskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Szówsko (podkarpackie)
gotowanie i sporządzanie recept według kuchni hinduskiej i bengalskiejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca na jedną zmianęoferta dostępna w sali G
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
organizowanie procesu przygotowania jedzenia, właściwe wykorzystanie sprzetu kuchennego, planowanie jadłospisów wspólnie z dietetykiem i przygotowywanie według nich posiłków, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych i sprzętu kuchennego, praca na umowe na czas okreslony na jedną zmianę, praca w godzinach od 6:00 do 14:00, oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej oraz kreowanie karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Kraków (małopolskie)
praca w barze
ZOFIA PIŚKO HEBE - 2018-07-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, obsluga klienta, obróbka wstępna produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Rytro (małopolskie)
czyszczenie i ścielenie stanowisk krów przy pomocy maszyn, ogólne prace na gospodarstwie
Nad Baryczą Spółka z o.o. Kamień Górowski - 2016-08-19 - Kamień Górowski (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowanie potraw i dań, współpraca przy tworzeniu menu, zapewnienie wysokiej jakości produktów, prezentowanie potraw i dań estetyczne i zgodne ze standardem dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu i przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Restauracja Bellevue Adam Dopierała - 2016-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie dań kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j (ale rybka) - 2017-10-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw w pizzerii
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2017-03-24 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
prac w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Przysucha (mazowieckie)
Wykształcenie i doświadczenie- brak wymagań; sumienność, obowiązkowość; utrzymanie porządku na powierzchni klatek schodowych, mycie schodów, okien, balustrad, drzwi; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
NEXX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-21 - Gliwice (śląskie)
Oferta stażu. Sporządzanie potraw, ciast, napojów, deserów, porcjowanie, dekorowanie, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Łosice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Kraśnik (lubelskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2018-04-10 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań z karty menu przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe;
B & B Bogdan Roszkowski - 2017-05-05 - Zielona Góra (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRWA ZGODNIE ZE STANDARDAMI FIRMY
kontakt przez OHP - 2018-02-19 - Zielona Góra (lubuskie)