KUCHARZ K/M (KUCHNIA AZJATYCKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA AZJATYCKA)
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-09-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 9-17, 13-21
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA AZJATYCKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia azjatycka
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia wietnamska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania; wykszta艂cenie- brak lub niepe艂ne podstawowe; mile widziane wykszta艂cenie gastronomiczne; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego- poziom 艣redni. Obowi膮zki: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 01.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie oferowanych potraw, obs艂uga klienta.Praca na dwie zmiany w godzinach: 8-16, 12-20.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
r臋czny, selektywny zbi贸r pieczarek
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Jastrowie (wielkopolskie)
Kuchnia polska. Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji oraz do cateringu.
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2017-10-18 - Zamo艣膰 (lubelskie)
szycie na maszynie
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, przygotowanie posi艂k贸w dla plac贸wek opieku艅czych, pakowanie do transportu
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Dbanie o porz膮dek i higien臋 pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2018-09-05 - Jachranka (mazowieckie)
gotowanie posi艂k贸w, nadz贸r nad kuchni膮
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych. Praca na umowe o prac臋 w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2018-01-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie r贸偶nych rodzaj贸w sushi, zup w stylu japo艅skim, przygotowywanie zam贸wie艅, przyjmowanie dostaw, wprowadzanie nowo艣ci do karty menu
AM FOOD GROUP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BO呕ENA WILCZY艃SKA WITOLD WILCZY艃SKI - 2018-04-10 - Sieradz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z kart膮 Menu.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z zakresu ma艂ej gastronomii, obs艂uga klient贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, zabezpieczanie surowc贸w przed zepsuciemWYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Radymno (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wg stanowiska
FOOD HUB Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w, wydawanie da艅.
Karczma "FLAUTA" - 2016-05-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posi艂k贸w.Praca w godz.7.00-19.00
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Le艣na Oaza" - 2017-11-24 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - tradycyjna kuchnia polska. Praca w Bielsku-Bia艂ej od poniedzia艂ku do niedzieli w systemie dzie艅 / dzie艅 w godz. 12.00-22.00 (grafik do ustalenia).
SEBASTIAN KAPA艁A "CHATA HARNA艢" - 2016-04-29 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
POBIERANIE SUROWC脫W I P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH I INNYCH NAROD脫W.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 przygotowywanych potraw i powierzone produkty 偶ywno艣ciowe, utrzymywanie porz膮dku w pomieszczeniach kuchni, magazynach 偶ywno艣ciowych, ch艂odziarkach i zamra偶arkach. Przynoszenie warzyw i owoc贸w z ogrodu, segregacja i wynoszenie odpadk贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Lublin (lubelskie)
wg.zawodu
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Dojazd贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe " BORECKI" Bogumi艂 Borecki - 2016-10-03 - Szepietowo (podlaskie)
Przygotowywanie ca艂odziennych posi艂k贸w - 艣niada艅, obiad贸w i kolacji dla ok. 70 os贸b.
Dom Rehabilitacyjno-Opieku艅czy Katolickiego Stowarzyszenia Niepe艂nosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-01-25 - Milan贸wek (mazowieckie)
Kucharz kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie posi艂k贸w wg tradycyjnej receptury kuchni ukrai艅skiej. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, min. 4 letnie do艣wiadczenie zawodowe. O艢RODEK WYPOCZYNKOWY ZIELONY CYPEL ul. Le艣na 1. 69-210 Lubniewice. Tel. 71 399 50 00 Arkadiusz Kucharski lub e-mail: aliff (at) aliff.pl
GREEN CAPE Sp贸艂ka z o. o. - 2016-12-09 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowanie potraw, ustalenie karty da艅, ustalenie wzorca doprawiania i czasu przygotowania da艅
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2018-08-31 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej oraz z mi臋sa kebab. Obs艂uga klient贸w - sprzeda偶.
kontakt przez OHP - 2018-03-20 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Praca w kuchni. Przygotowanie potraw na uroczysto艣ci organizowane w restauracji. Gospodarka surowcami.
RESTAURACJA I HOTEL MAXIM TOMASZ PAWLAK - 2016-08-11 - D艂uga Wie艣 Druga (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w艂a艣ciwych pod wzgl臋dem kalorycznym, smakowym i estetycznym, porcjowanie posi艂k贸w, zabezpieczenie produkt贸w przed zepsuciem
Przedszkole Miejskie Nr 160 - 2016-01-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe. Wynagrodzenie 13 z艂 /h, praca w weekend 28-40 godzin
DOM WESELNY "BIA艁Y DW脫R" DARIUSZ SITO, AGATA WISZNIOWSKA-SITO - 2017-07-27 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, ustalanie kart da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
- wykszta艂cenie zawodowe w kierunku gastronomicznym;- przygotowanie produkt贸w do wytworzenia pizzy w tym: szatkowanie warzyw, wyrabianie ciasta;- formowanie i pieczenie produktu
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Odolan贸w (wielkopolskie)