KUCHARZ Istebna oferta pracy HALNIAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie potraw, organizacja pracy kuchni i wydawania posiłków, planowanie jadłospisu
Data publikacji: 2020-11-13
Lokalizacja: Istebna (śląskie)
Pracodawca: HALNIAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:43-470 Istebna 1310, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie i przygotowywanie potraw, organizacja pracy kuchni i wydawania posiłków, planowanie jadłospisu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
System czasu pracy : do ustaleniaPraca na czas określony z możliwością przedłużeniapraca od poniedziałku do niedzieli wg grafiku 7:00-21:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Istebna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2403
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Istebna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Data zakończenia pracy: 30.11.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : gotowanie i przygotowywanie potraw, organizacja pracy kuchni i wydawania posiłków, planowanie jadłospisu
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
HALNIAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6332000192
danePracodawcy_regon: 003442135
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Adres pracodawcy:
43-470 Istebna 1310, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: cieszyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 2403
Gmina pracodawcy: Istebna
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Istebna
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0052899
Numer budynku pracodawcy: 1310
Profil działalności pracodawcy: Hotel, organizacja imprez, restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 13.11.2020
Oferta pracy ważna do: 14.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6b6818c708701671ddb4b8c93108f48d
Podobne oferty pracy
Praca w restauracji wegetariańskiej w C.H Magnolia Park.Praca 5 dni w tygodniu, również w weekendy, w systemie zmianowym.Przygotowywanie sosów, farszy i dań według przepisów.Proponowany okres zatrudnienie - 2 lata.Dyspozycyjnośc w godzinach: 6.30-17.00.Wymiar pracy - około 160-170 h/ m-c.Sala G
JR COMPANY SP.Z O O - 2018-07-05 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Katowice (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PETROKAN AGNIESZKA KANDARIAN - 2016-02-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wyksz. zawodowe,min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku
ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W OSTROWIE WIELKOPOLSKIM - 2019-05-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy, współpraca z pozostałymi pracownikami
kontakt przez PUP - 2020-11-05 - Szczytno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, smażenie, gotowanie, pieczenie, obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez OHP - 2020-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Obsługa biura: obsługa poczty elektronicznej, odbieranie telefonów, obsługa programów magazynowych.
WYPOL TRADING SP. Z O.O. - 2017-03-31 - Częstochowa (śląskie)
Terapia dzieci z wadami wymowy, konsultacje
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Nowy Targ (małopolskie)
BHP, zapoznanie z regulaminem pracy, instruktaż stanowiskowy, zapoznanie z zasadami HACAP, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia produktów, zabezpieczanie produktów przed zepsuciem, mycie, obieranie i rozdrabnianie artykułów spożywczych, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców, stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowców do sporządzania posiłków, przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw, panierowanie, obsmażanie, gotowanie, przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowych, porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie, wykorzystywanie różnych technik dekorowania, zapoznanie ze sprzetem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich używania, mycie i czyszczenie naczyń, narzędzi, sprzętu odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi, sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-07-31 - Głogów (dolnośląskie)
proste prace na produkcji
ADJ baby furniture Dominik Jurga - 2017-06-22 - Namysłów (opolskie)
przygotowanie posiłków, dabanie o czystość zakładu,pomoc przy bufecie
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Poznań (wielkopolskie)
wg stanowiska
"SPIN" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-21 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK. Wykształcenie średnie - kucharz, min. 1 rok doświadczenia w pracy, znajomość szczegółów kuchni chińskiej, biegła znajomość języka chińskiego oraz obsługa pieca do przygotowania kaczki po chińsku.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2016-04-19 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.
Z.N.K.S. HOTEL "Magnolia" Bugajski Janusz - 2019-05-28 - Zgórsko (świętokrzyskie)
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2016-09-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, porcjowanie mięs, doprawianie potraw, dbanie o stan sanitarno- higieniczny pomieszczeń kuchni,
kontakt przez PUP - 2020-07-10 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2017-02-17 - Kolonowskie (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Puławy (lubelskie)
Wykonywanie instalacji elekrtycznych
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Świdnik (lubelskie)
prowadzenie kuchni meksykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie potraw , przygotowanie jadłospisów , dekorowanie potraw
KABLONEX Nawroccy Spółka Jawna - 2019-05-30 - Podanin (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań z kart menu, deserów, napojów, sałatek.
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
Oferta stażu dla osób młodych (do 30 roku życia) pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy, (Projekt POWER).Wykształcenie : min. średnie ekonomiczne-mile widziane; zakres obowiązków: fakturowanie, sporządzanie dowodów wewnętrznych, obsługa programu OPTIMA, wykonywanie sprawozdań do GUs-u, zamawianie i przyjmowanie zamówień od klientów, logistyka, archiwizowanie dokumentacji; jedna zmiana; miejsce odbywania stażu: Sośnicowice
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - Sośnicowice (śląskie)
KucharzPraca od 10.00-23.00Jeden dzień pracujący, jeden dzień wolny
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2019-04-12 - Mielec (podkarpackie)
jw
SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI NR 73 IM. KRÓLA STEFANA BATOREGO W WARSZAWIE - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
-
Kompleks Handlowo-Gastronomiczno-Hotelowy JANTA Maria Janta - 2019-02-19 - Dziemiany (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, sporządzanie list zakupów
"Pruszynka" Gastronomia Piotr Pruszyński - 2018-09-27 - Białystok (podlaskie)
praca na linii produkcyjnej- obsługa wtryskare, montaż
CURTIS DEVELOPMENT Sp. Z O.O. - 2020-05-22 - Krzywonoś (mazowieckie)