KUCHARZ Gliwice oferta pracy POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice;
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty w godz. 10:00-12:00 po uzgodnieniu telefonicznym z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Restauracja Pub Św. Patryk
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Poniatowskiego
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.01.2020
Oferta pracy ważna do: 12.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5cf1e69fe40645605a59d4272c3b0e8c
Podobne oferty pracy
RELOKACJA (PRZENOSZENIE) ZAKŁADÓW, LINII PRODUKCYJNYCH, MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁOWYCH, DEMONTAŻ, MONTAŻ , ZABEZPIECZENIE I ORGANIZACJA PRZENIESIENIA I TRANSPORTU.
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Polkowice (dolnośląskie)
Gastronomia/ Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dbałość o porządek i czystość w kuchni.Praca od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
Szkoła Podstawowa Nr 6 - 2016-02-24 - Bytom (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
OLF Damian Majewski (Restauracja u Czapy) - 2019-12-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
załadunek towaru na samochód, dostarczenie towaru do klienta i wydanie zgodnie z fakturą, rozliczenie się z faktur gotówkowych, dbanie o czystość powierzonego samochodu.
kontakt przez PUP - 2020-04-20 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów. Dbanie o wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie kebabów, dań na talerze, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie dań kuchni marokańskiej, dań z soczewicy, tażin, kuskus
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Łowicz (łódzkie)
przygotowanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe Paweł Romaszko Mircze - 2019-05-30 - Mircze (lubelskie)
Kucharz- wymagania: pożądane wykształcenie zawodowe, badania sanepid, umiejętność współpracy w grupie, wymagany staż pracy w zawodzie min.1 rok.
F.H.U. SOGO SOBARNIA ADAM - 2020-07-07 - Nowy Sącz (małopolskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków typu burger, frytek, kebab, deserów lodowych, lodów, kawa, ciasto
Fast Food Dominika Mała - 2017-04-27 - Głogów (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Katowice (śląskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię marokańską-przygotowywanie jadłospisów-opracowywanie karty dań
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-02 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej w oparciu o oryginalne przepisy, produkty i przyprawy
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Łódź (łódzkie)
ewidencja ruchu samochodowego i osobowego, obchody i patrole po obiekcie
kontakt przez OHP - 2018-06-14 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw. Dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchni i jadalni. Dbanie o prawidłową eksploatację maszyn, urządzeń i sprzętu kuchennego. Nadzór nad pracą personelu kuchni w soboty, niedziele i święta.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2020-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej: lahmacun, musake, kebab, sosy, burek, kasze
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Świdnica (dolnośląskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2015-11-30 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z mięs, ryb i warzyw; przygotowywanie ciast; sprawdzanie terminu przydatności do spozycia produktów.
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - arabskiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników- kontrola stanów magazynowych- zamawianie oryginalnych produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Łódź (łódzkie)
prace przy obiektach użyteczności publicznej (banki), prace wykończeniowe, prace pomocnicze na budowie
Przedsiębiorstwo Usług Inwestycyjnych Andrzej Dzieniszewski - 2016-06-13 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, zarządzanie kuchnią, wydawanie posiłków, obróbka wstępna i termiczna warzyw i mięsa
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADY, KOLACJE) UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB ZASADNICZE KIERUNKOWE, SAMODZIELNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM. PRACA W GODZINACH 06:30-14:30, 11:30-19:30KONTAKT OSOBISTY SZCZECIN UL. JAGIELLOŃSKA 58, CV NA EMAIL - GPMOS5 (at) WP.PL
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2019-10-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace typowe dla kucharza
Wilmersdorfer Hof - 2016-11-03 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2019-07-26 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków typowych dla kuchnii azjatyckiej, organizacja pracy kuchni
PAN AZJA Sp. z o.o. - 2019-01-14 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Barbara Kmieciak Pierogarnia - 2016-11-04 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowanie posiłków (śniadanie/kolacja bufet, obiad półmiski/talerze) dla około 300 osób
Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - 2019-05-10 - Jastarnia (pomorskie)
obsługa pieca tandoor
Krzysztof Grabski "Lobo" - 2018-02-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)