KUCHARZ Czerwionka-Leszczyny oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca na kuchni, przygotowywanie da艅 z karty da艅
Data publikacji: 2017-05-23
Lokalizacja: Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Czerwionka-Leszczyny, powiat: rybnicki, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca na kuchni, przygotowywanie da艅 z karty da艅
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Czerwionka-Leszczyny
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: rybnicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Punkt Po艣rednictwa Pracy Czerwionka - Leszczyny
Adres pracodawcy:
Ks.Pojdy 35, 44-238 Czerwionka-Leszczyny, powiat: rybnicki, woj: 艣l膮skie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: rybnicki
Gmina pracodawcy: Czerwionka-Leszczyny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Czerwionka-Leszczyny
Ulica pracodawcy: Ks.Pojdy
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zg艂oszona przez: Punkt Po艣rednictwa Pracy Czerwionka - Leszczyny
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie sk艂adnik贸w oraz potraw.
Lemo Gostinstvo, trgovina in posredni拧tvo d.o.o. - 2017-12-29 - S艂owenia (S艂owenia)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej, samosy, kuchni byraki, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Przgotowanie sushi (maki, nigri), filetowanie, sma偶eenie, grilowanie ryb inne pracy w kuchni w zale偶no艣ci od potzreb, udzia艂 w imprezach okoliczno艣ciowych 艣luby, eventy, targi, catering.
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych, produkcyjnych i w臋z艂贸w sanitarnych. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Wilkowicach.
LENKO S.A. - 2016-11-03 - Wilkowice (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Sklepy Spo偶ywcze Renata Maludzi艅ska J臋drzej贸w - 2018-01-24 - Skroni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw i da艅. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidu.
Cafe, Restauracja " WALENTYNKA" Kremzer Stefania - 2016-05-04 - Mys艂owice (艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK Ma艂gorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi I艂awa - 2016-03-30 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci restauracji
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA IMPRESJA MIROS艁AW PAW艁OWSKI - 2017-06-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw dla go艣ci hotelu
RIVERSIDE HOTEL S.C. WIOLETTA LEWANDOWSKA, WOJCIECH KACZMAREK - 2017-03-08 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy
Studio 11 Micha艂 St臋pak - 2016-11-10 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt osobisty z pracodawc膮 w Tczewie przy ul. Czy偶ykowskiej 67 (Restauracja "Kameralna").
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SP脫艁KA JAWNA - 2017-08-08 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowywania potraw w sektorze tzw. "zimnej kuchni" w tym m.in. ciep艂ych i zimnych bufet贸w, zar贸wno przek膮ski i sa艂atki. Krojenie surowego mi臋sa i odpowiedzialno艣膰 za pomieszczenia ch艂odnicze. Przygotowanie menu na imprezy okoliczno艣ciowe. Przestrzeganie przepis贸w higieny pracy i zasad HACCP. Odpowiedzialno艣膰 za w艂a艣ciwy stan cz臋艣ci kuchennej, w szczeg贸lno艣ci w odniesieniu do LMHV lub standard贸w wewn臋trznych.
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Niemcy (Niemcy)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Suwa艂ki (podlaskie)
monta偶 instalacji wentylacji i klimatyzacji(wynagrodzenie proponowane od 13 z艂/h (w zale偶no艣ci od kwalifikacji i do艣wiadczenia))
Zbigniew 呕muda CLEAN-AIR - 2017-10-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅, serwowanie, pieczenie ciast, wykonywanie posi艂k贸w zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Franciszka艅ska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-09-05 - Katowice (艣l膮skie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Restauracja Finezja Smaku Renata Goniewicz - 2016-12-27 - S艂awk贸w (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WED艁UG PRZEPIS脫W LITEWSKICH, ORGANIZACJA STANOWISKA PRACY, PRZYJMOWANIE DOSTAW; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI LITEWSKIEJ, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ROSYJSKIEGO, LITEWSKIEGO; ROZK艁AD CZASU PRACY: 40 TYGODNIOWO R脫WNIE呕 W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 11.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie i wydawanie da艅 obiadowych. Praca w godzinach: 08.00-20.00.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2015-12-14 - Opole (opolskie)
samodzielne sporz膮dzanie potraw kuchni orientalnej i azajtyckiej bez u偶ywania p贸lprodukt贸w,wyka艅zanie,porcjowanie,dekorowanie potraw, utrzymywanie na bie偶aco czysto艣ci na stanowisku pracy i po zako艅czeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, przystawek, kanapek.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Gda艅sk (pomorskie)
Nauka przygotowywania i sporz膮dzanie potrwa z r贸偶nego rodzaju sur贸wc贸w. Nauka fachowej obs艂ugi sprz臋tu u偶ywanego w gastronomii. Dekorowanie potraw oraz porcjowanie.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - P艂ock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; Kontakt z pracodawc膮 tel oraz osobi艣cie
Pizzeria - Restauracja "Toscania" - 2016-05-16 - Ustka (pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespo艂u pracownik贸w kuchni, kontrol臋 zu偶ycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysok膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug. - Wynagrodzenie: 2120 z艂 brutto + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe. Do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w plac贸wce o艣wiatowej). Znajomo艣膰 zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporno艣膰 na prac臋 w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiej臋tno艣膰 przekazywania wiedzy. Wysokie zdolno艣ci interpersonalne oraz umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰, dyskrecja, sumienno艣膰, dok艂adno艣膰, wysoko rozwini臋te zdolno艣ci organizacyjne, umiej臋tno艣ci organizacji pracy w艂asnej i zespo艂u, sumienno艣膰, odpowiedzialno艣膰, obowi膮zkowo艣膰 i zaanga偶owanie w powierzone zadania, dyspozycyjno艣膰.
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZTA艁C膭CYCH NR 7 - 2018-06-29 - Katowice (艣l膮skie)
-
P.H.U PATRYCJA Patrycja Bielawa Salon Fryzjerski, BAR FRUIT TEA'S - 2018-03-20 - Ko艣cierzyna (pomorskie)