KUCHARZ/KA - BARMAN/KA - PRUSZKÓW Pruszków oferta pracy BAR "U LOLA" PAWEŁ MAJCHRZAK
Stanowisko: KUCHARZ/KA - BARMAN/KA - PRUSZKÓW
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, obsługa klienta - podawania potraw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, praca w godz. 12.00-20.00 od poniedziałku do niedzieli według grafiku
Data publikacji: 2016-08-25
Lokalizacja: Pruszków (mazowieckie)
Pracodawca: BAR "U LOLA" PAWEŁ MAJCHRZAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Promyka 50, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, obsługa klienta - podawania potraw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, praca w godz. 12.00-20.00 od poniedziałku do niedzieli według grafiku
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA - BARMAN/KA - PRUSZKÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pruszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pruszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie podstawowe, mile widziane zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w kuchni, komunikatywność, dyspozycyjność, dobra organizacja pracy, znajomość języków obcych - brak wymagań
Nazwa pracodawcy: BAR "U LOLA" PAWEŁ MAJCHRZAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Promyka 50, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszków
Ulica pracodawcy: Promyka
Numer budynku pracodawcy: 50
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 25.08.2016
Oferta pracy ważna do: 25.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, przy pomocy personelu zgodnie z kalkulacją żywieniową, porcjowanie.
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej - 2019-06-21 - Gdynia (pomorskie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych i pozostałych posiłków zgodnie z menu. mile widziane doświadczenie zawodowe.
P.U.H. "BIS" Sp. J. Józef i Jerzy Szyszka - 2017-06-05 - Brzezie (wielkopolskie)
przygotowywanie polskich dań
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁA GRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-08-08 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie pizzy, burgerów
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Ostrowite (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków,organizacja imprez
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Niepołomice (małopolskie)
do uzgodnienia
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-13 - Trzebownisko (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej.
Agnieszka Darznik - 2016-06-13 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Cisna (podkarpackie)
przechowywanie surowców i pólproduktów, przechowywanie dań, obróbka artykułów spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Rąbień AB (łódzkie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
przygotowywanie posiłków typu burger, frytek, kebab, deserów lodowych, lodów, kawa, ciasto
Fast Food Dominika Mała - 2017-04-27 - Głogów (dolnośląskie)
według zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Modliszewo (wielkopolskie)
rejestracja pacjentów, prace biurowe
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Miechów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków na miejscu i na wynos. Prace porządkowe na powierzonym stanowisku pracy związane z należytym utrzymaniem porządku. Przestrzeganie przepisów BHP
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czosnów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według wytycznych; umowa na okres próbny 3 miesiące; godziny pracy: 10.00- 23.00
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - CAFE BACCARAT - 2017-03-22 - Słupsk (pomorskie)
- Gotowanie i przyrządzanie potraw, pieczenie ciast, lepienie pierogów, przygotowywanie dań kuchni kresowej (Kartacze) i garmażerka.- Język Polski w stopniu komunikatywnym jest niezbędnym do dobrze wykonywanej pracy.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na min. 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 15:00-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie zawodowe, mile widziane średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 miesiąc jako kucharz. Wymagana umiejętności: dobra organizacja pracy, obsługiwanie urządzeń gastronomicznych, przyrządzanie potraw według receptur, pieczenie ciast, lepienie pierogów, przygotowywanie dań kuchni kresowej (Kartacze) i garmażerka. Wymagana znajomnośc języka Polskiego w stopniu komunikatywnym w mowie.
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością
RAJGART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-24 - Rajgród (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-03-24 - Rząska (małopolskie)
- mieszanie, wylewanie i rozpościeranie materiałów tj. beton, zaprawa murarska;- rozpościeranie piasku, ziemi, żwiru i podobnych materiałów;- ładowanie i rozładowywanie materiałów budowlanych, materiałów wydobytych oraz sprzętu i tansportowanie ich w obrębie miejsc prowadzenia pracy;- sprzątanie miejsca pracy, usuwanie różnych przeszkód i zatorów według otrzymanych instrukcji;- posługiwanie się prostymi narzędziami ręcznymi, tj. łopata, kilof, taczka itp.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DROG-TRANS" SP. Z O.O. - 2019-12-05 - Rokocin (pomorskie)
wg stanowiska
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2017-02-20 - Krzyszkowice (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2015-12-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2019-07-30 - Iława (warmińsko-mazurskie)
• Otwartość i komunikatywność• Pozytywna energia i pomysłowość• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie• Wyznaczanie ambitnych celów• Umiejętność pracy w zespole• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)