KUCHARZ Dzia艂oszyn oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Produkcja i wypiek pizzy
Data publikacji: 2020-02-13
Lokalizacja: Dzia艂oszyn (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Dzia艂oszyn, powiat: paj臋cza艅ski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Produkcja i wypiek pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Dzia艂oszyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: paj臋cza艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.03.2020
Data zako艅czenia pracy: 28.02.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Paj臋cznie
Adres pracodawcy:
1 Maja 65, 98-330 Paj臋czno, powiat: paj臋cza艅ski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: paj臋cza艅ski
Gmina pracodawcy: Paj臋czno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Paj臋czno
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 65
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Paj臋cznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 12.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?044ff95b14369021ae87de7e4d60c528
Podobne oferty pracy
Praca zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
praca zwi膮zana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DZA艃 Z KARTY ZAK艁ADU
BRAVO sc Urszula Domaga艂a, Mariusz Nawrocki - 2018-10-04 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 w kuchni hotelowej, wsp贸艂praca z zespo艂em, praca w godz. 5:00 - 13:00.
kontakt przez OHP - 2016-04-12 - Katowice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesi膮ce, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie potraw zgodnie z recepturami. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
PFG Marek Krasu艅 - 2016-10-14 - Gda艅sk (pomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deswr贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zakladzie gastronomicznym; komleksowa obs艂uga konsumenta oraz prowadzenie dokumentacji sprzeda偶y i rozliczenia kelnerskie
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
- uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowanie wg. nich posi艂k贸w- przestrzeganie zasad technologii, estetyki oraz przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych- dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w i wydawanie ich w wyznaczonych godzinach- uczestniczenie w zakupach dot. wyposa偶enia kuchni- przygotowywanie i przechowywanie pr贸bek pokarmowych zgodnie z zaleceniami- praca w godz. 06:00 - 14:00 lub 06:30 - 14:30
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 76 - 2019-11-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej
OSTERIA Gra偶yna i Karol Korzenieccy sp贸艂ka jawna - 2017-02-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obs艂uga grilla, robienie burger贸w. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-09-21 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Bystrzyca G贸rna (dolno艣l膮skie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu.
Wytwarzanie Artyku艂贸w z Tworzyw Sztucznych, Corner Pub Wies艂aw Czerniak - 2018-06-07 - Zamo艣膰 (lubelskie)
wykonywanie tynk贸w cementowo- wapiennych przy u偶yciu agregatu tynkarskiego
NOVA-BUD Patrycja Nowaczek - 2020-03-16 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowanie da艅 w przydzielonej swkcji, dbanie o gospodark臋 magazynow膮 dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy15 z艂 brutto/godzinaPraca w godzinach: do ustalenia z pracodawc膮 wykonywanie zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-05-24 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t. Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸znych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych). Dyspozycyjno艣膰 w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesi膮cu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kuchnia polska, imprezy okoliczno艣ciowe
"AKCES" O艣rodek Szkolenia Zawodowego Kierowc贸w Andrzej Sural - 2016-01-12 - Bia艂ystok (podlaskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg. receptur kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sprzedawca w sklepie hydraulicznym.Wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia.
FIRMA US艁UGOWO-HANDLOWA ROMEX -GRUPA SBS SZUMA艃SKI ROMAN - 2018-06-01 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, serwowanie da艅, wsp贸艂tworzenie menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 potrawm, znajomo艣膰 kuchni nepalskiej, umiej臋tno艣膰 zastowania przypraw nepalskich i ich nazewnictwa w j臋zyku nepalskim.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Legionowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Adekwatnie do stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE NR 1 POD TOPOL膭 - 2018-03-29 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporz膮dzanie potraw zgodnie z zam贸wieniem.
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2018-02-07 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wyb贸r da艅 do menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 wydawanych potraw, zarz膮dzanie sk艂adnikami w spos贸b racjonalny, ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw.
BROWAR KARPACZ SP脫艁KA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA - 2019-10-14 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Konikowo (warmi艅sko-mazurskie)