KUCHARZ Kamień Śląski oferta pracy Instytut Naukowo-Badawczy Sebastianeum Silesiacum
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie potraw
Data publikacji: 2020-02-11
Lokalizacja: Kamień Śląski (opolskie)
Pracodawca: Instytut Naukowo-Badawczy Sebastianeum Silesiacum
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PARKOWA 1B, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamień Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: Instytut Naukowo-Badawczy Sebastianeum Silesiacum
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
PARKOWA 1B, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamień Śląski
Ulica pracodawcy: PARKOWA
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.02.2020
Oferta pracy ważna do: 30.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?70bcbc948240cce7f37ff8b3239bbc97
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radomsko (łódzkie)
kreowanie potraw, kontrola personelu kuchennego
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-02-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań, obiadów i podwieczorków dla 60 dzieci
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Łochowice (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
"ASPEN-RES" Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Układanie jadłospisu.
PRZEDSZKOLE Nr 43 "JANTAREK" - 2017-12-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
Gotowanie barszczu, dbanie o miejsce pracy. Umowa zlecenie, 70h w m-cu, praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z harmonogramem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Ligota Górna (opolskie)
prowadzenie pojazdu ciągnika siodłowego, prowadzenie i sprawdzanie kompletności dokumentów, dbanie o stan techniczny pojazdu
"DREW-MEX" HANDEL ARTYKUŁAMI PRZEMYSŁOWYMI J. BUKOWSKI - 2016-01-15 - Turek (wielkopolskie)
praca w kuchni, umiejetność przygotowywania dań typu KEBAB (układanie i strachowanie KEBABA)
MARYJA RAMY DEMITRY - 2019-10-17 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
F.H.U. Gerc Mariusz - 2017-11-07 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę oraz estetykę podanych potraw, kontrolowanie jakości surowców i produktów żywnościowych oraz warunków ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-01-25 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2017-05-15 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klientów, utzrymywanie porządku na stanowisku pracy. Praca w godz.: 10-22. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, obróbka mięsa
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Praca w restauracji Vanessa.
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2019-10-11 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków; układanie menu; zamawianie towaru
PHU MILAN Ośrodek Wypoczynkowy Kołatek - 2016-04-14 - Mierki (warmińsko-mazurskie)
pomoc w kuchni, gotowanie potraw. Godziny pracy: 8 godzin w godzinach od 10:00 do 20:00 do uzgodnienia
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-03-06 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż i przygotowywanie potraw z drobiu
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie bufetów i dań z karty.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz restauracyjny
"DWOREK" sp. z o.o. w Ostrzeszowie - 2016-01-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Gniezno (wielkopolskie)
Opracowywanie dokumentacji technicznej w procesie inwestycyjno-przetargowym, składanie wniosków przetargowych i dotacyjnych, kompletowanie dokumentacji.
MAZOWIECKIE CENTRUM NEUROPSYCHIATRII SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-15 - Wiązowna (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg ustalonego menu, praca na dwie zmiany w godz. 7.00-22.00
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "AMAZONKA" RYSZARD SOSNOWSKI - 2018-07-09 - Irządze (śląskie)
NAPRAWA MASZYN ( URZĄDZEŃ ) OGRODNICZYCH - KOSIARKI, PODKASZARKI, NOŻYCE, PIŁY ITP.
GARDA SP. Z O.O. SP. K. - 2018-03-07 - Zgłobień (podkarpackie)
Przygotowanie pólproduktów i obróbka art. spożywczych, przygotowywanie potraw, dekorowanie i serwowanie potraw, nauka obsługi urządzeń i maszyn gastronomicznych, przygotowywanie potraw na zamówienia i przyjęcia okolicznościowe. prac w godzinach 13,00- 22,00.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Trześń (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WG ZASAD I KULTURY KUCHNI ORIENTALNEJ ( GŁÓWNIE INDYJSKIEJ) , NADZOROWANIE PRACY OBCOJĘZYCZNYCH POMOCNIKÓW, PRZYGOTOWYWANIE ZAMÓWIEŃ W JĘZYKU HINDI LUB URDU ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I PRZYPRAW SPROWADZANYCH Z INDII.
kontakt przez PUP - 2019-04-23 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Pozyskiwanie i obsługa klientów detalicznych, budowanie i rozwijanie relacji z klientami
kontakt przez PUP - 2020-03-06 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Łódź (łódzkie)