KUCHARZ Jazgarzewszczyzna oferta pracy BUSINESS EMOTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: wydawanie przygotowanych zestawów obiadowych w szkole, przygotowanie śniadań, deserów, podwieczorków
Data publikacji: 2020-08-18
Lokalizacja: Jazgarzewszczyzna (mazowieckie)
Pracodawca: BUSINESS EMOTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Okrężna, 05-500 Jazgarzewszczyzna, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wydawanie przygotowanych zestawów obiadowych w szkole, przygotowanie śniadań, deserów, podwieczorków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jazgarzewszczyzna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1418
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lesznowola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
BUSINESS EMOTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 9512397933
danePracodawcy_regon: 36249088300000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: e-mail: biuro (at) businessemotion.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: piaseczyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 1418
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0921438
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Nazwisko osoby zgłaszającej: Daniel Gregorczyk
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 20.08.2020
Oferta pracy ważna do: 02.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dfa34704ed9493425477b96e50c377bc
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posiłków
I.T.M. Marczewski Radosław - 2018-01-31 - Witnica (lubuskie)
Kucharz
VILLA AROMAT Sp. z o.o. - 2018-06-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Lakierowanie konstrukcji stalowych
MARCIN ŚLĄZOK PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "ŚLĄZOK" - 2016-11-22 - Radzionków (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w Barze Orientalnym Kuchnii Wietnamskiej, przygotowywanie potraw według przepisów wietnamskich (przepisy są w języku wietnamskim)
Karolina Kowalczyk Bar Orientalny SAIGON - 2016-10-06 - Końskie (świętokrzyskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku; trzy zmiany; miejsce pracy: kopalnie na terenie województwa śląskiego
Grupa PROBUD Grzegorz Markowski - 2018-08-28 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie dań (kuchnia tradycyjna)
DEKO SMAKU Cezary Dębiec - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rydułtowy (śląskie)
przygotowyanie posiłków tj. śniadań, obiadokolacji, potraw z karty, deserów, ciast oraz sprzątanie kuchni
Asturia Dorota Powiecka - 2018-01-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem.System, rozkład czasu pracy oraz wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.
Restauracja "Pod Dębem" - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB GHOR SP. Z O.O. - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Gogolin (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzów (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2016-04-01 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Pomoc kuchenna
SONIA Sonia Majewska - 2017-04-07 - Gostyń (wielkopolskie)
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie czystości stanowiska pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2019-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
.
Firma Handlowo-Usługowa "TWIST" Maria Seiffert - 2017-07-12 - Gostyń (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia, wynagrodzenie godzinowe. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ&IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2019-02-28 - Rybnik (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn, produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw potraw dla różnych diet, gastronomiczny rozbiór mięsa róznych zwierząt
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Zielona Góra (lubuskie)
- przygotowanie posiłków kuchni arabskiej
Gharib Moustafa "M. J. Gharib" Gastronomia - 2017-01-10 - Krosno (podkarpackie)
przywóz i wywóz towarów, pzremieszczanie detali na paletach itp. , wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
Przedsiębiorstwo Marstal Mariusz Borkowski - 2016-04-08 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o ich jakość i smak; dbanie o właściwe przechowywanie artykułów spożywczych; porcjowanie i wydawanie posiłków.
Dom Pomocy Społecznej "Leśny" w Zaskoczynie - 2017-12-06 - Zaskoczyn (pomorskie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy, po 12 h; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
- zaopatrzenie w produkty,- przygotowanie posiłków - śnaidania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Kościerzyna (pomorskie)
Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, wykonywanie różnymi technikami i metodami, zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej.I zmiana 1/2 etatu : 10.00 14.00 pn-pt
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański - 2016-03-18 - Radlin (wielkopolskie)
Kucharz
"AGAT" Sp. z o. o. - 2016-09-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla przedszkolaków
Przedszkole Niepubliczne "Jagódki" - 2016-02-26 - Zambrów (podlaskie)