KUCHARZ Głogów oferta pracy Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty. Sporządzanie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych. Wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków. Utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Data publikacji: 2019-08-21
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Neptuna 22/24, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty. Sporządzanie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych. Wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków. Utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Zasadnicze zawodowe i odpowiednie wyszkolenie w zawodzie lub średnie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Neptuna 22/24, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Podanie + CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Neptuna
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.08.2019
Oferta pracy ważna do: 30.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?df36351be7e239b472b450c29bcc92c7
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy w kuchniPrzygotowywanie dań zgodnie z kartą dańDbanie o jakość i estetyczny wygląd potraw
"Społem" PSS - 2019-08-09 - Racibórz (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.Praca w godzinach 7-15 codziennie lub 7-19 co drugi dzień.
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój - 2018-11-27 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
mile widziane doświadczenie, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności,miejsce pracy: Ostrów Wielkopolski
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2016-12-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posiłków wg tradycyjnych przepisów kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg zakresu obowiązków
Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA" w Czarnem - 2016-08-05 - Czarne (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, porcjowanie, wydawanie posiłków.
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2018-11-27 - Rytwiany (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej;godziny pracy (7.00-19.00, 19.00-7.00)
HOTEL "JAN" ADAM JAKUBIAK - 2016-03-03 - Jędrzychowice (dolnośląskie)
Kucharz-przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad BHP
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2017-09-19 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Termiczna obróbka warzyw i mięs. Przestrzeganie higieny pracy.
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-01-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Produkcja i sprzedaż dań, utrzymanie czystości, obsługa kasy
Gminna Spółdzielnia "SCh" Skalbmierz - 2018-09-10 - Skalbmierz (świętokrzyskie)
ze skierowniem,: wykształcenie zawodowe, przygotowania wstęne i gotowanie potraw dla klienta, umowa na czas określony, jedna zmiana od 13.00 do23.00, pełny etat, miejsce pracy: Lwówek Śląski-ul. Aleja Wojska Polskiego 26
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej, w tym balijskiej,obsuga klienta.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i dań kuchni orientalnej, arabskiej na bazie surowców pochodzenia z krajów arabskich;
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Lublin (lubelskie)
Prace związane z instalacją elektryczną na terenie województwa mazowieckiego.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Krubiczew (mazowieckie)
Przygotowanie ciast do pizzy. Wyrób i wypiek pizzy. Znajomość kuchni polskiej. Obsługa zmywalni naczyń.
ANKER- Sp. z o.o. - 2017-09-25 - Gdynia (pomorskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2017-04-28 - Rzeszów (podkarpackie)
montaż stolarki budowlanej (okna, drzwi, panele podłogowe)
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
sporządzanie różnego rodzaju surówek, sałatek z zastosowaniam narzędzi, maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Mława (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni, krojenie kebaba nożem, sporządzanie sałatek, surówek
OKSUZ Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków na sale.
Klaudia Podladowska - 2018-02-19 - Stary Dębsk (mazowieckie)
Praca samodzielna lub w zespole.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ALEX Ewa Glapa-Chromińska - 2016-04-13 - Chromna (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie potraw. Przyjmowanie produktów spożywczych i żywnościowych. Nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP, ppoż i HACCP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocom kuchennym. Przestrzeganie warunków i przepisów sanitarno-higienicznych podczas przygotowywania i wydawania posiłków. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - zainteresowane osoby prosimy o przesłanie lub dostarczenie osobiste aplikacji na adres: 2 Wojskowy Oddział Gospodarczy, 50-984 Wrocław, ul. Obornicka 100-102.
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie sushi - do przyuczenia
Art HG Hanna Główczyk - 2016-09-21 - Bytom (śląskie)
zgodny ze st.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE AGNIESZKA TATAREK - 2017-09-20 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
PHU Jan ANTONIUK - 2016-01-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering i na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-29 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i francuskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Milanówek (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie posiłków, obsługa imprez
Restauracja POD IRYSAMI S.C. - 2016-08-05 - Skawina (małopolskie)