KUCHARZ Hel oferta pracy HELSKA PLA呕A S.C. Rafa艂 Walczak, Lech Pieszak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie potraw, dekorowanie posi艂k贸w, tworzenie menu, zarz膮dzanie zespo艂em, utrzymywanie czysto艣ci
Data publikacji: 2020-09-17
Lokalizacja: Hel (pomorskie)
Pracodawca: HELSKA PLA呕A S.C. Rafa艂 Walczak, Lech Pieszak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 84-150 Hel, powiat: pucki, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie potraw, dekorowanie posi艂k贸w, tworzenie menu, zarz膮dzanie zespo艂em, utrzymywanie czysto艣ci
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Hel
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pucki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2211
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Hel
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: HELSKA PLA呕A S.C. Rafa艂 Walczak, Lech Pieszak
danePracodawcy_nip: 5871698816
danePracodawcy_regon: 221643072
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Wiejska 11/2, 84-150 Hel, powiat: pucki, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: pucki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2211
Gmina pracodawcy: Hel
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Hel
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934501
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 11/2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 17.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 29.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c1ef09a87f85bad71799c3849fbfd928
Podobne oferty pracy
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Gospoda Star贸wka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-03-01 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Zi臋bice (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w oraz przyjmowanie produkt贸w. Nadz贸r nad utrzymaniem w czysto艣ci drobnego sprz臋tu i urz膮dze艅 w kuchni. Dbanie o stan odzie偶y ochronnej. Utrzymanie w nale偶ytym porz膮dku i czysto艣ci swojego stanowiska pracy w trakcie i po zako艅czeniu powierzonych zada艅 i czynno艣ci. Praca w systemie jednozmianowym w godzinach 12.00-22.00 (40 godzin tygodniowo), praca r贸wnie偶 w dni wolne wg. grafiku. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny, nast臋pnie na czas niekre艣lony. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Aneta Tyczka Pizzeria "CALYPSO" - 2019-05-16 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
praca w pensjonacie Hel
Prywatne Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe "HEL" -Anna B臋dzi艅ska - 2018-10-29 - Wieniec-Zdr贸j (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie surowc贸w do produkcji pierog贸w , lepienie pierog贸w ,realizacja zam贸wie艅 klient贸w restauracji. Aktualna ksi膮偶eczka zdrowia Sanepid.PRACA WG GRAFIKU - GODZINY: 6-14 / 8-16 /10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2019-09-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej wg oryginalnych receptur- porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, deser贸w; gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa;- obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek i higiene pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wadowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Obr贸bka 偶ywno艣ci, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, obr贸bka owoc贸w i warzyw, przstrzeganie zasad higieny.Praca w systemie dwuzmianowym w godz.: 6.00-14.00, 12.00-20.00 lub 7.30-15.30, 11.00-19.00 od poniedzia艂ku do niedzieli.
Jednostka Wojskowa nr 1328, 18 BIELSKI BATALION POWIETRZNODESANTOWY/WKU - 4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - GLIWICE - 2020-01-16 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
PRACA PRZY ZA艁ADUNKU I ROZ艁ADUNKU TOWARU
Zak艂ady Wytw贸rcze "AGRO-CHEMAT" Sp. z o.o - 2019-05-23 - Wi膮zowna (mazowieckie)
Przygotowywanie sur贸wek, kebab贸w, potraw kuchni pakista艅skiej, dbanie o czysto艣膰.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁 - 2017-05-10 - Rybnik (艣l膮skie)
Dzienna produkcja potraw.Wymagane 艣rednie wykszta艂cenie, 8 lat pracy, ch臋ci do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Chorzele (mazowieckie)
-Przygotowywanie prostych posi艂贸w z p贸艂produkt贸w-Przygotowywanie kanapek-Dbanie o porz膮dek w kuchni-Inne prace zlecone przez prze艂o偶onego
Andrzej Pichola - 2018-10-29 - Nowy Pra偶m贸w (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w; utrzymanie porz膮dku kuchni i zaplecza
"Lapidarium" Micha艂 Sala - 2020-07-23 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z ustalonym menu,przestrzeganie norm i receptur, standard贸w HACCP, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci.
Sp贸艂dzielnia Socjalna Kujawianka - 2019-01-21 - Aleksandr贸w Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Zgodny
BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK - 2015-12-02 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przek膮sek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczk贸w (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o smak i jako艣膰 przygotowywanych potraw, utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych.
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski - 2019-03-28 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w w kuchni restauracji, z uwzgl臋dnieniem przygotowania produkt贸w z mi臋sa wo艂owego (steki, hamburgery). Rozbi贸r p贸艂tusz wo艂owych.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie, preferowane w zakresie gastronomii lub technologii 偶ywienia. Wymagane do艣wiadczenie w rozbiorze mi臋sa wo艂owego. Wymagane minimum dwa lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w (mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu)
Zak艂ad Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Mi膮sowej - 2018-02-01 - Mi膮sowa (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
-
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2017-09-14 - Czarna Bia艂ostocka (podlaskie)
osoba do przygotowania pizzydostawa pizzy
ALEKSANDRA JAJCZYK MARCOLA - 2020-05-20 - Barwice (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Szczekark贸w-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Pizzeria Kwiat Lotosu Jadwiga Caban - 2016-02-15 - Czajk贸w (wielkopolskie)
Wynagrodzenie - 14,70 z艂/godz. + premia + akord
"NIBE - BIAWAR" Sp. z o.o. - 2019-04-02 - Bia艂ystok (podlaskie)