KUCHARZ Głogów oferta pracy W.W.W. s.c. Marcin Piotrowski & Łukasz Lipiński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2019-01-29
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: W.W.W. s.c. Marcin Piotrowski & Łukasz Lipiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Perseusza 11, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
W.W.W. s.c. Marcin Piotrowski & Łukasz Lipiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Rzeźnicza 1, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Rzeźnicza
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: "GOSPODA GŁOGOWSKA"
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z procedurami
PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE NR 2 W CHRZANOWIE - 2018-10-19 - Chrzanów (małopolskie)
jw.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Organizowanie i realizowanie różnych form pracy wychowawczej, programów wychowawczych, grup wsparcia, zajęć zespołowych i indywidualnych oraz aktywnych form spędzania czasu wolnego
Ochotnicze Hufce Pracy - 2018-07-12 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Obsługa klienta, serwowanie dań i napoi.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia. Charkterystyka pracy: obsługa klientów na stoisku mięsnym, dbanie o wygląd i ekspozycję towarów, weryfikacja terminów ważności, obsługa urządzeń tj. krajalnica, stekownica. Wysokość wynagrodzenia 2100 zl brutto + system premiowania. Kontakt z pracodawcą osobisty w sklepie.
STOKROTKA SP. ZO.O - 2017-06-30 - Rybnik (śląskie)
wg stanowiska
"MAMBO" S.C. Barbara Obłamska,Alicja Janczi - 2016-04-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Obsługa piły do płyt meblowych-praca przy cięciu płytI zmiana 07:00 - 15:00 pn.-pt. Ref. MIASTO ELBLĄG - osoby z miasta
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej
PRYWATNE PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE KAT-BUD KATARZYNA WÓJTOWICZ - 2017-07-28 - Ruda Śląska (śląskie)
PRZYGOTOWANIE WYSOKIEJ JAKOŚCI SERWOWANYCH DAŃ, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH NORM I STANDARDÓW, TWORZENIE OFERT KULINARNYCH, PODEJMOWANIE INICJATYW WE WPROWADZANIU NOWYCH DAŃ;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE,
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuką kucharską oraz przepisami BHP.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2017-04-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Marta Brzezińska - 2017-10-19 - Zalesie Gorzyckie (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, higiena stanowiska pracy, zamawianie towaru; praca na dwie zmiany w godz. od 12.00 do 22.00; dodatkowym miejscem pracy są miejsca zleceń.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków wg. karty menupraca w godz. 11-22
Gądek Konrad GAKO - Sklep Motoryzacyjny - 2016-04-27 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyjęcia okolicznościowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zegrze (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2018-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przestrzeganie przepisów prawa w sprawie żywienia dzieci i młodzieży, gotowanie, współpraca z intendentem, przestrzeganie terminów ważności, planowanie i układanie jadłospisu, odpowiedzialność za pobieranie produktów z magazynu.
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 4 IM. KRÓLOWEJ JADWIGI W DĄBROWIE GÓRNICZEJ - 2018-02-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, dbałość o czystość i porządek. Przygotowywanie karty, przepisów i kalkulacji potraw.
AKME Aleksandra Musielak Dobrowolska - 2016-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz małej gastronomii
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2016-06-23 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków dla przedszkolaków
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Żelistrzewo (pomorskie)
przygotowywanie dań,przekąsek, potraw dostosowanych do róznych okazji
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lipsko (mazowieckie)
Znajomość pracy na piecy szamotołowym, wypiekanie pizzy na szamocie, prac na grillu z mięsne i owocami morza, wyrabianie ciasta do pizzy neapolitańskiej. 168 h pracy w miesiącu, dyzpozycyjność 11-22Miejsce pracy: Wrocław, ul. Bulwar IkaraSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Ośrodek dla osób niepełnosprawnych Miłosiedzie Boże Zakład Aktywności Zawodwej GRILL - 2016-06-20 - Mikołów (śląskie)
Przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - Otwock (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie 2-3 letnie na stanowisku kucharz.
Mirosław Andrzej - 2016-02-02 - Lublin (lubelskie)
Prowadzenie obsługi księgowej PKS w Łosicach Sp. z o.o. zgodnie z obowiązującymi przepisami; wykonywanie dyspozycji środkami pieniężnymi Spółki; sprawowanie kontroli wewnetrznej w zakresie finansowo-księgowym; sporządzanie sprawozdań finansowych w zakresie wydatków, kosztów i dochodów, opracowywanie planów dochodów i wydatków, sprawozdań; prowadzenie nadzoru w realizacji spraw kadrowo-płacowych pracowników; nadzór nad obsługą programu PŁATNIK; prowadzenie ksiąg pomocniczych w zakresie środków trwałych oraz wartości niematerialnych i prawnych, zapewnienie terminowego ściągania należności, sprawowanie kontroli pod względem formalym, zapewnienie nalezytej ochrony wartości pieniężnych i mienia, opracowywanie projektów uchwał i przepisów wewnętrznych, prowadzenie nadzworu nad stosowaniem rzeczowego wykazu akt, prowadzenie rozliczeń inwentaryzacji składników majątku, nadzorowanie prawidłowego stosowania przepisów ustawy prawo zamówien publicznych, przygotowanie i realizacja umów cywilnoprawnych i ich obsługa księgowa, przygotowanie i realizacja wdrożenia RODO, prowadzenie korespondencji w zakresie spraw finansowych, przechowywanie i zabezpieczenie dokumentów finansowo-księgowych, przestrzeganie zasad dyscypliny finansów publicznych, sporządzenie planu finansowego, sprawdzanie raportów kasowych, prowadzenie pełnej ewidencji komputerowej wydatków i dochodów, sprawowanie kontroli zarządczej, opiniowanie projektów uchwał, współpraca z bankami i instytucjami finansowymi, organizowanie i kontrolowanie prawidłowego obiegu dokumentacji finansowo-księgowej, wykonywanie innych niewymienionych wyżej zadań, które z mocy prawa lub przepsów wewnętrznych należą do kompenetcji księgowego.
Przedsiębiorstwo Komunikacji Samochodowej w Łosicach Sp. z o.o. - 2018-02-14 - Łosice (mazowieckie)
wyrób pizzy, przygotowywanie dań z karty - makarony, dania mięsne, desery
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Usługi Hotelowo-Gastronomiczne "BPIS" Spółka Jawna E. Siwicka, M. Leplawy - 2018-03-06 - Augustów (podlaskie)