KUCHARZ Giżycko oferta pracy "NOTÓWKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw,ustalanie karty dańPraca w kuchni
Data publikacji: 2020-02-11
Lokalizacja: Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: "NOTÓWKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dąbrowskiego 8, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw,ustalanie karty dańPraca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach: od 07:30 do 15:30/ od 13:00 do 22:00Wysokość wynagrodzenia: 18 zł brutto do negocjacjiKandydaci zgłaszający się na rozmowę kwalifikacyjną z pracodawcą powinni posiadać przy sobie CV
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Giżycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Aktualna książeczka zdrowia
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
"NOTÓWKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Dąbrowskiego 8, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV! Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: giżycki
Gmina pracodawcy: Giżycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Giżycko
Ulica pracodawcy: Dąbrowskiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy:
hotel + restauracja "Łabędzi Ostrów" w Pięknej Górze
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.02.2020
Oferta pracy ważna do: 10.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7e260b65d6be9ad3cd2b15036c9e1e2b
Podobne oferty pracy
a) przyrządzanie posiłków z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii,b) wydawanie posiłków dla podopiecznych,c) dbanie o racjonalne zużycie produktów,d) utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszczeń pomocniczych, naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Zgodnie z wykonywanym stanowiskiem. Praz na zastępstwo do 26.06.2020 r. z możliwością przedłużenia. 1 godz. tygodniowo, 4 godz. miesięcznie. Wynagrodzenie 69,52 - 95,40 brutto miesięcznie lub 17,38 - 23,85 brutto/godz. wg. stopnia awansu zawodowego. Praca w godzinach 8-16
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 im. A Mickiewicza w Będzinie - 2020-01-14 - Będzin (śląskie)
Prace leśne.
USŁUGI LEŚNE - Choryan D. - 2019-04-25 - Powidz (wielkopolskie)
Obróbka półproduktów, przygotowanie dań, obsługa urządzeń gastronomicznych. Praca dwuzmianowa, I zmiana 8:00-16:00, II zmiana 14:00-22:00.
CYNAMONOWA Restauracja-Kawiarnia Paweł Piątek - 2019-06-27 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
"KLASZTOR CEDYNIA" Restauracja Piotr Bogusław Hrynkiewicz - 2019-01-02 - Cedynia (zachodniopomorskie)
Praca wg wskazań technologii. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 14-22, 22-6 w Gościnie.
Mleczarnia Gościno Sp. z o.o. - 2018-01-08 - Gościno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, udzielanie konsumentowi informacji dotyczących jadłospisów serwowanie potraw i napojów; Przyjmowanie zamówień, posługiwanie się narzędziami i przyrządami typu: tace, wózki kelnerskie, obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych w części handlowej zakładu gastronomicznego, np.: elektronicznych kas kelnerskich, kalkulatorów, komputerów, kostkarek do lodu,utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasad bhp, ppoż. i sanitarno-higienicznych, inkasowanie należności, rozliczanie z pobranych potraw i napojów
RESTAURACJA & PUB KORONA - 2019-05-31 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE [POTRAW ZGODNIE Z KATRA MENU, TWORZENIE NOWYCH DAŃ, OBSŁUGA IMPREZ.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
prowadzenie pełnej dokumentacji kadrowo- płacowej, sporządzanie deklaracji ZUS, GUS, sporządzanie dokumentów pracowniczych (umowy, aneksy, wypowiedzenia, świadectwa pracy), sporządzanie list płac, wystawianie zaświadczeń, prowadzenie dokumentacji, rozliczeń, umów cywilno- prawnych
ART-SYSTEM MARIUSZ ŁOKAJ - 2017-05-15 - Lubin (dolnośląskie)
obsługa solarium, wykonywanie henny
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Radom (mazowieckie)
Kucharz
ZAJAZD CHROBRY Zakład Pracy Chronionej Waldemar Dubik - 2018-09-17 - Torzym (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, TAKICH JAK LAHMAHUN, SHISH-TAUK, KEBAB ITD. MILEWIDZIANA PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ ANGIELSKIEGO (PRACA W ZESPOLE WIELOKULTUROWYM) ORAZKSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
kontakt przez PUP - 2020-08-25 - Dąbrowa Nowogardzka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, wybór i zamawianie produktow oraz przypraw tradycyjnej kuchni indyjskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 02.05.2018r.-31.12.2018r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie pisiłków, układnie menu wg kuchni tradycyjnej
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2018-05-15 - Krzyszkowice (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, dbanie po czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowanie dań a"la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych.
"QUBUS HOTEL MANAGEMENT" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2020-07-17 - Legnica (dolnośląskie)
praca w kuchni szpitalnej; przygotowywanie posiłków w systemie zbiorowym
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Poznań (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2018-09-25 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Pod Wnogronami w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-09-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pzrygotowywanie dań i potraw kuchni ukraińskiej dla klientów hotelu z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Przemyśl (podkarpackie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie dań śniadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzień w godz. 7:00-19:00, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie i serwowanie potraw, znajomość menu, dbanie o czystość i porządek, obróbka wstępna surowców, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.
kontakt przez PUP - 2020-02-25 - Płock (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie mile widziane na podobnym stanowisku, obsługa komputera, umiejętność pracy w zespoleZakres obowiązków: wykonywanie prac administracyjno-biurowych, wprowadzanie i analizowanie danych w systemie, utrzymywanie kontaktów handlowych z dostawcami, składanie zamówień do dostawców i kontrola ich realizacji
DINO POLSKA SA - 2018-01-22 - Krotoszyn (wielkopolskie)
naprawa samochodów ciężarowych
Usługi Transportowe i Spedycja TRANSDROB Sp. z o.o. - 2019-01-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w/g karty menu i wydawanie dla klientów, obsługa cateringów i przyjęć. Okres próbny umowa zlecenie, kolejan umowa o pracę. Praca w systemie co drugi dzień. Kontakt osobisty po wcześniejszym telefonicznym.
Bożena Julia Polak-Stojanowa ZAŚCIANEK POLSKI - 2015-12-03 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-07-29 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Rodzynek" s.c. - 2017-06-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca jako kucharz
Usługi Gastronomiczne Urszula Włodarczak - 2016-08-29 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
HOTEL OTOMIN Katarzyna Stangrecka Stanisław Pochroń-Frankowski S.C. - 2016-02-02 - Gdańsk (pomorskie)