KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 3聽062 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-12-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽062 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 08:00 do 01:00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽062 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.12.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie - brak lub niepe艂ne podstawowe, znajomo艣膰 techniki kuchni da艅 z grilla, do艣wiadczenie zawodowe: min. 12 miesi臋cy, mile widziana znajomo艣膰 j. rosyjskiego oraz j. angielskiego. Obowi膮zki: przygotowanie menu i potraw serwowanych dla go艣ci, zadania organizacyjne,zarz膮dzanie czasem i stanowiskiem pracy, tworzenie karty da艅, pieczenie, sma偶enie, duszenie i grillowanie potraw mi臋snych i rybnych, przygotowywanie tzw. zimnej kuchni, czyszczenie i rozdrabnianie warzyw, umiej臋tno艣膰 obchodzenia si臋 ze sprz臋tami kuchennymi.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 17.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obr贸bka wst臋pna produkt贸w, przygotowanie i podawanie da艅.
Khan Sp. z o.o. - 2018-10-04 - Janki (mazowieckie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie da艅, nadz贸r nad utrzymaniem czysto艣ci w kuchni
BIURO US艁UGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROS艁AW SZYSZKO - 2016-10-14 - Suwa艂ki (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni domowejprace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
obiady domowe
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
B-Z COOK Barbara Zarzy艅ska - 2018-06-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, praca na wydawce, organizacja pracy zespo艂u kucharzy na bankietach, imprezach okoliczno艣ciowych oraz innych du偶ych imprez, zam贸wienia i wsp贸艂praca z dostawcami, kalkulacja imprez, wype艂nianie dokument贸w HACCP, prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z gospodark膮 magazynow膮 kuchni, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw do r贸偶nych diet
ANATEX Wielobran偶owe Przedsi臋biorstwo Remontowo-Budowlane - 2016-02-23 - Suwa艂ki (podlaskie)
Obs艂uga kasy fiskalnej, wyk艂adanie towaru
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Meldowanie lokator贸w; wystawianie faktur; rozliczenia finansowe; windykacja; dyzury w obiekcie. Praca w godzinach 14-22
"CENTRUM US艁UG LOGISTYCZNYCH" - 2017-06-22 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
34 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Rzeszowie - 2016-05-12 - Rzesz贸w (podkarpackie)
.
BAR U JUSTYNY MACHOWSKA JUSTYNA - 2018-01-09 - Makowiska (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie w贸zk贸w wid艂owych, pakowanie wyrob贸w zgodnie z dokumantacj膮 i procesem technologicznym
ORION.PL Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Swarz臋dz (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Comfort Office Beata Michalska - 2018-03-02 - Bytom (艣l膮skie)
Opracowanie i przygotowywanie da艅 restauracyjnych (szczeg贸lnie z zakresu kuchni ukrai艅skiej).
BAR GASTRONOMICZNY "SKIPPER" - 2018-12-21 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
elastyczny czas pracy - praca biurowa - ocenianie poprawno艣ci i kompletno艣ci danych znajduj膮cych si臋 w programach - uwzgl臋dnianie i analizowanie indywidualnych wymaga艅 klient贸w - korespondencja z oddzia艂ami w Niemczech - monitorowanie zlece艅
ISTA SHARED SERVICES POLSKA SP. Z O.O.GLIWICE - 2018-02-23 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie kanapek oraz sok贸w. Zbieranie zam贸wie艅 oraz przewo偶enie przygotowanych kanapek i sok贸w do automat贸w.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie ry偶u do sushi, skr臋canie sushi, obr贸bka ryb, nadz贸r nad zam贸wieniami, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Lgota-Nadwarcie (艣l膮skie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni korea艅skiej, inwanetaryzacje i zamawianie produkt贸w. Pzrewidywany okres zatrudnienia: 3 lata
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
w/g harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - 艢cinawka Dolna (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
NIRO SP. Z O.O. - 2019-05-13 - Lubin (dolno艣l膮skie)
SPAWANIE STALI W臉GLOWYCH I NIERDZEWNYCH
GOTECH SP. Z O.O. - 2019-10-09 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wykszta艂cenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie w zawodzie min. 5 lat
Centrum Us艂ug Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - G艁ODAS - 2016-07-18 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy,
P.P.H.I U. "KANONIK" - Jacek Kanonik - 2017-10-16 - Chludowo (wielkopolskie)
wykonywanie prac zleconych przez kuchmistrza,utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Sarn贸w (艣l膮skie)
1. Kontrola produkt贸w pod wzgl臋dem zgodno艣ci z kart膮 produktu, w tym opakowanie i oznakowanie z ca艂膮 tre艣ci膮 wszystkich etykiet znajduj膮cych si臋 na opakowaniu jednostkowym i zbiorczym, w kontrolowanym oddziale. 2. Kontrola przestrzegania dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej w Oddzia艂ach i Magazynach. 3. Kontrola jako艣ci surowc贸w oraz ich rotacji w Magazynach. 4. Dokonywanie pomiar贸w w warunkach produkcji Zak艂adu, majacych na celu popraw臋 jako艣ci i efektywno艣ci danych czynno艣ci. 5. Monitorowanie i raportowanie do bezpo艣rednich prze艂o偶onych, zebranych i przeanalizowanych materia艂贸w z wnioskami. 6.Propagowanie wiedzy na temat optymalizacji. 7. Wsp贸艂praca z wszystkimi Oddzia艂ami Zak艂ad贸w w Karczewie i 艁odzi w zakresie optymalizacji proces贸w i nowych wdro偶e艅. 8. Analizowanie wszystkich reklamacji oraz obowi膮zek sk艂adania wyja艣nie艅 do Pe艂nomocnika Zarz膮du ds. Jako艣ci, wskazywanie dzia艂a艅 koryguj膮cych.
SuperDrob Zak艂ady Drobiarsko Mi臋sne s a - 2016-04-19 - Karczew (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie da艅 kuchni ukrai艅skiej dla go艣ci hotelowych w tym zdecydowanej wi臋kszo艣ci klientom zagranicznym oraz porozumiewanie si臋 ze sp贸艂pracownikami g艂贸wnie z Ukrainy.
FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER - 2016-11-24 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracjach hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Strzy偶ewice (wielkopolskie)
Przygotowanie i produkcja pizzy i innych da艅 z wykorzystaniem pieca do pizzy. Obs艂uga pieca, mieszalnika, szatkownicy
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i wszystkimi wymogami, sprawdzanie jako艣ci wydawanych potraw, organizacja pracy kuchni i zarz膮dzanie personelem na kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Lipnica G贸rna (ma艂opolskie)
przygotowywanie poraw i napoj贸w, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych, obr贸bka wst臋pna surowca, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji wyrob贸w kulinarnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw mi臋snych, p贸mi臋snych
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)