KUCHARZ/ KA Mielno oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/ KA
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez Szefa Kuchni itp.
Data publikacji: 2020-08-04
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Por. Włodzimierza Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez Szefa Kuchni itp.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: za godzinę
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3209
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.08.2020
Data zakończenia pracy: 30.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zawodowe, doświadczenie zawodowe 1 rok, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność, elastyczność, osoba bez nałogów, mile widziani emeryci
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7010302456
danePracodawcy_regon: 142990254
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Por. Włodzimierza Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: poniedziałek-piątek, Godziny : 07:30-15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: koszaliński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3209
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mielno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0308353
Ulica pracodawcy: Por. Włodzimierza Suriana
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 04.08.2020
Oferta pracy ważna do: 04.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7143efac62544ad2a3bd306a4535aae6
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-05-05 - Karpacz (dolnośląskie)
praca na kuchni w szkole
Sportowa Szkoła Podstawowa nr 17 - 2018-08-27 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie potraw, wydawanie posiłków
Szpital Specjalistyczny nr 2 - 2018-02-01 - Bytom (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Niepubliczne Wesołe Przedszkole - 2018-09-19 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: recepcja (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-04-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie różengo rodzaju
Hotel Delfin Sp z o.o - 2017-11-09 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2020-07-13 - Chęciny (świętokrzyskie)
Kucharz kuchni wietnamiskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-10 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2020-02-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej, pilnowanie porządku, przestrzeganie zasad higieny pracy, nadzorowanie świeżości iżywanych składników
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Zwoleń (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE MŁODOCIANEGO DO ZAWODU (PRZYGOTOWANIE DO ZAWODU KUCHARZ)
kontakt przez OHP - 2018-08-21 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Buksa Travel Sp. z o.o. - 2019-01-07 - Włochy (Włochy)
-
Firma Usługowa MUCHA Zbigniew Muchowski - 2017-08-21 - Stara Kiszewa (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchani azjatyckiej.
MILMAS MILENA MASUM - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za: realizację bieżących zadań kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni, tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji, kontrolę i weryfikowaniewydawanych potraw, zapewnienie gościom najwyższej jakości usług, Dodatkowo odpowiadać będzie za utrzymanie czystości stanowiska pracy swojego oraz całego zespołu.
MANUFAKTURA 69 S.C. MAŁGORZATA ŻÓŁTOWSKA, WOJCIECH ŻÓŁTOWSKI - 2017-02-28 - Dorotowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie piłków slow food od podstaw.
Jakub Witek STREET-ART - 2018-04-18 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie dań na imprezy okolicznosciowe, firmowe, bankiety,
INWEST PARTNER KRYSTYNA SIWAK - 2017-01-24 - Radomiłów (dolnośląskie)
praca w orientalnej kuchni, przyrzadzanie potraw bengalskich zgodnie z oryginalnymi recepturami
SUMATOR AG. PRACY SP. Z O.O. - 2018-02-21 - Piaseczno (mazowieckie)
sprzedaż kebabów i innych potraw, przygotowanie , obsługa klienta, pierwsza umowa na okres próbny, praca w godz. 8.00-16.00, 12.00-20.00, także w soboty, niedziele
DEDEK IMBISS KEBAP DEDEK MUSTAFA - 2017-03-22 - Łagów (dolnośląskie)
Prowadzenie zajęć lekcyjnych z języka hiszpańskiego w wumiarze 11h/tyg
Eduzam sp. z o.o. - 2020-06-16 - Zamość (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I OBSŁUGA IMPREZ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE TECHNICZNE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, MOLEKULARNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE 10 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ANGIELSKIEJ W STOPNIU BIEGŁYM
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
bezpośrednie przygotowywanie potraw i dodatków
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
- przyprawianie, wakowanie mięsa i warzyw- gotowanie w cyrkulatorze Sous Vide- pakowanie, ważenie i estetyczne układanie dań w pojemnikach- zgrzewanie paczek z jedzeniem- sortowanie toreb na pakowalni- obsługa zgrzewarki Bokama AG02E- obsługa wakowarki Hendi 350 model 975275
kontakt przez PUP - 2019-07-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zamawianie towaru u dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)