KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Restauracja Oleńka na Starówce s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Wydawanie i przygotowywanie dań zgodnie z przyjętymi standardami, utrzymywanie porządku w kuchni i magazynach kuchennych, troska o jakość produktu. Miejsce pracy ul. Rynek 36/12, 59-700 Bolesławiec.
Data publikacji: 2019-05-27
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Restauracja Oleńka na Starówce s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 36/12, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wydawanie i przygotowywanie dań zgodnie z przyjętymi standardami, utrzymywanie porządku w kuchni i magazynach kuchennych, troska o jakość produktu. Miejsce pracy ul. Rynek 36/12, 59-700 Bolesławiec.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
Data zakończenia pracy: 01.06.2022
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, minimum pół roku stażu w restauracji (nie bar, nie pizzeria, itd.), znajomość kuchni polskiej, znajomość, systemu HCCP.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: Restauracja Oleńka na Starówce s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Rynek 36/12, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty i telefoniczny pod numerem 604069597 w godzinach 09.00 - 15.00.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 09.00 - 15.00.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.05.2019
Oferta pracy ważna do: 15.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f38b054b9f9301352bd1ab78a8f7691f
Podobne oferty pracy
wg. stanowiska
FHU "GASTRO" Ewa Niemyćko Węgorzewo - 2016-03-24 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przewóz towarów na trasach międzynarodowych
GLOB-TRANS Sp.z o.o. Andrzej Kręcisz - 2017-04-04 - Staszów (świętokrzyskie)
wykształcenie zawodowe; umiejętności gotowania tradycyjnych potraw kuchni azjatyckiej; uprawnienia aktualna książeczka Sanepidu; doświadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań dostępnych w menu restauracji z powierzonych produktów, przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie i obróbka posiłków
ANNA spółka jawna M. i Z. Kupijaj Grabów n/Prosną - 2018-08-08 - Grabów nad Prosną (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Sitaniec-Wolica (lubelskie)
Wykształcenie: zawodowe gastronomiczne; doświadczenie zawodowe (kuchnia domowa, europejska); ks. sanepidowska, samodzielność, przygotowywanie potraw; praca także w dni wolne, zmianowość do uzgodnienia; umowa zlecenie z możliwością podpisania umowy o pracę; miejsce pracy: Gliwice GCH;
"PUB TAJEMNICZY OGRÓD" SPÓŁKA CYWILNA EWA I PAWEŁ BUHL - 2016-01-21 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA (Towarzystwo Przyjaciół Stężycy) - 2017-12-01 - Stężyca (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w pizzerii, przygotowywanie zamówień towarów, przygotowywanie menu, utrzymanie porządku na stanowisku pracy; godziny pracy 12-20
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
KUCHARZ
PPHU PTASZYNKA ZBIGNIEW MAREK ZAJĄC - 2017-01-18 - Rybokarty (zachodniopomorskie)
szpachlowanie, malowanie, montaż okien
GUZIEJEWSKI BUD - MONIKA GAWRYSIAK - 2018-07-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
"FALA" Iwona Myszka - 2017-05-19 - Lubenia (podkarpackie)
przygotowywanie potraw dla gosci hotelowych
VILLA AURELIA HOTEL&SPA ANDRZEJ SAWICKI - 2019-03-13 - Nałęczów (lubelskie)
- przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej i tureckiej według oryginalnej receptury- praca stojąca
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Łódź (łódzkie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzetem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właścicwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obróbka stępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierajacych: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desry, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Miszewko (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Radom (mazowieckie)
OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA OPRACOWANIE KONSTRUKCJI ODZIEŻY I JEJ STOPNIOWANIA.
RABAK SP. Z O.O. - 2016-04-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
HADO Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, gotowanie, wypiekanie pizzy, krojenie. Miejsce wykonywania pracy Ruda Śląska. Zatrudnienie przez agencję zatrudnienia na umowę o pracę tymczasową.
Randstad Polska Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej - 2018-02-19 - Ruda Śląska (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
BON APPETIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-14 - Dominów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z powierzonym przepisem , utrzymanie porządku na stanowisku pracy.Zatrudnienie w ramach umowy zlecenie.Wymiar czasu pracy: 150 h/ m-c.Dyspozycyjność w godz.: 10-20.Proponowany okres zatrudnienia: 4 lata.Sala G
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe GEBI Gabriela Ignaciuk - 2016-07-19 - Płock (mazowieckie)
przygotowanie posiłków- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Bytom (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.8-12/14-18, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-04-05 - Opole (opolskie)