KUCHARZ R179/2503-971/18 Włocławek oferta pracy BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ

Stanowisko: KUCHARZ R179/2503-971/18
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
Data publikacji: 2018-06-29
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chopina 30a, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R179/2503-971/18
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.06.2018
Data zakończenia pracy: 28.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, doświadczenie, bez znaczącej przerwy w pracy na stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Chopina 30a, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 30a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.06.2018
Oferta pracy ważna do: 31.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i produkcja posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Roma Sokołowski Zbigniew - 2017-06-27 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie 140 godz. w miesiącu, średnio 35 godz. w tygodniu, w późniejszym okresie istnieje możliwość umowy o pracę, dyspozycyjnośc w godz. 11:30-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw kuchni włoskiej tj. pizzy, sałatki itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie i gotowanie prostych potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie w zawodzie oraz chęć do pracy, punktualność, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, zaangażowanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2017-11-24 - Racibórz (śląskie)
obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie towaru do sprzedaży, praca w grupie
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Radom (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie
Willa ROSOCHACZ - 2018-07-24 - Henryk-Szyb (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie dań, nadzór nad zamawianiem żywności.
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Kąty (małopolskie)
przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Chorzów (śląskie)
- przygotowywanie posiłków- opracowywanie menu- utrzymanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Poznań (wielkopolskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię marokańską-przygotowywanie jadłospisów-opracowywanie karty dań
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-02 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Jałowęsy (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
PREMIUM MArcelina Dudek - 2017-09-01 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potaw.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Sienno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Kawiarnia Ratuszowa Anna Dyduk - 2018-06-21 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2016-08-17 - Bydgoszcz (pomorskie)
wg stanowiska
MIĘDZYWOJEWÓDZKA USŁUGOWA SPÓŁKA INWALIDÓW Sp. z o.o. w Kielcach - 2016-07-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Nowa Wieś Malborska (pomorskie)
Wykonywanie wszelkich czynności zawodowych związanych z pracą księgowego
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE CENTRUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-06-06 - Gryżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
Informowanie jednostek organizacyjnych Uniwersytetu o możliwościach uzyskania finansowania z funduszy europejskich, w tym aktualnych konkursach i wytycznychProwadzenie doradztwa, konsultacji pomysłów i wniosków dotyczących projektów badawczych, dydaktycznych, edukacyjnychAnaliza potrzeb oraz pozyskiwanie informacji o możliwościach finansowania projektów Uczelni z funduszu zewnętrznych- poszukiwanie programów umożliwiających finansowanie celów Strategii Rozwoju PUMKoordynowanie działań związanych z przygotowaniem wniosków aplikacyjnych o przyznanie środków ze źródeł zewnętrznychNadzorowanie i koordynacja działań związanych z zawieraniem umów o dofinansowywanie projektów współfinansowanych ze źródeł zewnętrznych,Prowadzenie obsługi projektów oraz kontrola projektów realizowanych przez jednostki organizacyjne Uniwersytetu, pod kątem zgodności realizacji projektu zapisami wniosku aplikacyjnego oraz zawartej umowy, Opracowywanie niezbędnych dokumentów do realizacji projektu, przygotowywanie informacji, raportów sprawozdań z przebiegu i realizacji projektu, prowadzenie obsługi projektu w zakresie finansowym oraz odrębnej dokumentacji każdego projektu umożliwiającej pełny monitoring i kontrole jego realizacji,Prowadzenie spotkań informacyjno-szkoleniowych o tematyce związanej z pozyskiwaniem środków, Prowadzenie na stronie internetowej Uniwersytetu działalności promocyjno-informacyjnej projektów realizowanych przez Uczelnię,Archiwizowanie i przechowywanie dokumentacji projektów zgodnie z wytycznymi zawartymi w umowie o dofinansowanie. WYMAGANIA;wykszyalcenie wyższe (magisterskie, preferowane ekonomiczne) obsługa komputera, przygotowywanie prezentacji, znajomość języka angielskiego umożliwjająca swobodno komunikację w mowie i piśmie, staz pracy min 3 lata w pozyskiwaniu i rozliczaniu projektów z funduszy zewnętrznych, umiejętnośc analitycznego myślenia, praca w zespole, samodzielność, zdolność realizacji różnych zadań i umiejętności oceny priorytetów, C.V NA MAIL kadry (at) pum.edu.pl CV POWINNO ZAWIERAĆ KLAUZULE ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH ZGODNIE Z USTAWA O O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH
POMORSKI UNIWERSYTET MEDYCZNY W SZCZECINIE - 2017-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z istniejącym menu
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Chrząstowice (opolskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2018-07-02 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2016-05-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)