KUCHARZ Karłów oferta pracy Anna Gębala "Bar Perełka" Restauracja "Hejszowina"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności, dbanie o twoar i jego racjonalne zagospodarowanie, utrzymanie czystości w obrębie swojego stanowiska pracy
Data publikacji: 2019-04-02
Lokalizacja: Karłów (dolnośląskie)
Pracodawca: Anna Gębala "Bar Perełka" Restauracja "Hejszowina"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Karłów 4, 57-350 Karłów, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności, dbanie o twoar i jego racjonalne zagospodarowanie, utrzymanie czystości w obrębie swojego stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Nazwa pracodawcy:
Anna Gębala "Bar Perełka" Restauracja "Hejszowina"
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 2J, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2J
Nazwisko osoby zgłaszającej: Anna Gebala
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.04.2019
Oferta pracy ważna do: 01.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków gotowych (dań, zup) wg ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. w Warszawie - 2017-01-11 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
I.T.M. Marczewski Radosław - 2016-01-11 - Witnica (lubuskie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2018-08-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni azjatyckiej, wydawanie poleceń podwładnym językiem bengalskim
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Koluszki (łódzkie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 pełnych miesięcy w ramach pełnego oddelegowania. Praca w godz.: 9:00-21:00, 2 dni pracy, 2 dni wolne. Proponowany okres zatrudnienia: rok.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
FHU JACEK BAŁCHAN - 2017-03-01 - Malawa (podkarpackie)
Wykształcenie: kierunkowe; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; zakres obowiązków: kuchnia polska, śląska; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
BE HAPPY Michał Maszak - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie i odbiór produktów,
Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA - 2017-09-20 - Potulice (kujawsko-pomorskie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2018-09-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa gości, praca na weekendy - doraźnie w tygodniu, proponowane wynagrodzenie 13 zł/godz.
Firma Handlowo - Usługowa Monika Smyk - Melech - 2017-04-06 - Bolesławiec (dolnośląskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-05-16 - Polkowice (dolnośląskie)
pomoc w przygotowaniu dań typu fast-food,obsługa klienta,sprzedaż art. spożywczych
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków.
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2016-12-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań, samodzielna praca. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 601 413 654.
P-1 S.C.Samuszkiewicz Zbigniew Kostański Włodzimierz - 2018-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Nauczanie jazdy konnej.
Mustang Marcin Piotrowski - 2018-07-13 - Mosty (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie obiadów, utrzymywanie porządku i czystości na terenie kuchni
Farma Iluzji-Park Edukacji i Rozrywki Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Mościska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-01-11 - Iwkowa (małopolskie)
przygotowanie produktów, wydawanie potraw, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Bystre (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Tarnowskie Góry (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca Hotel Rejs Ustka; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-15
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-04-25 - Ustka (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
smazenie produktów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie porządku w miejsuc pracy
CHICKEN KING Małgorzata Piotrowska - 2017-05-25 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600; e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE ROBOTOP ANNA GREJMAN - 2016-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie i serwowanie dań restauracyjnych, lunchowych oraz na imprezy okolicznościowe, przygotowywanie dodatków do dań, obróbka wstępna mięsa, warzyw i owoców, współpraca z personelem i kadrą zarządzającą.
BENSIP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-27 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie dań. Mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2015-11-16 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)