KUCHARZ Dobczyce oferta pracy F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2019-06-24
Lokalizacja: Dobczyce (małopolskie)
Pracodawca: F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wincentego Witosa 3, 32-410 Dobczyce, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dobczyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dobczyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka Sanepid
Nazwa pracodawcy: F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
Wincentego Witosa 3, 32-410 Dobczyce, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: b.w
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: myślenicki
Gmina pracodawcy: Dobczyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dobczyce
Ulica pracodawcy: Wincentego Witosa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.06.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?372a19e330c66d1fd5daeb0b72bf91ef
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z należytą starannością,dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, nadzór nad jakością zamówionej żywności.
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2016-04-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-11-03 - Limanowa (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni włoskiej tj. pizzy, sałatki itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
-przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków ;przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców; przestrzeganie prawidłowości procesów technologicznych, receptur produkowanych produktów -prawidłowe przechowywanie surowców ,półfabrykatów ,wyrobów gotowych; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,; przestrzeganie higieny i przepisów BHP oraz instrukcji obsługi urządzeń. itp, praca w godz.7-15/9-17. Miejsce pracy: Opole, ul. 1-go Maja 19, ul. Piotrkowska 2a.
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców Namysłów - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, marynowanie, smażenie.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Praca w godzinach 06.00-16.00, 14.00-23.00, 16.00-01.00.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-04-25 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Zaścianki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw i obsługa imprez, wesel, konferencji w hotelu. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego - do kontaktu z gośćmi hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw (surowców) - dań kuchni włoskiej, orientalnej i polskiej. Prace porządkowe - mycie sprzętów i sprzatanie kuchni po zakończonym dniu pracy. 168 godzin pracy miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 7-19, 12-20 w Kołobrzegu.
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2017-02-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz - Pizzer
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Sokółka (podlaskie)
przygotowywanie pizzy
FPHU ALNIDA Robert Jasztal - 2016-10-18 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dobrej jakości zróżnicowanych dań. Dbałość o właściwe gospodarowanie magazynem. Obsługa sprzętu gastronomicznego. Dbanie o czystość na kuchni i pomieszczeniach gospodarczych.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Sienna (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Limanowa (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni egipskiejOferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Płońsk (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Przedszkole Nr 7 - 2017-03-10 - Gdynia (pomorskie)
Zdolności manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, kierunek kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość branży gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-28 - Wejherowo (pomorskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-04-21 - Lubawka (dolnośląskie)
Zadania:*obsługa Klienta zgodna ze standardami firmy*profesjonalne doradztwo w zakresie asortymentu*prezentacja produktów oraz finalizowanie sprzedaży*dbanie o ekspozycje towaru oraz wizerunek działu
MERKURY MARKET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-11-21 - Gumniska (podkarpackie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; chęci do pracy i chęć wyrobienia książeczki do celów sanitarnych; zaangażowanie i dobra organizacja pracy; w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-06-21 - Gliwice (śląskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Ujście (wielkopolskie)
prace związane z przygotowywaniem produktów sprzedaży
RESTAURACJA EXTRA BLAT MACIEJ WRÓBLEWSKI - 2017-02-20 - Rawicz (wielkopolskie)
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie min. średnie, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2018-06-07 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przechowywanie żywności,- przygotowywanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczych,- sporządzanie potraw i napojów,- dekorowanie potraw,- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych,- utrzymywanie czystości naczyń i urządzeń w kuchni i na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
- Prace magazynowe, praca fizyczna; Zakres czynności: kompletowanie towaru dla klientów zgodnie z zamówieniem/specyfikacją na wielkopowierzchniowych obiektach; zaopatrywanie w towar działów sprzedażowych, w tym dostarczanie towaruz magazynu; transportowanie towaru wewnątrz magazynu przy użyciu środków transportu wewnętrznego (w zależności od lokalizacji: wózki widłowe, wózki ręcznie prowadzone itp.); pakowanie towarów i przygotowywanie ich do wysyłki; obsługiwanie stosowanych narzędzi i urządzeń z zachowaniem przestrzegania instrukcji eksploatacji (w zależności od lokalizacji obsługa wózka widłowego, wózka ręcznie prowadzonego, skanera ręcznego itp.); wykonywanie prostych czynności porządkowych na magazynie; praca z dokumentacją magazynową oraz zapewnienie jej prawidłowego obiegu; dbałość o powierzone mienie.- Miejsce wykonywania pracy: Teren Polski.- Wynagrodzenie: 13,70 zł/brutto/godzina. Praca: 154 godziny miesięcznie (38,5 godziny tygodniowo). Praca na umowę zlecenie do końca 2018 r. z możliwością przedłużenia.- Wykonywanie zlecenia w godzinach zbliżonych do tradycyjnego 3 zmianowego systemu + soboty, niedziele. Gotowość do: podjęcia pracy w trudnych warunkach (dźwiganie ciężarów do 13,5 kg, niskie i zmienne temperatury, konieczność szybkiej i wydajnej pracy); gotowość do podjęcia pracy na magazynach wielkopowierzchniowych wysokiego składowania o podwyższonym ryzyku wypadkowości, w systemie trzyzmianowym oraz w godzinach nocnych; gotowość do wyrobienia książeczki sanepidowskiej oraz uprawnień do obsługi wózka widłowego; gotowość do czasowej zmiany miejsca zamieszkania oraz częstej zmiany miejsca pracy (praca w różnych lokalizacjach na terenie Polski w zależności od zapotrzebowania Kontrahentów Spółki).
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków dla pacjentów, wydawanie posiłków na oddziale szpitala
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
KucharzDwie zmiany:od 7-15,od 14-22.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
praca w kuchni
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia, Jerzy, Tomasz, Wiktor Zych s.c. - 2016-03-07 - Swornegacie (pomorskie)
przygotowywanie dań, menu;negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego;
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)