KUCHARZ Jeziorowskie oferta pracy PROREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 250 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni, przygotowywanie potraw.
Data publikacji: 2019-02-14
Lokalizacja: Jeziorowskie (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PROREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:19-330 Jeziorowskie 11A, powiat: ełcki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w kuchni, przygotowywanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Pracodawca zapewnia dowóz do pracy z Ełku i Starych Juch do Siedliska Morena.Możliwość pracy stałej po okresie próbnym.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jeziorowskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ełcki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stare Juchy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PROREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku
Adres pracodawcy:
Al. Jerozolimskie 224, 02-495 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty ze skierowaniem do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Al. Jerozolimskie
Numer budynku pracodawcy: 224
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.02.2019
Oferta pracy ważna do: 14.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
organizacja pracy w kuchni, przygotowanie produktów do sprzedaży potraw, serwowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Olkusz (małopolskie)
-Obsługa kasowa klienta sklepu Intermarche w Tczewie,-Pracodawca zapewnia przyuczenie do wykonywania pracy,-Praca dwuzmianowa w godzinach funkcjonowania sklepu [od poniedziałku do soboty między 6:00 a 21:00, w niedziele między 8:00 a 21:00],-Wykładanie towaru,-Osoby zainteresowane proszone są o kontakt telefoniczny 58-777-15-85 lub osobisty w siedzibie sklepu przy ul. Jagiellońskiej 51 w Tczewie, e-mail: ksiegowosc.tczew (at) intermarche.pl
INTERMARCHE ROZETA SP. Z O.O. - 2017-01-11 - Tczew (pomorskie)
Koordynowanie i nadzorowanie całokształtu procesów związanych z eksportem i importem produktów.
kontakt przez OHP - 2017-01-17 - Żory (śląskie)
Kucharz*- wymagania: wykształcenie zawodowe, badania sanepid. Pożdane doświadczenie w zawodzie.
"Solidus" Spółka z o.o. - 2018-04-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wg. stanowiska.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2018-08-23 - Wołów (dolnośląskie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
OiU Beata Zwierzchowska - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w kuchni w szkole publicznej dla uczniów gimnazjum i liceum zgodnie z wymogami
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH W ŚWINOUJŚCIU - 2015-12-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; dyspozycyjność; książeczka sanepidu; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, przyjęć; praca także w weekendy; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Dom Przyjęć Gliwice Brzezinka;
FHU "EMILIA" ZYGMUNT DZIURDZIA - 2018-04-19 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy
Job Impulse Polska Sp. z o. o. - 2016-06-15 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja ANIS Magdalena Torbus- Flasza - 2018-01-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Wg zawodu
IMBIS BAR 'SENATOR" s.j. Zofia Senator, Hubert Federowicz - 2016-05-27 - Łęknica (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, pieczenie ciast.
PHZ Spółdzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witoldówka" - 2015-11-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
- Wyrabianie ciasta na pizzę, wyrób pizzy, wypiek pizzy. Gotowanie według karty menu. Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Docelowo praca na stałe. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w godzinach: 18:00-22:00 + soboty, niedziele. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność wyrabiania ciasta na pizzę oraz wyrobu pizzy w piecu na drewno. Wymagana znajomość potraw kuchni ukraińskiej oraz umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Katowice (śląskie)
zjamowanie się kadrami i płacami, korespondencja z ZUS, PIP oraz innymi instytucjami w zakresie kadrowo- płacowym
BWE-POLSKA sp. z o.o. - 2015-12-01 - Świdnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-02 - Iława (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Nisko (podkarpackie)
przygotowanie potraw tajskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Poznań (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2017-01-13 - Rytel (pomorskie)
kuchnia polska
SANTANA SKŁODOWSCY Spółka Jawna - 2017-12-19 - Białystok (podlaskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-25 - Kartoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-04-20 - Obrzycko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Przysucha (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe. Praca w weekendy(08:00-18:00 - do uzgodnienia). Miejsce pracy Bolesławiec ul. Spacerowa 24-26 Restauracja Olimpia.
Firma Handlowo Usługowa Monika Smyk-Mełech - 2018-08-01 - Bolesławiec (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw od podstaw do gotowego dania dla klienta.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-08-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie gotowych posiłków, pakowanie, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2017-01-04 - Białka (małopolskie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Okres zatrudnienia- 23 miesiące. Praca w godz 8-16.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Piła (wielkopolskie)