KUCHARZ - BUFETOWA Radzyń Podlaski oferta pracy Tadeusz Szczepaniuk Bar Uniwersalny "RELAX"
Stanowisko: KUCHARZ - BUFETOWA
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków klientom, sprzedaż na kasie fiskalnej
Data publikacji: 2020-06-19
Lokalizacja: Radzyń Podlaski (lubelskie)
Pracodawca: Tadeusz Szczepaniuk Bar Uniwersalny "RELAX"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dąbrowskiego 19, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków klientom, sprzedaż na kasie fiskalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - BUFETOWA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radzyń Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: radzyński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0615
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radzyń Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2020
Data zakończenia pracy: 19.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Komunikatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie ogólnokształcące, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pożądany minimum 6 - miesięczny staż pracy w gastronomiipraca w godzinach: 9.00 - 17.00 oraz 11.00 - 19.00
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: Tadeusz Szczepaniuk Bar Uniwersalny "RELAX"
danePracodawcy_nip: 5381192446
danePracodawcy_regon: 030012327
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Adres pracodawcy:
Dąbrowskiego 19, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: radzyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0615
Gmina pracodawcy: Radzyń Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Radzyń Podlaski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0922277
Ulica pracodawcy: Dąbrowskiego
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 20.06.2020
Oferta pracy ważna do: 18.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e3e528f5563504741bc5866875e0d5ad
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiemPraca w Krynicy MorskiejII zmiany wynagrodzenie 1850zł umowa zlecenie praca na 4 miesiące.
FHU Coda K. Bonczkowski P. Laskowski sp. jawna - 2016-04-11 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy i dań głównych w lokalu gastronomicznym, dbałość o czystość miejsca pracy, przygotowywanie receptur nowych dań. Godz. pracy 13-21.
kontakt przez PUP - 2020-05-26 - Słupsk (pomorskie)
- praca na kuchni polskiej, pizza, kebab, fast-food,- umowa na okres próbny 1 miesiąc docelowo umowa na czas nieokreślony, - miejsce wykonywnaia pracy: Zaniemyśl, ul. Poznańska 29- możliwość dowozu i odwozu do miejsca wykonywania pracy ze Śremu- praca na dwie zmiany w godzinach : 12.00-22.00
Pizzeria AMORE Pazoła Jan - 2020-04-29 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych
MANOR HOUSE SP. Z O.O. - 2018-10-03 - Chlewiska (mazowieckie)
Przyjęcie, wydanie towaru. Transport towaru do klienta. Zarządzanie magazynem.
F.U.H.P. KAMACER, Kamila Gaweł - 2016-10-24 - Dębica (podkarpackie)
kucharz małej gastronomii /przygotowywanie kebabów.przyjmowanie zamówień/
Pizzeria-Restauracja "GRACJA"s.c. Józef Bierówka,Wiesław Bierówka - 2017-05-18 - Jordanów (małopolskie)
przygotowywanie potraw obiadowych,dbanie o czystośc pomieszczenia kuchennegopomiar temperatur
Swojski Gościniec Anna Lipińska - 2016-04-18 - Prażmowo (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w kuchni, sprzątanie, przygotowanie posiłków, obsługa klienta;
ADRIAN WÓŁKIEWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "WOŁOWINKA" - 2018-12-12 - Zielona Góra (lubuskie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Jarosław (podkarpackie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-02-07 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni irackiej według oryginalnych przepisów
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIEM KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE BRANŻOWE/ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ I CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE KUCHNI CHIŃSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOMIEJSCE PRACY: ul. WYZWOLENIA 18, 70-554 SzczecinPRACA W GODZINACH: 09:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta przez telefon, zamawianie dostaw, udzielenie informacji na temat produktów i usług.
Leroy Merlin Sp. z o.o. - 2019-04-04 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, prace porządkowe
Firma Handlowo-Usługowa Paweł Statkiewicz - 2017-05-26 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, nepalskiej, czytanie przepisów w języku nepalskim.
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
RadMar Radosław Lubiński - 2016-06-01 - Ciechanów (mazowieckie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców; wykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych w tym zup, kremów, pieczeni mięsnych; utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Gorlice (małopolskie)
Logistyka ( praca na magazynie)
RABEN LOGISTICS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-08 - Smolice (łódzkie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.15-19,19-23, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2015-12-11 - Opole (opolskie)
sporządzanie potraw z karty oraz ich dekorowanie, nadzorowanie procesu produkcji a także nadzorowanie wydawania, podawania gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
"Lapidarium"Michał Sala - 2019-02-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
praca na kichni, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w jęz. tureckim i ukraińskim,
MIDCAN Michał Dudziński - 2017-09-04 - Wołomin (mazowieckie)
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 9:30-17:30.
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2016-04-25 - Racibórz (śląskie)
produkcja wyrobów garmażertynych
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Libusza (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-10-03 - Rzeszów (podkarpackie)