KUCHARZ Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 19 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie potraw zgodnie z powierzonym przepisem, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy. Przygotowywaniu da艅 typu seafood. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 10:00-22:00 + praca we wszystkie dni wolne.
Data publikacji: 2020-08-28
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie potraw zgodnie z powierzonym przepisem, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy. Przygotowywaniu da艅 typu seafood. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 10:00-22:00 + praca we wszystkie dni wolne.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 19 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 19 z艂/godzina/brutto. Praca na umow臋 zlecenie na czas nieokre艣lony. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesi臋cznie.
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2469
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 19 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagane do艣wiadczenie w przygotowywaniu da艅 typu SEAFOOD. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 typu SEAFOOD.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8951724629
danePracodawcy_regon: 365396890
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Po艣piecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 8:00-14:00.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Katowice
danePracodawcy_kodPowiatu: 2469
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0937474
Ulica pracodawcy: Po艣piecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE. DZIA艁ALNO艢膯 AGENT脫W ZAJMUJ膭CYCH SI臉 SPRZEDA呕膭 P艁OD脫W ROLNYCH, 呕YWYCH ZWIERZ膭T, SUROWC脫W DLA PRZEMYS艁U TEKSTYLNEGO I P脫艁PRODUKT脫W.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.08.2020
Data dodania oferty pracy: 28.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 18.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?00c232a93536c55f0a19a1820174a0da
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni hotelu i restauracji
kontakt przez PUP - 2020-08-14 - 呕aga艅 (lubuskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mi臋so. Planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), mo偶liow艣膰 dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz - 2017-04-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
naprawa i konserwacja oraz modernizacja wyposa偶enia produkcyjnego zak艂adu (prasy hydrauliczne i mechaniczne, pi艂y ta艣mowe, wiertarki sto艂owe, gilotyny, instalacje spr臋偶onego powietrza itp.), wykonawstwo, element贸w narz臋dzi, regeneracja narz臋dzi
ERPLAST Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-02-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie da艅 dla go艣ci hotelowych.
SADOWA Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie da艅, menu, umiej臋tno艣膰 czytania przepis贸w kuchni wietnamskiej mile widziany j臋zyk wietnamski do kontaktu z pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie sur贸wek, sa艂atek, sporzadzanie napoj贸w gor膮cych, obs艂uga konsument贸w, inkasowanie od nich nale偶no艣ci.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - P艂ock (mazowieckie)
praca samodzielna
Us艂ugi Gastronomiczne Sylwia Zarzycka - 2015-12-28 - Gadka (mazowieckie)
prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, umiejetno艣膰 wykonywania potraw kuchni arabskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka zdrowia, do艣wiadczenie zawodowe: min. 3 lata. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie potraw kuchni arabskiej, uk艂adanie menu, zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Lublin (lubelskie)
- sporz膮dzanie potraw kuchni hinduskiej, regionalnej, napoj贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅Praca w przedziale czasowym: 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18.00-23.00.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Zapewnienie najwy偶szego poziomu jako艣ci potraw- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami- Organizacja pracy dzia艂u kuchni, w tym zarz膮dzanie- Znajomo艣膰 kontroli jako艣ci i czysto艣ci HACCP- Sumienno艣膰 i odpowiedzialno艣膰
O艣rodek Wczasowy "Contessa" Dziwn贸wek - 2016-02-17 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni hiszpa艅skiej i w艂oskiej; dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymanie porz膮dku i higieny pracy.Praca w godz. 8-16 (pon.-ptk.)
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, potraw i napoj贸w, utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniu kuchni
CATERMED SA - 2016-05-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2019-07-18 - Siedlce (mazowieckie)
1. Nagrywanie wideo.2. Rejestracja obrazu i d藕wi臋ku.3. Przygotowanie nagranego materia艂u do emisji.4. Obs艂uga program贸w edycyjnych wideo.5. Administracja portalu informacyjnego.
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Pomoc instalatarowi w wykonywaniu instalacji przy po艂膮czeniach kablowych, prace monta偶owe
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - R臋bowola (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potrwa dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Jaworzno (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJWYMAGANIAWYKSZTA艁膯ENIEZAWODOWE, STAZ PRACY W ZAWODZIE MIN. 1 ROK, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIADA艃 KUCHNI AZJATYCKIEJ
BARTOSZ MARCINIAK MAR-GOS - 2016-05-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROS艁AW JERMAK - 2018-03-12 - Wejherowo (pomorskie)
Sprz膮tanie powierzchni p艂askich,Dodatkowy zakres obowi膮zk贸w do uzgodnienia z pracodawc膮
kontakt przez OHP - 2016-03-29 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Dzia艂ania zwi膮zane z prowadzeniem szkole艅, prowadzenie pokaz贸w kulinarnych, warsztat贸w, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Dobiercice (opolskie)
wg zakresu
TERESA SK脫RA WSP脫LNIK SP脫艁KI CYWILNEJ OSADA MALUTKIE - 2020-06-02 - Malutkie (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw ala karte
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Gietrzwa艂d (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Pu艂awy (lubelskie)
obr贸bka wstepna i ko艅cowa wyrob贸w, obieranie, szatkowanie, nabijanie, zmywanie i sprz膮tanie.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej, znajomo艣膰 przepis贸w i receptur, umiej臋tno艣膰 doboru odpowiednich przypraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
MARKOW Ma艂gorzata Markowska - 2018-04-24 - Wise艂ka (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W DP DA艃 RAW, PROCES TWORZENIA I 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W WED艁UG KUCHNI RAW, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
KWR "LAGUNA" MRZE呕YNO- PPHU "BIRMEX"s.c. - M. 艁USZKIEWICZ - 2018-03-05 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)