KUCHARZ Jelenia Góra oferta pracy Gastro Family S.C. Halina Zielonko, Paweł Zielonko, Michał Zielonko
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, utrzymane czystości stanowiska pracy, przyjmowanie i rozliczanie towarów
Data publikacji: 2020-03-12
Lokalizacja: Jelenia Góra (dolnośląskie)
Pracodawca: Gastro Family S.C. Halina Zielonko, Paweł Zielonko, Michał Zielonko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 41, 58-506 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, utrzymane czystości stanowiska pracy, przyjmowanie i rozliczanie towarów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jelenia Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Gastro Family S.C. Halina Zielonko, Paweł Zielonko, Michał Zielonko
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Podchorążych 15, 58-508 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
Ulica pracodawcy: Podchorążych
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Paweł Zielonko
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.03.2020
Oferta pracy ważna do: 01.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 12.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f7f0d7847e7faf9f0c4ab67b77ac1209
Podobne oferty pracy
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-09-21 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej .Udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, Utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-22 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie tradycyjnych polskich posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe OWAD Małgorzata Siemińska - 2017-02-13 - Lubnica (wielkopolskie)
przygotowanie surowego miesa do produkcji kebaba, układanie płatów mięsnych na szpice, formowanie kebabów, przyprawianie mięsa, foliowanie kebabów.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Tarnowskie Góry (śląskie)
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok, prawo jazdy kat. B.Zatrudnienie na okres 3 miesięcy z mozliwością przedłużeniaMożliwośc zakwaterowania oraz dowozu do miejsca pracy
Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka - 2019-08-19 - Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2018-06-07 - Grajewo (podlaskie)
prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE I GOTOWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ
"HUONG SEN" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-03-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków (śniadań, obiadów), obsługa imprez okolicznościowych w zakresie ustalonej kart dań
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Wieliczka (małopolskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wymiar czasu pracy od pełnego etatu do 1/2 etatu - do uzgodnienia,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-10-18 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowanie posiłków - bufet. Praca na umowę o pracę w godzinach 7-19 w Dźwirzynie.
Centrum Podróży Bentur S.C. - 2017-01-10 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wczasowy "Jaźdżówki" Danuta Gerczak - 2020-01-16 - Jażdżówki (warmińsko-mazurskie)
praca na stanowisku kucharza
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2015-12-30 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Umowa o pracę na czas określony. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Liczna godzin tygodniowo - 20 godzin. Pokrycie kosztów zakwaterowania i dojazdu przez pracodawcę. Okres zatrudnienia 3 lata. Praca od 12:00 16:00 lub od 16:00 do 20:00.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin Świerk - 2017-06-29 - Lisewo (pomorskie)
Produkcja rolek sushi. Praca 5 dni w tygodniu (pon-niedz.), w godz. 11-19. Wynagrodzenie od 15 do 17 zł/h netto.
KRZYSZTOF PIENIĄŻEK CATERING - 2018-09-27 - Kraków (małopolskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku będzie odpowiedzialna za: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami,zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,estetykę potraw,prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej,utrzymanie porządku w miejscu pracy,dbanie o odpowiednie przechowywanie i magazynowanie żywności oraz sprzętu kuchennego.
Wąbrzeski Dom Kultury - 2019-02-04 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez OHP - 2018-07-25 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków według receptur napisanych w języku bengalskim
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ustroń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie wypieków, deserów i śniadań. Pomoc w przygotowaniu innych posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2020-01-28 - Łódź (łódzkie)
kontrola jakości i dat przydatności półproduktów na stole do gastronomii, wykonywanie i przechowywanie produktów wg. standardów, praca przy produkcji kanapek;
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków w pensjonacie, praca dwuzmianowa. I zmiana 7:00-15:00, II zmiana12:00-20:00
Pensjonat Zamek Dersława - 2019-11-05 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą dań, przygotowanie imprez okolicznościowych.
PROCLIN Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
łączenie i wykonywanie instalacji wodociągowych wewnętrznych i zewnętrznych za pomocą zgrzewania, spawania oraz wykonywania połączeń gwintowanych
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Zielona Góra (lubuskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, składanie zamówień u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)