KUCHARZ Jodłowa oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-GASTRONOMICZNE LEJA-NYKIEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: KUCHARZ
Data publikacji: 2020-11-30
Lokalizacja: Jodłowa (podkarpackie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-GASTRONOMICZNE LEJA-NYKIEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:39-225 Jodłowa 16, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KUCHARZ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jodłowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dębicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1803
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jodłowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: WYMAGANE DOŚWIADCZENIE
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-GASTRONOMICZNE LEJA-NYKIEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 8722195951
danePracodawcy_regon: 691778320
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Adres pracodawcy:
39-225 Jodłowa 16, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: dębicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1803
Gmina pracodawcy: Jodłowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Jodłowa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0821530
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.11.2020
Data dodania oferty pracy: 30.11.2020
Oferta pracy ważna do: 21.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b7d47e6291ccfcf3081e98cecc6e14cd
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań restauracyjnych, doświadczenie 2-3 lata, ks. sanepidu, praca 9-19
PAWEŁEK Katarzyna Szymańska - 2017-08-29 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 3 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI W BOGATYNI - 2019-06-28 - Bogatynia (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
zarządzanie i praca w kuchni restauracji, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dobra organizacja pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Żary (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w systemie dwunastogodzinnym od poniedziałku do niedzieli co drugi dzień w godz. 10.00-22.00 w Szczyrku.
NA BRZEGU S. C. JOLANTA MAGDZIARZ,ZBIGNIEW WAWRZUTA - 2017-03-21 - Szczyrk (śląskie)
Kucharz
"MERKURION" Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Smerek (podkarpackie)
analizowanie dokumentacji montażowej wyrobu; kompletowanie, pakowanie oraz magazynowanie elementów i podzespołów wyrobów z drewna, transportowanie elementów i akcesoriów przeznaczonych do montażu; dobieranie oraz przygotowywanie narzędzi i urządzeń montażowych do pracy, posługiwanie się narzędziami oraz urządzeniami stosowanymi podczas montażu.
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Lipie (śląskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym
Aspen-Res sp. z o.o. - 2016-08-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Planowanie produkcji; dbanie o asyrtyment; sporządzanie listy zapotrzebowania; odbieranie zamówień; ocenianie potraw; pobieranie próbek; kreowanie oferty posiłków; udoskonalanie menu; nadzorowanie procesem produkcji; pomoc prcownikom w przyrządzaniu wyrobów; kreowanie nowych pomysłów kompozycji i potraw; nadzorowanie wydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw; wszelkie czynności związane z rozliczaniem postaw i innych spraw zarządzania; opracowanie programu działań i harmonogramów dla pracowników. Umowa o prace na czas określony. Proponowany okres zatrudnieniea: 3 lata. Praca w godz. 10:00-18:00, wg grafiku cały tydzień. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PAWEŁ SZMIGIEL - 2018-06-18 - Nowe Guty (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej i obsługa cateringu kontakt telefoniczny:504239643
PH "BOCIAN" w Kielcach - 2017-04-28 - Kielce (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
sprzedaż detaliczna
Delikatesy "DUET" Krzysztof Szustak - 2017-01-12 - Rogów (świętokrzyskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-07-18 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Lubartów (lubelskie)
Sprzedaż w markecie budowlanym
"ALZBIG" FIRMA ZBIGNIEW SPYRKA - 2016-04-13 - Zawoja (małopolskie)
Samodzielna praca na kuchni, wydawanie posiłków.
SYLKRIS KRZYSZTOF ROKICKI SYLWIA ROKICKA - 2017-06-29 - Chrosna (mazowieckie)
przygotowywanie produktów zgodnieze standardami oraz dbanie o ich najwyzszą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, zarządzanie kuchnią/pracownikami, obsługa stołówki, obsługa cateringów oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2018-02-07 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków (zup, dań jarskich, barowych, smażenie mięs), wydawanie posiłków konsumentom, przygotowywanie farszu i klejenie pierogów, sporządzanie różnych surówek, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie wybranych potraw kuchni ukraińskiej
Gama Trans S.C. - 2017-02-03 - Słubice (lubuskie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Zachowanie czystości stanowiska pracy,
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Olesno (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserów.
PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-08 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-10-30 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-11-28 - Turek (wielkopolskie)