KUCHARZ Chrzanów oferta pracy kontakt przez PUP
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków,obsługa klienta
Data publikacji: 2017-01-30
Lokalizacja: Chrzanów (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Chrzanów, powiat: chrzanowski, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków,obsługa klienta
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chrzanów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chrzanowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Adres pracodawcy:
Słowackiego 8, 32-500 Chrzanów, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV-oferta przeznaczona dla osób zarejestrowanych w tut. Urzędzie do 30 roku życia
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: chrzanowski
Gmina pracodawcy: Chrzanów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chrzanów
Ulica pracodawcy: Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.01.2017
Data dodania oferty pracy: 30.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. ŚCISŁA WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAMÓWIEŃ, CATERINGÓW I PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z JADŁOSPISEM.WSPÓŁPRACA Z MENADŻEREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DAŃ W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ PRODUKTÓW
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przewóz lekkich ładunków (styropian, kartony, pianka itp.)
ORGANIKA TRANS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-18 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy - kuchnia staropolska
PENSJONAT DLA OSÓB STARSZYCH "OPIEKA" Barbara Gasek - 2019-02-08 - Alwernia (małopolskie)
1. Utrzymywanie w należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.2. Przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydawanych do kuchni.3. Dbanie o jakość i smak wydawanych potraw.4. Porcjowanie posiłków.5. Wykonywanie innych czynności służbowych zlecanych przez kierownika.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Podlesie Dębowe (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Płock (mazowieckie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:wydawanie posiłków, dbałość o estetykę wydawanych dań; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2018-08-14 - Lisów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
umiejętność gotowania zgodnie z recepturami( żywienie zbiorowe), dyspozycyjność, umiejętność pracy z młodzieżą
Śląska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2019-07-04 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie mięs i ryb, przygotowywanie zamównionych dań oraz przygotowywanie dań na imprezy grupowe.
DROMAR R.L.Bożek - 2016-06-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. obowiązującego menu i przepisów, sporządzanie zamówień, nadzór nad jakością zamawianej żywności i racjonalne gospodarowanie surowcem, nadzór nad przestrzeganiem procedur, rzetelne i prawidłowe sporządzanie inwentaryzacji miesięcznej oraz delegowanie zadań pomocnikom pracujących w kuchni, ścisła współpraca z koordynatorem, szkolenie nowo zatrudnionych pracowników, dbanie o powierzony sprzęt.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala.
SANUS Szpital Specjalistyczny Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie posiłków i wydawanie w porcjach dla osób chorych i w podeszłym wieku
PIELĘGNIARSKI DOM OPIEKI "ZŁOTA OSTOJA" EWA MANIARA - 2017-09-13 - Palmiry (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, kierowaniem zespołem
RYTER-SKI s. c. - 2017-06-02 - Rytro (małopolskie)
- nauka i pomoc w zakrese przygotowywania dań typu fast-food,- przygotowywanie i sprzedaż kurczaków z rożna
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Wyrzysk (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kal (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Lipówki (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Jastrowie (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowanie dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, dbałość o rotację zapasów, kontrola zapasów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Bochnia (małopolskie)
Ręczny wyrób pizzy. Przygotowanie produktów. Wprowadzanie do menu elementów kuchni wschodniej.
LA BOCCA Żaneta Kwidzińska - 2016-06-17 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla m.in. dzieci według odpowiednich zasad żywienia, opracowywanie jadłospisu, dbanie o przestrzeganie przepisów BHP i HACCP, nadzór nad pracą pomocy kuchennej, praca od poniedziałku do piątku w godz. 07.00-15.00
Brzeska Katarzyna Przedszkole KOZIOŁKI - 2015-12-01 - Kanie (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, obsługa zamówień i klientów.
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-07-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-07-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
"ANNA" Spółka Jawna M. i Z. Kupijaj - 2017-03-31 - Grabów nad Prosną (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel. 501 371 926 Janina Lewaszkiewicz
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE "SŁOWIAŃSKA" JANINA LEWASZKIEWICZ - 2016-05-05 - Słońsk (lubuskie)
- Zakupy materiałów i surowców pod potrzeby produkcji- Obsługa zamówień zakupowych- Kontrola i opracowywanie planów zakupowych- Planowanie i organizacja transportów- Monitorowanie stanów magazynowych- Gospodarka magazynowa- Współpraca z dostawcamiPraca w godz. 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-16, tel. 8-16. Okres próbny (3 miesiące)-umowa zlecenie, następnie umowa o pracę na czas określony
DJ Products Engineering Solutions Sp. z o.o. - 2016-07-12 - Potęgowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food w małej gastronomii, dbałość o czystość stanowiska pracy. Miejsce wykonywania pracy: Trzebnica
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2015-12-02 - Trzebnica (dolnośląskie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJĄCYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE ŚREDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)