KUCHARZ K/M (KUCHNIA WŁOSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WŁOSKA)
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2018-12-18
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 10-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WŁOSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia włoska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie podstawowe, ew. zasadnicze zawodowe gastronomiczne; rok doświadczenia zawodowego; znajomość kuchni włoskiej. Obowiązki: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie karty dań.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 18.12.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów• Współpraca z zespołem i delegowanie zadań• Koordynacja pakowania posiłków do dystrybucji• Aktywny udział w szkoleniu pomocy kuchennych• Współpraca z kadrą kierowniczą• Przestrzeganie zasad bhp
Aspen Res Sp. z o.o. - 2019-08-07 - Skawina (małopolskie)
Dbałość o prawidłowe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posiłków, przestrzeganie norm ilościowych i jakościowych przy przygotowywaniu posiłków, udział w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach 10-16 i 15-21.
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-27 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków. pk 20 godzin w m-0cu pomiedzy 8.oo a 22.oo w tym w wolne dni
Zamek DOBRA-KLUB Zbigniew Podgórski - 2016-09-05 - Dobra (dolnośląskie)
Praca na wozidle typu Terex
Paweł Biel "Trans-Kop" Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - 2016-09-29 - Lubin (dolnośląskie)
- konserwowanie i wykonywanie instalacji elektrycznej,- diagnostyka i usuwaniebieżących awarii,
PHU DANEX Sp. z o.o. Sp. K. - 2018-03-06 - Rosko (wielkopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Pińczów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, ryb, owoców morza, drobiu, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań wegetariańskich
Firma Wielobranżowa Krzysztof Wierzbicki - 2015-12-21 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami kuchni Hotelu Prezydent**** w Krynicy - Zdroju.Praca od 06:00 do 22:00 w systemie dwuzmianowym.
Jacek Urbańczyk Firma Consultingowa " Promotor" - 2018-08-27 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Gorlice (małopolskie)
oferta stażu -obsługa portierni, kontrola instalacji, czuwanie nad porządkiem i bezpiecxzeństwem
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Otwock (mazowieckie)
obsługa klienta, rozliczenia faktur,zamawianie towaru, bieżące sprawy apteki
GRUPA NOWA FARMACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-16 - Złotów (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe; umiejętności: znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna książeczka Sanepidu; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich i bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
OCHRONA OSÓB I MIENIA , KONWOJOWANIE WARTOŚCI
POCZTA POLSKA SA - 2017-02-01 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów Szpitala w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
praca zgodnie z zawodem
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2018-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
sporządznie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn, obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa;godz. pracy 11-19
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Żabce (lubelskie)
wg zawodu
GOREM Maciej Jusiel - 2019-08-02 - Brody (lubuskie)
Praca w restauracji - pizzerii. Przyrządzanie pizzy i innych posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Maszewo Duże (mazowieckie)
przygotowywanie dań w restauracji "Ranczo"
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA "TSS" S.C. - 2017-03-07 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie i podawanie posików, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Myślenice (małopolskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obsługa klienta, doświadczenie min. 6 m-cy, komunikatywność i umiejętność gotowania.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Zakopane (małopolskie)
praca w kuchni ośrodka przy przygotowywaniu posiłków dla uczestników turnusów rehabilitacyjno - wypoczynkowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
projektowanie okablowania
UNI-KAT Sp. z o.o. - 2017-10-19 - Grabowiec (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie kebabu
BARBOSSA MOHAMMED TEBIB - 2018-07-06 - Koło (wielkopolskie)
Wg stanowiska
Stanpol Sp. z o.o. - 2017-01-05 - Targanice (małopolskie)
Oferta również dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności. Wykształcenie kierunkowe kucharz, doświadczenie zawodowe. Wynagrodzenie + premia. Wydawanie gotowych posiłków. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
FERDYN AGNIESZKA POLITAŃSKI - 2018-12-06 - Rybnik (śląskie)