KUCHARZ Gda艅sk oferta pracy O艣rodek Wypoczynkowy Bursztyn/GOSPODARSTWO ROLNE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dbanie o nale偶yte korzystanie ze sprz臋tu gastronomicznego, dbanie o wysok膮 jako艣膰 serwowanych posi艂k贸w.
Data publikacji: 2020-03-17
Lokalizacja: Gda艅sk (pomorskie)
Pracodawca: O艣rodek Wypoczynkowy Bursztyn/GOSPODARSTWO ROLNE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Falowa 8, 80-680 Gda艅sk, powiat: m. Gda艅sk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dbanie o nale偶yte korzystanie ze sprz臋tu gastronomicznego, dbanie o wysok膮 jako艣膰 serwowanych posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie ustalane indywidualnie z pracodawc膮. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach od 7.00 do 15.00 lub 15.00 do 23.00 (wed艂ug grafiku).
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gda艅sk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.03.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie gastronomiczne, 1 rok do艣wiadczenia na w/w stanowisku. Wynagrodzenie ustalane indywidualnie z pracodawc膮. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach od 7.00 do 15.00 lub 15.00 do 23.00 (wed艂ug grafiku).
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: O艣rodek Wypoczynkowy Bursztyn/GOSPODARSTWO ROLNE
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Adres pracodawcy:
Cho艂oniewskiego 46, 85-127 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Cho艂oniewskiego
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zg艂oszona przez: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 16.04.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?484ce9eefd9d4e58a58b46db7d479957
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Ropa (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE, DA艃 Z KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ GOTOWANIEWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.PRACA W GODZINACH: 11:00-21:00
HUONG SEN VANG HOANG NGUYEN - 2018-03-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia indyjska i turecka),- obs艂uga klient贸w,- obs艂uga kasy fiskalnej,- utrzymywanie czysto艣ci w lokalu,- serwowanie potraw,- przyjmowanie zam贸wie艅 telefonicznych,- przyjmowanie dostaw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Oborniki (wielkopolskie)
Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Tczew (pomorskie)
obs艂uga maszyn budowlanych,konserwacja i kontrola stanu technicznego maszyn(umiej臋tno艣膰 prowadzenia maszyn budowlanych)
P.P. "LE-GUM" Tomasz Le艣niak - 2017-04-07 - Skwierzyna (lubuskie)
przyrz膮dzanie posi艂贸w,obiad贸w, pomoc w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-12-27 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie, przygotowanie p贸艂produkt贸w, dbanie o czysto艣ci, dbanie o towary, organizacja pracy i wsp贸艂pracy z za艂og膮
FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA QUY NGUYEN - 2019-06-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Niedzica (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
JACQ Marta Piwowarczyk - 2017-05-15 - D臋blin (lubelskie)
-wyb贸r surowc贸w, -przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej;praca w dwuzmianowym systemie czasu pracy (9:30-21:30)
kontakt przez PUP - 2020-07-03 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza w naszej firmie polega na wykonywaniu da艅 obiadowych wed艂ug zam贸wienia zgodnie z ustalonymi recepturami. Dania w przewa偶aj膮cej wi臋kszo艣膰 to potrawy kuchni polskiej.
Zak艂ad Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2019-01-11 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Kucharz
"PANORAMIC OSCAR" A. D. W. E. K. Bielscy S.C. - 2018-02-13 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
-Wyk艂adanie towaru na p贸艂ki-Prace porz膮dkowe w sklepie-Obs艂uga kasy fiskalnej (nie jest to warunek konieczny)
JERONIMO MARTINS POLSKA SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-06-11 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata do艣wiadczenia zawodowego; kreatywno艣膰; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; praca w godz. 9-21 (2 dni pracy/2 dni wolnego); miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHA艁 JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2017-08-31 - Gliwice (艣l膮skie)
organizowanie transportu samochodowego, obs艂uga urz膮dze艅 biurowych, obs艂uga gie艂d
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Kwidzyn (pomorskie)
wg stanowiska
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZY艃SKA - 2016-10-10 - Gubin (lubuskie)
rozwo偶enie towaru, za艂adunek, roz艂adunek
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Zwierzyniec (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2020-06-30 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie da艅 kuchni tureckiej
EKREM SUCSUZ DONER KEBAB "ALANYA" - 2016-10-21 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw r贸偶nych kuchni azjatyckiej zgodnie z menu firmy
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - 艁omianki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej - wietnamskiej, przygotowywanie p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Wypiekanie pizzy oraz da艅, potraw zgodnie z przepisami kuchni ukrai艅skiej, rosyjskiej. Organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie posi艂k贸w, prawid艂owe przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych, dbanie o stanowisko.
P.S. PRZEMYS艁AW SKRZYPEK - 2016-12-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Dyspozycyjno艣膰 w godz.: 10:00-23:00, oko艂o 100-180 godzin pracy miesi臋cznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie trzech posi艂k贸w korea艅skich dziennie, sprz膮tanie kuchni oraz podawanie da艅 pracownikom. Przyrz膮dzanie korea艅skich przek膮sek oraz dezer贸w . organizacja niewielkich przyje膰 wed艂ug tradycji kuchni korea艅skiej. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul Grota Roweckiego 164.Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny. Forma umowy: umowa o prace na czas okre艣lony tj: 3 lata, godziny pracy 8-16 . Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-09-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz w restauracji kuchnia w艂oska, "kr臋cenie" pizzy itp.
PER TUTTI Tomasz Skrzelowski - 2019-09-13 - D膮browa Tarnowska (ma艂opolskie)