KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).Dźwiganie do 10 kg.
Data publikacji: 2020-06-24
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).Dźwiganie do 10 kg.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy:
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
danePracodawcy_nip: 6710101653
danePracodawcy_regon: 004852970
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i LM
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: J.C Korzeniowskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: ośrodek sanatoryjno-wczasowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 24.06.2020
Oferta pracy ważna do: 24.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c8df308b161da9e9aadb8799ee4dc32c
Podobne oferty pracy
prowadzenie szkoleń dla rolników i innych mieszkańców obszarów wiejskich. prowadzenie działalności informacyjnej wspierającej rozwój produkcji rolniczej.wypełniania wniosków lub innych dokumentów niezbędnych do ubiegania się o przyznanie pomocy finansowej lub współfinansowanej ze środków pochodzących z funduszy Unii Europejskiej lub innych instytucji krajowych i zagranicznych.współudział w organizacji wystaw, organizacja pokazów i innych przedsięwzięć upowszechniających wiedzę rolniczą, nowe technologie produkcji i promujących produkty i wyroby przetwórstwa rolno-spożywczego.udział w przedsięwzięciach lokalnych, służących rozwojowi rolnictwa i obszarów wiejskich. Miejsce wykonywania pracy: Miastko
Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Lubaniu - 2020-03-16 - Bytów (pomorskie)
Prowadzenie biura
JANKOWSKI PIOTR FIRMA TRANSPORTOWO-HANDLOWA "EUROTRANS" - 2017-05-24 - Szybowice (opolskie)
branża gastronomiczna/ przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Łódź (łódzkie)
Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, lepienie uszek, pierogów, klusek.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Nowa Wieś (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "WASKO" ADAM WASYLEW - 2018-02-19 - Ustka (pomorskie)
Operator koparko-ładowarki - wykonywanie prac przy robotach energetycznych
Elektroenergetyka "BALSAM" Kazimierz Balsam - 2017-11-17 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
BIEŻĄCA OBSŁUGA KLIENTÓW FIRMY, KOMUNIKACJA Z KLIENTEM, ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW POPRZEZ DOSTĘPNE KANAŁY: chat, email, tickets, RAPORTOWANIE O SWOICH WYNIKACH PRACY, WYJAZDY SŁUŻBOWE, BRANIE UDZIAŁU W SZKOLENIACH, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Kontrola jakości części samochodowych ( gł. szkielety siedzeń samochodowych i ich elementy), drobne prace produkcyjne.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących, przekąsek. Przygotowywanie i obsługa spotkań oraz przyjęć organizowanych w formie usług cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie - 2016-10-12 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Dom Handlowy "PEPS", Bożena Brudzińska - 2018-11-14 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów i klientów w stołówce przy Zespole Szkół Ekonomicznych w Gorlicach
Małgorzata Czeluśniak - "STOŁÓWKA - KATERING" - 2019-01-22 - Gorlice (małopolskie)
praca w restauracji SUSHI
DAITO-SUSHI b.Marcinkowska,D.Marcinkowski S.C. - 2016-07-27 - Czeladź (śląskie)
Nawiązywanie kontaktow i budowanie więzi z istniejącymi oraz potencjalnymi klientami firmy. Przestrzeganie realizacji planu sprzedaży.
EXIT S.C. - 2016-04-15 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Zgodne ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń
NASZA KARCZMA Bogusława Berger - 2018-10-03 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2020-12-03 - Gliwice (śląskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie dań, nadzór nad utrzymaniem czystości w kuchni
BIURO USŁUGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROSŁAW SZYSZKO - 2016-10-14 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie dań z wołowiny
KARFOOD Karol Wiśniewski - 2015-12-01 - Gostyń (wielkopolskie)
praca na stanowisku kucharza pod nadzorem szefa kuchni
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "OMIX" Salnik Stanisław - 2017-06-16 - Poręba (śląskie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów
P.P.H.U "AMAZONKA " Ryszard Sosnowski - 2016-02-03 - Irządze (śląskie)
wypiek, sprzedaż, dowóz pizzy do klientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2017-09-06 - Wręczyca Wielka (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Staż dla os. powyżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
ZAKRES OBOWIAZKÓW: przygotowywanie posiłków-pieczenie, gotowanie, zmywanie naczyń, WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, z doświadczeniem w gastronomii, oferta przeznaczona dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy, posiadających II profil pomocy oraz spełniających wymagania pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Ciasna (śląskie)
praca w kuchni i wszystkie czynności z tym związane
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, SERWOWANIE DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
HOTEL WARSZAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-25 - Augustów (podlaskie)