KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy Szkoła Podstawowa nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Tadeusza Kościuszki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 640 PLN
Zakres obowiązków: 1. Właściwa i wydajna organizacja pracy personelu kuchennego.2. Przestrzeganie zasad BHP, dokładna znajomość instrukcji korzystania z poszczególnych urządzeń przeznaczonych do produkcji posiłków.3. Uczestniczenie w opracowywaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków.4. Umiejętne i racjonalne przyrządzanie potraw w ramach wcześniej sporządzonego jadłospisu zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia:- porcjowanie posiłków,- dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków,- dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,- wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach.5. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą:- zabezpiecza je przed przerobieniem,
Data publikacji: 2020-07-08
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Tadeusza Kościuszki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TOWAROWA 21, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Właściwa i wydajna organizacja pracy personelu kuchennego.2. Przestrzeganie zasad BHP, dokładna znajomość instrukcji korzystania z poszczególnych urządzeń przeznaczonych do produkcji posiłków.3. Uczestniczenie w opracowywaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków.4. Umiejętne i racjonalne przyrządzanie potraw w ramach wcześniej sporządzonego jadłospisu zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia:- porcjowanie posiłków,- dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków,- dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,- wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach.5. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą:- zabezpiecza je przed przerobieniem,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 640 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0861
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 640 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy:
Szkoła Podstawowa nr 10 z Oddziałami Integracyjnymi im. Tadeusza Kościuszki
danePracodawcy_nip: 5991101519
danePracodawcy_regon: 210202942
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
TOWAROWA 21, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0861
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0935140
Ulica pracodawcy: TOWAROWA
Numer budynku pracodawcy: 21
Profil działalności pracodawcy: szkoły podstawowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 08.07.2020
Oferta pracy ważna do: 07.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c95500677cfd00a4b4aa4170fa4bc18f
Podobne oferty pracy
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZIMNYCH I CPEŁYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ROSYJSKIEJ WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ROSYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE MIEJSCE PRACY- SZCZECIN C.H GALAXYPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ: 601220939
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Ośrodek dla osób niepełnosprawnych Miłosiedzie Boże Zakład Aktywności Zawodwej GRILL - 2016-06-20 - Mikołów (śląskie)
Monitorowanie wpłat klientów, dojazd do klienta, weryfikacja dokumentów.
POW Daiglob Finance Magdalena Piechocka - 2019-06-28 - Zielona Góra (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKU ZGODNIE Z REŻIMEM TECHNOLOGICZNYM WYMOGAMI HACCP, ZNAJOMOŚĆ ZASAD ŻYWIENIA DZIECI DO LAT 3, WSPÓŁPRACA PRZY USTALENIU DEKADOWYCH JADŁOSPISÓW
kontakt przez PUP - 2020-02-06 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
obróbka wstępna potraw, przygotowanie i strojenie posiłków, przygotowywanie dań w formie cateringowej
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Dziadowa Kłoda (dolnośląskie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-07-24 - Łeba (pomorskie)
- samodzielne przygotowywanie potrawzgodnie z recepturami obowiązującymi w restauracji. - dbanie o utrzymanie należytego stanu czystości stanowiska pracy,- zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Andrychów (małopolskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrządzanie dań wg. receptur, wydawanie dań
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-05-02 - Większyce (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników oraz organizacja imprez komercyjnych.Możliwość zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. Praca w godzinach:od 06:00 do 14:00 i 11:00 do 19:00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-29 - Rów (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI)WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE KIERUNKOWE; UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOCV NA ADRES EMAIL : GPMOS5 (at) WP.PLczas pracy równowazny w godzinach od 6.30 do 14.30 oraz 11.30 do 19.30praca w wolne dniwynagrodzenie 2.400,00 zł+wysługa lat
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2018-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Trzebnica (dolnośląskie)
jw.
Przedszkole nr 429 - 2017-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA "CHATA MYŚLIWSKA" S.C. MICHAŁ MIGAŁA KAMIL MIGAŁA - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni włoskiej, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Ciechanów (mazowieckie)
Sporządzanie różnych grup potraw wg receptur z zastosowaniem maszyn i urządzeń.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00, sobota do 16.00).
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2018-08-07 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-23 - Funka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania do 15kg. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, praca również w soboty i niedziele
Adam Kujawa Villa Fenix - 2018-04-27 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań i potraw w kuchni hotelowej wykorzystując różne techniki kulinarne przy użyciu sprzętu i narzędzi kuchennych
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
spawanie elementów stalowych
Zakład Produkcji Materiałów Budowlanych ZPCh Kazimierz Ginter - 2018-02-01 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla kuracjuszy sanatorium
"SANATORIA DOLNOŚLĄSKIE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-08 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców. Ocena surowców, półproduktów. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna). Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów, potraw. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów. Przygotowywanie potraw, napojów i deserów na różne imprezy okolicznościowe. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń). Przestrzeganie przepisów BHP i P.POŻ obwiązujących w zakładzie pracy stosownie z zasadami działań marketingowych w działalności gospodarczej.
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Wojcieszków (lubelskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe"STALZŁOM" Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych, śniadań i bufetów, przygotowywanie menu, sporządzanie potraw z kuchni międzynarodowej i regionu Turyngii, współpraca z pozostałym zespołem.
kontakt przez OHP - 2016-09-16 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2018-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)