KUCHARZ Kolno oferta pracy ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 650 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie posiłków- gotowanie - smażenie - pieczenie
Data publikacji: 2020-07-29
Lokalizacja: Kolno (podlaskie)
Pracodawca: ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 3, 18-500 Kolno, powiat: kolneński, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie posiłków- gotowanie - smażenie - pieczenie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 650 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolneński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2006
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kolno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.08.2020
Data zakończenia pracy: 14.08.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
bengalski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 2910229367
danePracodawcy_regon: 38474425000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolnie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 3, 18-500 Kolno, powiat: kolneński, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: - cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: kolneński
danePracodawcy_kodPowiatu: 2006
Gmina pracodawcy: Kolno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kolno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957420
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 30.07.2020
Oferta pracy ważna do: 04.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?61f7fde9a859f4a7a6e0497776612bb8
Podobne oferty pracy
nauka przechowywania żywności, przygotowywania produktów i obróbka art.spożywczych, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, sporządzanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Utrzymanie należytej czystości, porządku naczyń sprzętu, pomieszczeń kuchennych, przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej: m.in. z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Praca w godz.: 10:00-21:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
"VIET-THAI" KIEU TAM TRÂN - 2020-07-27 - Wrocław (dolnośląskie)
zapoznanie z przepisami i regulaminami organizacyjnymi pracy oraz z systemem HACAP; monitorowanie procesów produkcji; oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi; planowanie jadłospisu i zakupów zgodnie z normami; przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych - mycie (ręczne, mechaniczne, termiczne); zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; sporządzanie potraw i napojów - stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowców do sporządzania posiłków; wydawanie posiłków i napojów; obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży; obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych - zapoznanie ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa ich użycia; mycie naczyń, sprzątanie jadalni, kuchni, magazynów oraz wykonywanie czynności porządkowych
kontakt przez PUP - 2019-08-13 - Zagórzany (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-03-29 - Augustów (podlaskie)
elektryka, magazynier, hakowy, operator suwnicy, obsługa wózka widłowego
BOCAR GMBH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE - 2019-02-20 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie dań, wydawanie dań, sprzątanie swojego stanowiska pracy
Restauracja "Stopka" Anna Zwiewka - 2016-08-30 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie kebabów, realizowanie zamówień
M.S.C. IMPORT EXPORT MEHDI SAKOUHI - 2015-11-18 - Kozienice (mazowieckie)
przygotowywanie dań, menu
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obróbka warzyw, przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach otwarcia Ośrodka, w razie potrzeb również w nocy
Ośrodek Wczasowo-Rekreacyjny Niezamyśl Sp. z o.o. - 2016-06-15 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
- ręczne lepienie pierogów oraz przygotowywanie ciasta przy wykorzystaniu wałkownicy elektrycznej do ciasta- przygotowywanie potraw kuchni wschodniej: pielmieni, kreplachy, chinkali- umowa zlecenie na okres 3 lat- praca po 25 godz. / tydzień- praca jednozmianowa- miejsce wykonywania pracy siedziba firmy oraz teren całej Polski
kontakt przez PUP - 2019-11-28 - Łódź (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2019-10-17 - Jarosław (podkarpackie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa produktami spożywczymi
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-08-03 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie różnych rodzajów sushi, zup w stylu japońskim, przygotowywanie zamówień, przyjmowanie dostaw, wprowadzanie nowości do karty menu
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie obiadów, nadzorowanie pracy kuchni
PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W LESZNOWOLI - 2016-10-03 - Lesznowola (mazowieckie)
wg. zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Radomsko (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Warszawa (mazowieckie)
Transport, dostarczanie na zamówienia gotowych potraw do indywidualnych odbiorców zewnętrznych w pojemnikach, ternosach i torbach termicznych do tego przeznaczonych.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Zaręba (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 01.06.2018 r. do 30.09.2018 r. Godziny pracy: 11.00- 21.00
Firma Handlowo- Usługowa "Sopranno" - 2018-04-09 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
Glare Global Sourcing Faruque Spółka Jawna - 2018-11-26 - Sosnowiec (śląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Grajewo (podlaskie)
kucharz (praca w barze na 1/2 etatu)praca w przedziale godz. 8-19.
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2016-10-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-09-14 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczawno (lubuskie)
- kierowanie pojazdu zgodnie z obowiązującymi przepisami ruchu drogowego- obsługa nawigacji w pojeździe lub w telefonie- wykonywanie poleceń kierownictwa związanych z działalnością firmy- utrzymanie porządku i czystości w pojeździe- dbanie o sprawność techniczną pojazdu
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Kraków (małopolskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne stanowisko
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe EWA PTAK w Kielcach - 2019-02-18 - Kielce (świętokrzyskie)
obróbka ryb i owoców morza,przygotowywanie sushi i potraw kuchni japońskiej
RMS COMPANY Patryk Ramus - 2019-04-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)