KUCHARZ Elbląg oferta pracy Forum spółka cywilna Artur Szczygieł Izabela Szczygieł Kolator
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca zgodnie ze stanowiskiemDwie zmiany wg grafiku między 7.00 a 21.00Wynagrodzenie od 2600 zł wzwyż w zależności od posiadanych kwalifikacji i doświadczeniaMiejsce pracy: Hotel Żuławy w Elblągu
Data publikacji: 2020-06-25
Lokalizacja: Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Forum spółka cywilna Artur Szczygieł Izabela Szczygieł Kolator
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Królewiecka 126, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca zgodnie ze stanowiskiemDwie zmiany wg grafiku między 7.00 a 21.00Wynagrodzenie od 2600 zł wzwyż w zależności od posiadanych kwalifikacji i doświadczeniaMiejsce pracy: Hotel Żuławy w Elblągu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elbląg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Elbląg
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2861
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Elbląg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe kierunkowe+umiejętności gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w gastronomii.
Nazwa pracodawcy:
Forum spółka cywilna Artur Szczygieł Izabela Szczygieł Kolator
danePracodawcy_nip: 5792260184
danePracodawcy_regon: 365679055
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Bursztynowa 2, 82-110 Sztutowo, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVkontakt telefoniczny: 552345711 lub osobisty:Hotel Żuławyul. Królewiecka 12682-300 Elbląg
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: nowodworski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2210
Gmina pracodawcy: Sztutowo
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sztutowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0158965
Ulica pracodawcy: Bursztynowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 25.06.2020
Oferta pracy ważna do: 25.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8320a56094353c1dcc818339797d6c7f
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE" - 2018-02-22 - Radomierz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2018-02-21 - Słupsk (pomorskie)
Praca jako kucharz-pizzerman. Możliwość przyuczenia
PIZZERIA Kotynia Rafał - 2017-06-28 - Jeżów (łódzkie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw miesnych, przystawek, zup
ZAJAZD PASYMOWSKI Rafał Pasymowski - 2019-09-23 - Uniszki-Cegielnia (mazowieckie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków na zimno i na gorąco, utrzymanie porządku w kuchni i obieralni.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Bakałarzewo (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Rojber Tomasz Rojek Spółka Jawna - 2017-05-23 - Bytom (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni i stołówce
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-04-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Radom (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków, składanie zamówień na towar.
RESTAURACJA "U BĄBLI" D.D KIEDROWSCY SPÓŁKA CYWILNA - 2019-01-11 - Bolszewo (pomorskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-03-24 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-09-12 - Wieluń (łódzkie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzatanie, obsługa klienta. Praca w godzinach 10:00-22:00, Niedziela 15:00-22:00. Praca w pełnym wymairze czasu pracy.
Szewczyk Damian KEBAB - 2018-09-12 - Andrychów (małopolskie)
pomoc przy produkcji posiłków
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Jelonek (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie menu
P.W. Development Marcin Woźniak - 2016-04-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji zgodnie z menu, przygotowanie zamówień na produkty, opracowanie menu bankietowego
MACIEJ KUCAL PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-01-24 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni domowej
Apteka "Centralna" Sammo Sarbaset - 2017-06-05 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków.Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2019-09-19 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Legionowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych,
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2017-09-06 - Kępno (wielkopolskie)
doświadczenie na ww stanowisku,książeczka sanepidowska,miejsce pracy: Kozły 5A
CRYSTAL RESTAURANT J.WNUK, K.ADAMSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-05 - Kozły (wielkopolskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. ŚCISŁA WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAMÓWIEŃ, CATERINGÓW I PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z JADŁOSPISEM.WSPÓŁPRACA Z MENADŻEREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DAŃ W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ PRODUKTÓW
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
sprzedaż mydełek dekoracyjnych na jarmarku,Praca na czas określony: 17.05.2019-24.06.2019Godzina zakończenia pracy: 8:00 - 21:30kontakt z pracodawcą: monika.zawistowska65 (at) wp.pl lub 505114812
Monika Zawistowska - 2019-05-10 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-04-16 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowanie półproduktów, przygotowanie potraw dla klientów indywidualnych i imprez zorganizowanych, obsługa cot
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Świecie (kujawsko-pomorskie)