KUCHARZ Katowice oferta pracy Miejskie Przedszkole nr 2
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zakres obowi膮zk贸w:1. uczestniczy膰 w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowaniu wed艂ug niego posi艂k贸w;2. pobra膰 produkty spo偶ywcze z magazynu w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie zabezpieczenie ich przed u偶yciem;3. przestrzega膰 w艂a艣ciwego podzia艂u pracy w kuchni i nadz贸r nad jej wykonaniem;4. przestrzega膰 zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno-sanitarnych, dyscypliny pracy BHP i ppo偶.;5. zg艂asza膰 referentowi o powsta艂ych usterkach oraz wszelkich nieprawid艂owo艣ciach stanowi膮cych zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia;6. dba膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, podwieczorek) i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach;7. Dokonywa膰 w razie potrzeby drobnych, codziennych zakup贸w w okolicznych sklepach8. Ponosi膰 odpowiedzialno艣膰 za:a) 艣cis艂e przestrzeganie receptury przygotowanych posi艂k贸w;b) racjonalne wykorzystywanie w posi艂kach dla dzieci i personelu produkt贸w spo偶ywczych pobranych z magazynu;c) w艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami;d) zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮;e) przygotowanie i przechowywanie pr贸bek pokarmowych zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemilogicznej;f) wzorow膮 czysto艣膰 w kuchni i pomieszcze艅 przyleg艂ych, sprz臋t贸w i naczy艅 oraz odzie偶y ochronnej;9. Wykonywa膰 inne polecenia dyrektora zwi膮zane z organizacj膮 pracy w przedszkolu.10. Kucharza obowi膮zuje:a). regularne, punktualne i obowi膮zkowe przychodzenie do pracy, obecno艣膰 w pracy podpisywa膰 na li艣cie obecno艣ci.b). w przypadku nieobecno艣ci w pracy spowodowanej chorob膮 lub inn膮 wa偶n膮 okoliczno艣ci膮, fakt ten zg艂osi膰 pracodawcy niezw艂ocznie , nie p贸藕niej jednak ni偶 w drugim dniu nieobecno艣ci w pracy osobi艣cie, poprzez inn膮 osob臋, telefonicznie lub drog膮 pocztow膮. c). dokonywa膰 w okre艣lonym terminie wyznaczonych bada艅 kontrolnych, d). w ka偶dej sytuacji zachowa膰 si臋 kulturalnie i taktownie, dba膰 o dobre imi臋 przedszkolae). przestrzega膰 przepis贸w BHP i P.Po偶 oraz dyscypliny pracy; f). uczestniczy膰 w zebraniach i naradachg). bezwzgl臋dnie przestrzega膰 zasad zwi膮zanych z zachowaniem bezpiecze艅stwa dzieci powierzonych naszej opiece,h). przestrzega膰 zakazu wprowadzania na teren przedszkola os贸b postronnych- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lat na stanowisku kucharz. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana znajomo艣膰 norm kodeksu 偶ywno艣ciowego, zasady HACCP (podstawy systemu HACCP dla obrotu 偶ywno艣ci膮). Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, wysoka kultura osobista. Umiej臋tno艣膰 gotowanie kuchni lekko strawnej dostosowanej do potrzeb dzieci przedszkolnych, 艂adnie podane, kolorowo i estetycznie. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 32-251-30-22) w godzinach 10:00-14:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Ks. bpa Teodora Kubiny 4, 40-070 Katowice) lub e-mail: mp2katowice (at) wp.pl
Data publikacji: 2019-06-07
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: Miejskie Przedszkole nr 2
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ks. bpa Teodora Kubiny 4, 40-070 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Zakres obowi膮zk贸w:1. uczestniczy膰 w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowaniu wed艂ug niego posi艂k贸w;2. pobra膰 produkty spo偶ywcze z magazynu w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie zabezpieczenie ich przed u偶yciem;3. przestrzega膰 w艂a艣ciwego podzia艂u pracy w kuchni i nadz贸r nad jej wykonaniem;4. przestrzega膰 zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno-sanitarnych, dyscypliny pracy BHP i ppo偶.;5. zg艂asza膰 referentowi o powsta艂ych usterkach oraz wszelkich nieprawid艂owo艣ciach stanowi膮cych zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia;6. dba膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, podwieczorek) i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach;7. Dokonywa膰 w razie potrzeby drobnych, codziennych zakup贸w w okolicznych sklepach8. Ponosi膰 odpowiedzialno艣膰 za:a) 艣cis艂e przestrzeganie receptury przygotowanych posi艂k贸w;b) racjonalne wykorzystywanie w posi艂kach dla dzieci i personelu produkt贸w spo偶ywczych pobranych z magazynu;c) w艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami;d) zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮;e) przygotowanie i przechowywanie pr贸bek pokarmowych zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemilogicznej;f) wzorow膮 czysto艣膰 w kuchni i pomieszcze艅 przyleg艂ych, sprz臋t贸w i naczy艅 oraz odzie偶y ochronnej;9. Wykonywa膰 inne polecenia dyrektora zwi膮zane z organizacj膮 pracy w przedszkolu.10. Kucharza obowi膮zuje:a). regularne, punktualne i obowi膮zkowe przychodzenie do pracy, obecno艣膰 w pracy podpisywa膰 na li艣cie obecno艣ci.b). w przypadku nieobecno艣ci w pracy spowodowanej chorob膮 lub inn膮 wa偶n膮 okoliczno艣ci膮, fakt ten zg艂osi膰 pracodawcy niezw艂ocznie , nie p贸藕niej jednak ni偶 w drugim dniu nieobecno艣ci w pracy osobi艣cie, poprzez inn膮 osob臋, telefonicznie lub drog膮 pocztow膮. c). dokonywa膰 w okre艣lonym terminie wyznaczonych bada艅 kontrolnych, d). w ka偶dej sytuacji zachowa膰 si臋 kulturalnie i taktownie, dba膰 o dobre imi臋 przedszkolae). przestrzega膰 przepis贸w BHP i P.Po偶 oraz dyscypliny pracy; f). uczestniczy膰 w zebraniach i naradachg). bezwzgl臋dnie przestrzega膰 zasad zwi膮zanych z zachowaniem bezpiecze艅stwa dzieci powierzonych naszej opiece,h). przestrzega膰 zakazu wprowadzania na teren przedszkola os贸b postronnych- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lat na stanowisku kucharz. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana znajomo艣膰 norm kodeksu 偶ywno艣ciowego, zasady HACCP (podstawy systemu HACCP dla obrotu 偶ywno艣ci膮). Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, wysoka kultura osobista. Umiej臋tno艣膰 gotowanie kuchni lekko strawnej dostosowanej do potrzeb dzieci przedszkolnych, 艂adnie podane, kolorowo i estetycznie. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 32-251-30-22) w godzinach 10:00-14:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Ks. bpa Teodora Kubiny 4, 40-070 Katowice) lub e-mail: mp2katowice (at) wp.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Wysoka kultura osobista
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lat na stanowisku kucharz. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana znajomo艣膰 norm kodeksu 偶ywno艣ciowego, zasady HACCP (podstawy systemu HACCP dla obrotu 偶ywno艣ci膮). Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, wysoka kultura osobista. Umiej臋tno艣膰 gotowanie kuchni lekko strawnej dostosowanej do potrzeb dzieci przedszkolnych, 艂adnie podane, kolorowo i estetycznie.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Miejskie Przedszkole nr 2
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Ks. bpa Teodora Kubiny 4, 40-070 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 32-251-30-22) w godzinach 10:00-14:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Ks. bpa Teodora Kubiny 4, 40-070 Katowice) lub e-mail: mp2katowice (at) wp.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub e-mail, Godziny : 10:00-14:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Ks. bpa Teodora Kubiny
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: PLAC脫WKI WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.06.2019
Data dodania oferty pracy: 07.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 07.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5f56f701ebf6a54642453293a5b435d0
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Zgierz (艂贸dzkie)
kucharz
Us艂ugi Hotelarsko Gastronomiczne Rewal - 2019-02-19 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni , dbanie o czysto艣膰 na kuchni, przestrzeganie zasad zak艂adu pracy, zamawianie towaru,
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw / dekoracja/- umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- dyspozycyjno艣膰- do艣wiadczenie
ITAL - POL Sp.z.o.o. - 2017-05-10 - S艂awut贸wko (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, przygotowywanie cateringu.
Firma Handlowo Us艂ugowa >STYL< Jerzy Stefa艅czyk - 2017-04-13 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w ok. 150 os.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Brusy (pomorskie)
Wystawianie faktur, sprzeda偶 towar贸w, wystawianie dokument贸w, przygotowywanie ofert handlowych i materia艂贸w promiocyjnych.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Sta偶 w firmie Kancelaria Doradcy Podatkowego Program sta偶u do zapoznania w pokoju 42
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw arabskich.
"Kebab Turecki" Ma艂gorzata Wi臋ckowska - 2017-08-29 - Kraszewo (mazowieckie)
monta偶 balustrad balkonowych
SALTOB Sp. z o.o. - 2017-06-05 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie prac spawalniczych. Miejsce wykonywania pracy: Krosno i okolice.
NOVUM-TECH CENTRUM TECHNIKI GRZEWCZEJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-28 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i ukrai艅skiej, wymy艣lanie i wdra偶anie receptur i przepis贸w na na wyroby m膮czne i wypiek pieczywa, sporzadzanie wyrob贸w cukierniczych, obs艂uga profesjonalnych urzadze艅 gastronomicznych
CZOSNEK I OLIWA KAJA KUMMER - 2018-12-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
WYKRAWANIE ELEMENT脫W Z WCZE艢NIEJ PRZYGOTOWANYCH RYSUNK脫W, LAGOWANIE MATERIA艁U, SZYCIE ODZIE呕Y LEKKIEJ I PO艢CIELOWEJ (W RAZIE POTRZEBY);WYMAGANIA:UDOKUMNETOWANE DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE, UMIEJ臉TNO艢膯 SZYCIA, UMIEJ臉TNO艢膯 SAMODZIELNEJ PRACY, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI
WIELOBRAN呕OWA SP脫艁DZIELNIA INWALID脫W SELSIN - 2016-05-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zapewnienie wy偶ywienia s艂uchaczom oraz uczestnikom przedsi臋wzi臋膰 organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pe艂ni膮cym s艂u偶b臋 i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-01-18 - Legionowo (mazowieckie)
Kucharz /przygotowywanie posi艂k贸w,koordynowanie prac膮 w kuchni,zaopatrzenie/
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2016-07-28 - Zawoja (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg zasad 偶ywienia optymalnego.
ARKADIA Hanna Suchowiecka - 2017-10-24 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wyznaczonymi standardami, dba艂o艣膰 o higien臋 i czysto艣膰 w miejscu pracy.
Kamil Chmielewski & Company - 2018-12-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga urz膮dze艅 granuluj膮cych parafin臋 oraz pakowanie wyrob贸w gotowych
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Poczesna (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂ku dwudaniowego, przestrzeganie zasad BHP, dobra organizacja,
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Namys艂贸w (opolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-12-04 - Opole (opolskie)
praca na budowie
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Lubart贸w (lubelskie)
pomoc i opieka nad dzie膰mi w oddziale przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - 艢wi膮tkowo (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMI艁A WORZA艁A PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-02-19 - Pelplin (pomorskie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni narodowej Turcji
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Opalenica (wielkopolskie)
- umiej臋tno艣膰 samodzielnego sporz膮dzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-11 - Karpacz (dolno艣l膮skie)