KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Wynagrodzenie: od 3聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie da艅 kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2019-06-28
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie da艅 kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 11-19, 16-24
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hindi, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia indyjska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie- brak lub niepe艂ne podstawowe; rok do艣wiadczenia zawodowego; umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw zgodnie z recepturami kuchni indyjskiej; komunikatywna w mowie, dostateczna w pi艣mie znajomo艣膰 j臋zyka hindi. Obowi膮zki: przyrz膮dzanie da艅 kuchni indyjskiej. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania i wy偶ywienia.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 11.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f08b59c531baea944d5000aeea990744
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, przygotowywanie sushi oraz potraw japo艅skich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne sporz膮dzanie potraw, uzgadnianie z klientem menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 i 艣wie偶o艣ci膮 potraw, wyb贸r maszyn i sprz臋tu do podawania da艅, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, udzielanie informacji na temat sk艂adnik贸w.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Jod艂贸wka Tuchowska (ma艂opolskie)
pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
"Lapidarium"Micha艂 Sala - 2019-05-06 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Roboty drogowe, prace brukarskie
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Natalin (mazowieckie)
臉SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ ORAZ CHI艃SKIEJ, POBIERANIE SUROWC脫W I P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, P脫LPRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W, POS艁UGIWANIE SIE NARZ臉DZIAMI, MASZYNAMI I URZ膭DZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJ脫W ORAZ BIE呕ACA KONSERWACJA TYCH URZADZE艃.PRACA OD 11-19
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL "ADRIA" B. PARUZEL, A. PARUZEL SP脫艁KA CYWILNA - 2017-03-31 - Bieru艅 (艣l膮skie)
1. Utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych.2. Przygotowywanie posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydawanych do kuchni.3. Dbanie o jako艣膰 i smak wydawanych potraw.4. Porcjowanie posi艂k贸w.5. Wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zlecanych przez kierownika.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Podlesie D臋bowe (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, u偶ytkowanie urz膮dze艅 kuchennych, przestrzeganie przepis贸w i norm w 偶ywieniu zbiorowym
2 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-08-10 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami
艢L臉呕A艃SKI M艁YN Zagroda Turystyczna - 2015-12-21 - Szczepan贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PTG Twierdza Toru艅 Fort IV Oko艅ski Sp. Komandytowa - 2016-05-11 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie posilk贸w mieszka艅com Domu zgodnie z ustalonym jad艂ospisem dekadowym. Porcyjonowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbalo艣膰 o stan sanitarny kuchni oraz podr臋cznego sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Bulowice (ma艂opolskie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Us艂ugowa Magdalena Bronicka - 2018-10-17 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w- Nadz贸r nad pracami w kuchniKontakt telefoniczny 505-029-786
PRZDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE SMART MI艁OS艁AWA FURMANEK - 2019-04-26 - Tczew (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w, organizowanie i porz膮dkowanie stranowiska pracy.Mo偶liwo艣膰 zorganizowania dowozu do pracy.
FIRMA "Z艁OTA RYBKA" MA艁GORZATA KUSIAK - 2017-05-18 - Powidz (wielkopolskie)
sporz膮dzanie da艅 kuchni pakista艅skiej i indyjskiej, znajomo艣膰 przepis贸w, przypraw, produkt贸w, kebab
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - 艁ask (艂贸dzkie)
przew贸z towar贸w, za艂adunek, roz艂adunek, mycie sprzetu, dokumentacja przewozowa
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Mas艂owo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wynagrodzenie 18 z艂/h
VASPOL SP. Z O.O. - 2017-04-19 - Wioska (wielkopolskie)
obs艂uga klient贸w, kontakt z chi艅skim zarz膮dem Sp贸艂ki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie ,emu w j臋zyku chi艅skim i polskim, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i sterylno艣膰 kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
ochrona obiektu ( kontakt z pracodawc膮 tel : 605310329 lub 76/8482582 )
Zwi膮zkowy Zak艂ad Gospodarczy EMPOL - 2017-11-22 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Mi臋dzyb艂ocie (wielkopolskie)
Rodzaj pracy: przygotowywanie i wydawanie potrawOg贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i dydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Orzesze (艣l膮skie)
do uzgodnienia
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DW脫R" JOLANTA PODG脫RSKA-MIGUT - 2018-03-20 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, przygotowywanie farszy, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Szprotawa (lubuskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od surowca do gotowego dania. Umowa na okres pr贸bny 3 m-ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca jednozmianowa w godz. 11:00-20:00 godziny pracy do ustalenia. Praca w wolne dni. Kontakt osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym: 502218895.
Herma Ewa PPHU "NOWOSTYL 2" - 2019-04-23 - Wieprz (ma艂opolskie)
przygotowanie i wydawanie potraw dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta w sto艂贸wce produkcyjnej
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-11-14 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)