KUCHARZ Gliwice oferta pracy COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 17 PLN
Zakres obowiązków: Mile widziane wykształcenie gastronomiczne; mile widziane roczne doświadczenie zawodowe jako samodzielny kucharz; aktualna książeczka sanepidowska; samodzielna praca na kuchni; umiejętność przygotowania posiłków; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; odpowiedzialność; chęci do pracy; umowa zlecenie z późniejszym przejściem na umowę o pracę; miejsce pracy Gliwice;
Data publikacji: 2017-08-03
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 44-121 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne; mile widziane roczne doświadczenie zawodowe jako samodzielny kucharz; aktualna książeczka sanepidowska; samodzielna praca na kuchni; umiejętność przygotowania posiłków; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; odpowiedzialność; chęci do pracy; umowa zlecenie z późniejszym przejściem na umowę o pracę; miejsce pracy Gliwice;
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/h
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.08.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Gutenberga 6, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty w godz. 7:00-14:00, telefoniczny lub dokumenty aplikacyjne wysłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Gutenberga
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.08.2017
Data dodania oferty pracy: 02.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ PRACY ORAZ URZĄDZEŃ NIEZBĘDNYCH W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Borowo (pomorskie)
Przygotowuje posiłki, asystuje przy przygotowaniu posiłków. Utrzymuje w należytej czystości naczynia, sprzęt kuchenny oraz pomieszczenia kuchenne bloku żywienia. Dba o najwyższą jakość przygotowanych posiłków. Wydaje posiłki zgodnie z ustalonym na dany dzień jadłospisem. Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia. Równoważny system czasu pracy; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" w Słupsku - 2018-06-20 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla wychowankó przedszkola
Agnieszka Paradowska PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "Nasze Pociechy" - 2018-02-07 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Zakres obowiązków:- przygotowanie potraw,- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami,- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni,- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, - znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.Od kandydata oczekujemy: dokładności, umiejętności koncentracji, dbałości o czystość i higienę, wysokiej kultury osobistej, życzliwości. Wymagamy posiadania aktualnej książeczki sanepidu. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2018-10-16 - Moszna (opolskie)
praca zgodna z zawodem
Gdański Klub Sportowy "STOCZNIOWIEC" w Gdańsku - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw gruzińsko-bałkańskich
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-10-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18 w Ustronu Morskim.
NZOZ ORW FLISAK s.c. W. Fennig, Z. Kielian, U. Fijałkowska-Tekiela, Z. Tekiela - 2018-10-12 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
praca w Lunch Bar w Centrum Krakowa, poszukuje docelowo na ETAT: SAMODZIELNEGO KUCHARZ
U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla goścc
OW NIAGARA Agnieszka Czulak - 2016-05-02 - Międzybrodzie Żywieckie (śląskie)
Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie, ukladanie towaru, dbanie o prawidłową ekspozycję towaru, metkowanie przyjętego towaru, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Tuchów (małopolskie)
j.w.
Klub Rybny Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Słupca (wielkopolskie)
Obsługa maszyn do produkcji spodów obuwniczych,nalewarki,wtryskarki.
REWOP Wojciech Poręba - 2017-03-10 - Wola Ducka (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzatanie apartamentu w Gdyni (mycie okien, odkurzanie, zmywanie podłóg, pranie, prasowanie, ścieranie kurzu, mycie łazienek, kuchni itp.)
JOBHOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-20 - Gdynia (pomorskie)
naprawa i konserwacja motocykli i samochodów
AUTOCEZAR ZPHU - 2017-07-11 - Wąchock (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw. Porcjowanie i wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
P&T INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2018-05-04 - Gdynia (pomorskie)
kuchnia podlaska - mączna i ziemniaczana, lepienie pierogów
KARAWAJCZYK, PRZYBYSZ S.C. (Spiżarnia Smaków) - 2017-05-18 - Supraśl (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Sochonie (podlaskie)
praca przy trybowaniu półtusz wieprzowych i ćwierci wołowychpracodawca zapewnia dojazd do miejsca pracy
Zakład Mięsny "Mościbrody" Spółka z o.o. - 2017-10-18 - Mościbrody (mazowieckie)
ze skierowniem,: wykształcenie zawodowe, przygotowania wstęne i gotowanie potraw dla klienta, umowa na czas określony, jedna zmiana od 13.00 do23.00, pełny etat, miejsce pracy: Lwówek Śląski-ul. Aleja Wojska Polskiego 26
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTONOMICZNYM, PRZYGOTOWANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW KULINARNYCH, DBAŁOŚĆ O STANOWISKO PRACY, WKŁAD W UDOSKONALANIE MENU LOKALU, PODNOSZENIE SWOICH KWALIFIKACJI KULINARNYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH: POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, WŁOSKIEJ I INNYCH NARODÓW, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ, DAŃ KUCHNI KRESOWEJ W TYM UKRAIŃSKIEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, DOŚWIADCZENIE POWYŻEJ 1 ROKU NA PODOBNYM STANOWISKU;CZAS PRACY: OD 6 DO 10/H DZIENNIE, W GODZINACH 11.00 - 23.00;WYNAGRODZENIE: 12ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Mysłakowice (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Hotel CITY SM Business & SPA S.C. MAŁGORZATA OSMAŃSKA, ANNA STOKŁOSA, MARIA STOKŁOSA-CUCCINIELLO - 2015-12-04 - Kraków (małopolskie)
zadania:przygotowanie potrawdekoracje potrawprowadzenie ewidencji przygotowywanych potraw zgodnie z wymaganiami HCCP (Dobrych Praktyk Higienicznych)utrzymywanie w czystości pomieszczeń i sprzętu kuchennegosporządzanie potraw zgodnie z gramaturąOferta Stażowa realizowana w ramach RPO +30
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda Śląska (śląskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 925 zł/brutto (1/2 etatu), 1850 zł/brutto (cały etat). Praca na początek na umowę o pracę na czas określony 3 miesiące w niepełnym wymiarze czasu pracy: 50% (pól etatu). Docelowo praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca 4 godziny dziennie w godzinach od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lata w branży gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Katowice (śląskie)
Gotowanie potraw, grillowanie mięs.Praca na umowę zlecenie 168godz./mc. Miejsce pracy: Hotel Azyl w Katach Wrocławskich. Kontakt z pracodawcą email: aneta.graczyk (at) hotelazyl.pl, tel. 71 391 32 93.Oferta dostępna w sali G.
HOTEL AZYL SP.ZO.O. - 2016-07-01 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)