KUCHARZ DO OBSŁUGI CATERINGU Rzeszów oferta pracy FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Stanowisko: KUCHARZ DO OBSŁUGI CATERINGU
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca
Data publikacji: 2019-04-02
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ DO OBSŁUGI CATERINGU
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane kserokopie świadcectw ukończenia szkoły i świadectwa pracy,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KONTAKT OSOBISTY z CV + wymagane ksero świadcectwa ukończenia szkoły i świadectwa pracy . ul. BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów od godz. 11.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : OD GODZ 11.000
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: BP.J.PELCZARA
Numer budynku pracodawcy: 6/C/4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.04.2019
Oferta pracy ważna do: 12.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie potraw, pomoc w kuchni
kontakt przez OHP - 2017-06-06 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
PRACE NA ŁADOWARCEMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: DĘBICA I OKOLICE
"IGLOOBUD" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-14 - Dębica (podkarpackie)
Zgodny
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2017-07-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodny z zajmowanym stanowiskiem
DOM SENIORA "BOŻENA" Bożena Turska - 2016-12-20 - Siewierz (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Efez w Galerii Cuprum Arena w LUbinie
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2017-03-16 - Lubin (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Dęblin (lubelskie)
Przewóz ładnunków w transporcie międzynarodowym - kraje UE i Wspólnoty Niepodległych Państw. Umowa o pracę na czas określony 3 lata. Zatrudnienie od kwietnia 2016r.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, WYBÓR SPRZĘTU I NARZĘDZI DO PRZYGOTOWANIA I SERWOWANIA POTRAW, KIEROWANIE PRACĄ POMOCNIKÓW KUCHARZA, DBANIE O ESTETYKĘ PODAWANYCH POTRAW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, PILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY W KUCHNI, DBANIE O SPRZĘT IN NARZĘDZIA UŻYWANE W KUCHNI
RESTAURACJA DIAMENT - 2017-02-07 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, opracowanie menu dla dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Łopuszna (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie surowców do sporządzania potraw, obsługa maszyn i urządzeń, obróbka termoiczna potraw - gotowanie, smażenie, pieczenie, mycie, czyszczenie maszyn, narzedzi, naczyń, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Białystok (podlaskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW KUCHNI SYRYJSKIEJ, OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH OWOCÓW I WARZYW ORAZ MIĘSA, RYB I OWOCÓW MORZA.WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIEUMOWA ZLECENIE, WYNAGRODZENIE 15,60 ZŁ BRUTTO NA GODZINĘ, 30 GODZIN W TYGODNIUPRACA W DNI WOLNEKONTAKT TELEFONICZNY 531 900 050 LUB 575 193 539
ARAMIA RESTAURACJA NADA AZZUZ - 2018-10-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowtwanie potraw pod catering. Praca w Brzesku w godzinach 6:00-14:00 oraz 14:00-22:00
Firma Handlowo-Usługowa Pod Grunwaldem Kamil Cierniak - 2016-01-05 - Brzesko (małopolskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Katowice (śląskie)
prowadzenie kuchni w restauracji hotelowej
MAT INTER M.E.Żuberek Sp. Jawna - 2016-05-04 - Strzegom (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Skierniewice (łódzkie)
.
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spółka Cywilna - 2016-03-24 - Parzęczew (wielkopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Praca w stołówce akademickiej.Stołówka czynna od pon. do niedz., natomiast praca jest 5 dni w tygodniu (np. od pon. do pt. lub od śr. do niedz.), zgodnie z zachowaniem tygodniowej normy czasu pracy tj. 40h/tyg; praca w godz. 7-15, 8-16.
KRAKOWSKA AKADEMIA IM. ANDRZEJA FRYCZA MODRZEWSKIEGO - 2019-04-02 - Kraków (małopolskie)
Mycie i sprzątanie autobusów.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Florek (łódzkie)
Dbanie o samochód służbowy, obsługa obecnych oraz nowych klientów na usługi Telestrada S.A.Praca na jedna zmianę:od 8.00-16.00
TELESTRADA S.A. - 2016-06-10 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej
Restauracja DWA MOSTY Indyk Teresa - 2016-11-08 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie umów handlowych, rozmowa z klientem, ogólne prowadzenie biura, wprowadzanie danych,gotowość do podejmowania wyjazdów
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Węgrzce Wielkie (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw gastronomicznych, domowa kuchnia polska, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, obróbka termiczna potraw, porcjowanie potraw, przygotowyanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP, HACCP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-10-12 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków (catering).
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA IMBIR - 2017-08-09 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy, kebaba
IMPERRO Emilia Piszczatowska - 2016-02-10 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)