KUCHARZ Kętrzyn oferta pracy Lilla Zatorska Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "HaGa"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2020-12-07
Lokalizacja: Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Lilla Zatorska Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "HaGa"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konstantego I. Gałczyńskiego 1, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kętrzyński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2808
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie na stanowisku kucharz;mile widziany staż pracy;dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy:
Lilla Zatorska Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "HaGa"
danePracodawcy_nip: 7420004155
danePracodawcy_regon: 510553106
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Adres pracodawcy:
Konstantego I. Gałczyńskiego 1, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - sms
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: kętrzyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 2808
Gmina pracodawcy: Kętrzyn
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kętrzyn
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964710
Ulica pracodawcy: Konstantego I. Gałczyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.12.2020
Data dodania oferty pracy: 07.12.2020
Oferta pracy ważna do: 15.01.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?27dd0832c9b678d843ce2e43cc21de24
Podobne oferty pracy
wg. stanowiska
Prywatne Przedszkole KREDKA - 2016-10-13 - Legnica (dolnośląskie)
umiejętność przygotowywania posiłków arabskich
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Radom (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Realizowanie programu praktycznej nauki zawodu kucharz
kontakt przez OHP - 2020-08-06 - Stary Wiśnicz (małopolskie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2017-06-12 - Pszczółki (pomorskie)
planowanie i gotowanie dań z kuchni wietnamskiej i orientalnej, planowanie i koordynowanie pracy w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
PRZYJMOWANIE, OPRACOWYWANIE I EKSPEDIOWANIE ŁADUNKU POCZTOWEGO POD WZGLĘDEM ILOŚCIOWYM I JAKOŚCIOWYM, PRZESTRZEGANIE WEWNĘTRZNYCH TERMINÓW KONTROLI, ZAPEWNIENIE BEZPIECZEŃSTWA ŁADUNKU POCZTOWEGO, SPORZĄDZANIE DOKUMENTACJI W ZAKRESIE REALIZOWANYCH USŁUG;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA I MANUALNA, ZDOLNOŚC DO PRACY POD PRESJĄ CZASU, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, SKRUPULATNOŚĆ, RZETELNOŚĆ;MIEJSCE PRACY MIERZYN LUB SZCZECIN UL. DWORCOWAC.V+LIST MOTYWACYJNY adres NA MAIL: rekrutacja.szczecin (at) szczecin.poczta-polska.pl tytułem OPRACOWYYWANIE ŁADUNKÓW lub pocztą na adres Niepoodległości 41/42
POCZTA POLSKA SA - 2017-02-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
nauka przygotowania dań wedle obowiązującej receptury,nauka nadzoru jakości zamawianych produktów,kontrola magazynów żywnościowych, praktyczne wykorzystanie zasady FIFO, współtworzenie menu oras foodcostów,kontrola magazynów żywnościowych,przestrzeganie higieny pracyoraz pilnowanie przestrzegania zasad BHP, dekorowanie potraw wedle przyjętych standardów,bieżące sprawdzanie dat przydatności produktów do spożycia, panierowanie/gotowanie/smażenie, przygotowanie potraw z mięs, ryb i warzyw
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Sopot (pomorskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: doświadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-10-06 - Racibórz (śląskie)
Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków.Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2019-09-19 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowanie potraw, obsługa klienta.
Riyad Rahman MADINA - 2019-03-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Praca na kuchni restauracyjnej, obsługa grila, pieca konwekcyjno-parowego. przygotowywanie potraw, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
organizowanie porządku na stanowisku pracy; organizowanie i planowanie procesów technologicznych wyrobów; przygotowywanie potraw, napojów, wyrobów garmażeryjnych; obsługa imprez plenerowych; odbieranie ilościowe surowców; ekspedycja towarów, katering
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Połaniec (świętokrzyskie)
- redagowanie i zamieszczanie ogłoszeń o pracę w różnego rodzaju mediach, przygotowywanie kryteriów rekrutacyjnych, analiza aplikacji, obsługa kadrowo - płacowa pracowników, nadzór nad obowiązkowymi badaniami lekarskimi pracowników oraz nad szkoleniami BHP, rozliczanie czasu pracy, urlopów, zwolnień lekarskich, przygotowywanie zestawień dotyczących płac, wystawianie dokumentów i zaświadczeń pracowników
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-04-17 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPOŻ, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czystości na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posiłków, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem, wykonywanie poleceń przełożonego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)
Obsługa urządzeń kuchennych; wykonywanie różnymi technikami potraw; układanie jadłospisów; przygotowanie posiłków; utrzymanie w bieżącej czystości pomieszczeń kuchennych, magazynu oraz stołówki.
kontakt przez PUP - 2020-07-22 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
- nadzór nad jakością serwowanych dań- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o właściwy stan techniczny- przygotowywanie sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przyprawMiejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, ul. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, Al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36.Zmianowość - równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2019-10-23 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, praca na pełen etat lub 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2020-07-17 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-05-05 - Augustów (podlaskie)
naprawa sprzętu spawalniczego
P.P.U.H."REM-SPAW" MARIAN DZIURGOT - 2017-05-26 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Lubin (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2020-03-11 - Kielce (świętokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Warszawa (mazowieckie)
- zgodnie ze stanowiskiem
Mariusz Rudzki USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE - 2018-08-13 - Gdynia (pomorskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowanie posiłków, wydawanie /MOŻLIWOŚĆ BEZPŁATNEGO ZAKWATEROWANIA PRZEZ PRACODAWCĘ/
Tarnowski Zdzisław Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "Red Lion" - 2019-05-30 - Białka (lubelskie)
Obsługa gości sanatoryjnych. Praca w godz. 6.30-14.30, 12:30-20.30 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele (wg. grafiku).
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg - 2019-09-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, i bengalskiej według tradycyjnych receptur. Układanie menu, składanie zamówień za granicę. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
.
Zakład Zielarski " KAWON - HURT " Nowak Sp.j. - 2016-10-19 - Gostyń (wielkopolskie)