KUCHARZ Czeladź oferta pracy PHU AKWA Sikorska-liszkiewicz Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 5 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodny z zajmowanym stanowiskiem (I umowa na okres próbny 3 miesiace, II umowa na czas określony max 2 lata,w firmie obowiązuje równoważny czas pracy 2 dni praca 2 dni wolne,miejsce wykonywania pracy Czeladź ul. Będzińska 80 godziny pracy od 9-21 )
Data publikacji: 2019-08-23
Lokalizacja: Czeladź (śląskie)
Pracodawca: PHU AKWA Sikorska-liszkiewicz Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Będzińska 80, 41-250 Czeladź, powiat: będziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodny z zajmowanym stanowiskiem (I umowa na okres próbny 3 miesiace, II umowa na czas określony max 2 lata,w firmie obowiązuje równoważny czas pracy 2 dni praca 2 dni wolne,miejsce wykonywania pracy Czeladź ul. Będzińska 80 godziny pracy od 9-21 )
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czeladź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: będziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czeladź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności zgodne z wykonywanym zawodem
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Udokumentowane doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie dowolne, wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: PHU AKWA Sikorska-liszkiewicz Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Adres pracodawcy:
41-250 Czeladź, powiat: będziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: będziński
Gmina pracodawcy: Czeladź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czeladź
Profil działalności pracodawcy: restauracja DOBRE JADŁO
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.08.2019
Oferta pracy ważna do: 24.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?da7dd1be9e12c8473da040712f4dd1d5
Podobne oferty pracy
Brak danych
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnetrznych Centrum Rehabilitacji w Górznie - 2016-12-07 - Górzno (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych.Umiejętności i uprawnienia: Dobry, niepospolity smak, wyobraźnia, zmysł estetyczny i poczucie elegancji.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-09-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Adampol (lubelskie)
Opieka nad dziećmi, pomoc przy wychowankach niepełnosprawnych ruchowo, pomoc przy spożywaniu posiłków, przy czynnościach higienicznych, pomoc w przygotowywaniu pomocy dydaktycznych.
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Mielec (podkarpackie)
Obsługa maszyn, kontrola jakości, przestrzeganie zaleceń i procedur działania, czyszczenie, pakowanie. Miejsce wykonywania pracy: ul. Zakladowa 99 w Łodzi. Pracodawca zapewnia darmowy dojazd z Pabianic, Bełchatowa, Piotrkowa Trybunalskiego, Łasku i na terenie Łodzi.
EMS AGENCJA PRACY TYMCZASOWEJ - 2018-01-11 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie potraw gruzińskich.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
Sporzadzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni arabskiej i indyjskiej na przyjęcia okolicznościowe.Umowa zlecenia, 35h/tydzień.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie dań obiadowych. Praca II zmianowa od pon. do pt. w godz. 8:00-16:00; 12:00-20:00
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Andżelika Barańska-Lehmann - 2019-06-19 - Nowa Sól (lubuskie)
gotowanie
PHU " HURT-DETAL" ROBERT ŁUCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2017-04-06 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków oraz wesel i innych imprez
METAMORFOZA MAŁGORZATA NIEWIAROWSKA - 2016-12-07 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
zgodny
Firma Usługowo - Handlowa AUTO - KOMIS "PLUS" Krzysztof Mikita - 2019-08-13 - Świerkocin (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna warzyw
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Suwałki (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEGAŃSKICH, DAŃ MAKROBIOTYCZNYCH I POSIŁKÓW KUCHNI ROW SUROWEJ, TWORZENIE MENU W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ WARZYW I OWOCÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WEGAŃSKICH, MAKROBIOTYCZNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
FUNDACJA AMAR POŻYWIENIE DLA ZDROWIA - 2016-07-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków.
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2018-07-04 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonego menu.Praca w godz. 6.00-14.00, 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 2 800 zł brutto + nagroda uznaniowa.
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA - 2017-07-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
praca w kuchni
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2016-10-19 - Rakowice Wielkie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg ustalonego planu produkcji i zgodnie z wdrożoną technologią, obróbka wstępna warzyw i owoców, porcjowanie pakowanie, wydawanie posiłków.
Zakład Aktywności Zawodowej - Czarne - 2019-05-23 - Czarne (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dań na różne okazje, utrzymywanie czystości
Usługi Hotelowo-Gastronomiczne "BPIS" Spółka Jawna E. Siwicka, M. Leplawy - 2015-11-04 - Augustów (podlaskie)
Obsługa kasy fiskalnej, sprzedaż towarów między innymi gazet
kontakt przez OHP - 2016-04-13 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 14-20 w Kołobrzegu.
Ośrodek Wypoczynkowy WIGA-Grażyna Miłowska - 2017-03-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wykonywanie zarządzeń sędziego, archiwizacja akt, obsługa korespondencji
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
BAR "POD STRZECHĄ" BARBARA PORADA - 2016-07-20 - Jastrowie (wielkopolskie)
kuchnia włoska, praca w godz.12-22
HoReCa Heart Michał Łukomski - 2015-12-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - wg. zakresu czynności
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-01-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygtotowywanie żywności do przechowywania i utwalania. Obsługa narzędzi maszyn i urzadzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów. Obróbka wstępna surowców oraz obróbka termiczna. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Białośliwie (wielkopolskie)
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast foodów
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (małopolskie)