KUCHARZ Gliwice oferta pracy POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice;
Data publikacji: 2019-07-11
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty w godz. 10:00-12:00 po uzgodnieniu telefonicznym z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Restauracja Pub Św. Patryk
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Poniatowskiego
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.07.2019
Oferta pracy ważna do: 09.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?de44777b957922e5fd5145c4d8dca3be
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Mostki (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków.
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2017-02-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie/ wydawanie dań RESTAURACJA GREC (umowa zlecenie na okres próbny, w okresie późniejszym pracodawca oferuje umowę o pracę).
EMCE Marek Czarnecki - 2016-02-11 - Łomża (podlaskie)
Odbiór odpadów komunalnych w terenie. Sortowanie odpadów na poszczególne frakcje. Obsługa prasy do odpadów komunalnych. Kierowanie samochodem.
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Tyszowce (lubelskie)
W ZAWODZIE
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2016-11-14 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. obowiązującego menu i przepisów, sporządzanie zamówień, nadzór nad jakością zamawianej żywności i racjonalne gospodarowanie surowcem, nadzór nad przestrzeganiem procedur, rzetelne i prawidłowe sporządzanie inwentaryzacji miesięcznej oraz delegowanie zadań pomocnikom pracujących w kuchni, ścisła współpraca z koordynatorem, szkolenie nowo zatrudnionych pracowników, dbanie o powierzony sprzęt.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Piaseczno (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej według oryginalnych receptur od surowca do gotowego produktu.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Zduńska Wola (łódzkie)
produkcja garmażeryjna
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Piła (wielkopolskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potrawy, ciasta, desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia restauracji 10-22
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2019-06-14 - Lgota Murowana (śląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
Bar Mleczny Spółka Cywilna - 2018-02-08 - Sandomierz (świętokrzyskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Warszawa (mazowieckie)
wstępna obróbka surowców, gotowanie, smażenie, pieczenie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
SIRBUD MINARI S.A - 2016-06-28 - Wałbrzych (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. prac 9-17; wynagrodzenie 3000 zł brutto-premia; wstępnie kontakt telefoniczn z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania
Fala OLCZYK MAREK - 2017-04-24 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - pizza. Pierwsza umowa - zlecenie na okres 1 m-ca. Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli 10.00 - 22.00.
MARIA SIWIK PRZEDSIĘBIORSTWO - 2017-09-07 - Piła (wielkopolskie)
praca przy linii produkcyjnej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "MAXTOP" Spólka Jawna - 2015-11-18 - Sławków (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
praca w pizzeri
DOMEL Dominik Lekston - 2018-01-22 - Sławków (śląskie)
przyjmowanie surowca,produkcja ( gotowanie potraw),sporządzanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
gotowanie,przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Lębork (pomorskie)
Przygotowwanie dań kuchni japońskiej, w tym sushi.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Łódź (łódzkie)
-
GAZ SERWIS JANUSZ IMIOŁCZYK - 2016-05-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
PROWADZENIE RESTAURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2018-08-27 - Polkowice (dolnośląskie)
sporządzanie potraw z warzyw i woców z zachowaniem ich wartości odżywczej, sporzadzanie potraw z soi, z kasz
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Skoczów (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków , planowanie i organizacja imprez okolicznościowych, pieczenie ciast
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
SPRZĄDZANIE POTRAW Z KARTY OBIADÓW DNIA I POTRAW BANKIETOWYCH
"Cafebelia" Izabela Woźniak - Nasiadka - 2018-11-08 - Białogard (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Błudowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie farszy do pierogów, lepienie pierogów (różne formy i rodzaje w tym orientalne) dbanie o porządek, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Zakrzewko (kujawsko-pomorskie)
dbanie o właściwą organizację pracy personelu kuchennego, planowanie menu, sporządzanie i wydawanie posiłków, deserów (przyjęcia okolicznościowe, catering).
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Wojnicz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o czystość stanowiska pracy.
PIZZERIA " Hades" Łukasz Kącki - 2017-11-23 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna, utrzymywanie czystości.
HANDEL OBWOŹNY ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI MAŁA I DUŻA GASTRONOMIA HALINA JAREMKO - 2017-05-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)