KUCHARZ Glińsk oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W GLIŃSKU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkanek
Data publikacji: 2020-08-25
Lokalizacja: Glińsk (lubuskie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W GLIŃSKU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:66-200 Glińsk 51A, powiat: świebodziński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkanek
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Glińsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świebodziński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0808
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świebodzin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W GLIŃSKU
danePracodawcy_nip: 9271501380
danePracodawcy_regon: 001088729
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świebodzinie
Adres pracodawcy:
66-200 Glińsk 51A, powiat: świebodziński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: świebodziński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0808
Gmina pracodawcy: Świebodzin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Glińsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0914941
Numer budynku pracodawcy: 51A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świebodzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 26.08.2020
Oferta pracy ważna do: 24.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?103b9a316f283bc98c650fdedb8c8854
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie dań w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Lubin (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI" - 2018-07-25 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
gotowanie, wydawanie posiłków
Lunch Bar Esencja - 2016-03-31 - Kraków (małopolskie)
aktywna sprzedaż produktów wietnamskich, dostarczanie klientom informacji o produktach firmy, zamawianie towaru i przyjmowanie dostaw, współpraca z handlowcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA TERESA - 2019-05-28 - Sanok (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
Kamil Michalski Izmir - 2016-04-14 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w kuchnii szpitalnej
Szpital Specjalistyczny Ducha Świętego w Sandomierzu - 2016-06-09 - Sandomierz (świętokrzyskie)
transport miedzynarodowy samochód dostawczy
SZWED IDEA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Kuchnia Polska.
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI - 2019-05-06 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Instalacje CO
EKO-REM Grudzień Krzysztof - 2017-06-28 - Boksycka (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie,układanie jadłospisów,obsługa sprzetu gastronomicznego
Zespół Szkół Licealnych i Technicznych - 2017-01-27 - Gubin (lubuskie)
zgodny
Restauracja "Przyjemnie Podjadaj" Krzysztof Ploetz - 2020-08-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań w Restauracji Jantarowa
FHU JANTAROWA EMILIA ULER - 2020-05-05 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami BIOWAY, dbałość o czystość w lokalu oraz znajdującego się w nim sprzętu, przestrzeganie przepisów BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DAŃDOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW BHP W KUCHNIUSTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOBÓW PODAWANIA POTRAWZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIA I WCIELANIE ICH W PRZYGOTOWYWANE POTRAWYUDZIELANIE INFORMACJI GOŚCIOM NA TEMAT SKŁADNIKÓW UŻYWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARG
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Usługowo - Handlowe "MOLEX" Konrad Toczyński - 2018-02-07 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 8-16, 14-22
Bar Pod Kasztanem Joanna Juzyszyn-Tuziak - 2016-01-20 - Słupsk (pomorskie)
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy Prace wg standardów
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-10-04 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Odpowiedzialność za rozwój działalności firmy, opracowywanie i aktualizowanie strategii przedsiębiorstwa, udział w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych, zarządzanie i nadzór nad działaniem technicznym, warsztatowym i transportowym, nadzór i tworzenie nowych rozwiązań, reprezentowani firmy, udział w spotkaniach biznesowych i negocjacjach z kluczowymi partnerami biznesowymi firmy, realizacja strategii rozwoju spółki, nadzór nad podległą kadrą zarządzającą i pracownikami (dział transportu, warsztatu, techniczny), zarządzanie personelem
SOLIDARIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-29 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Jakubowice (małopolskie)
przygotowywanie zamówionych dań, dbałość o czystość w kuchni.
SEALAND TRAVEL AND LOCATIONS SP. Z O.O. TRYGORT - 2017-02-20 - Trygort (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
W. Krahel i K. Krahel Spółka Jawna - 2017-09-06 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
STARÓWKA Teresa Kowalska - 2017-09-14 - Opole (opolskie)
Wykształcenie gastronomiczne. Praca w hotelu Laskowo. Kontakt z pracodawca osobisty oraz telefoniczny.
HOTEL SPA LASKOWO KATARZYNA POKORSKA - 2017-04-13 - Jankowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskie
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie średnie lub zawodowe, kierunek: kucharz, umiejętność współpracy w zespole. Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu od surowca do pełnego dania. Uczestniczenie w tworzeniu nowych przepisów, racjonalne zarządanie produktami, dbałość o jakość podawanych posiłków. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STODOŁY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-29 - Rybnik (śląskie)
przygotowanie 40000 sztuk pierogów ukraińskich - współpraca z pracownikami Ukraińskimi
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kościerzyna (pomorskie)